העייפות

little beetle1

New member
תיקון

תודה לכל התגובות... תקינתי מה שחשבתי שהפריע...במיוחד שער ונעליים! בקטע של השמלה...זה שמלה
קיצר ככה היא מוזרה... הא ושחכתי לציין הבייס שלי!

אהבתי אותה ../images/Emo13.gif

יש לי כמה הערות: שיער - כמו שנעמה אמרה, כדאי "לעגל" את הברק. בנוסף, השוונצים בצד ימים לא מסתדרים עם השיער - הוא חלק אוילו הם מתולתלים. תנסי ליישר אותם? ההצלהל נראית לי נהדרת
חולצה - ההצללה נראית לי טובה, אבל מפריע לי קצת החלק הלבן, הוא נראה לי רחב מידי. אבל כמובן, זה עניין של טעם אישי. אני גם לא רואה בו הצללה וזה מציק. אם הוא מוצלל, נסי להבליט את ההצללה ואם לא, תצלילי? המעבר מהמחוך לחצאית נראה לי מוזר, קצת שפיצי מידי. אם זו הכוונה, אחלה, אם לא, אני חושבת שיעזור לישר-לעגל את הסוף של החולצה ובהתאם גם את ההתחלה של החצאית. החצאית נראית לי בסדר, קצת קצרה מידי
שני הקפלים האחרונים, בצדדים קצת "תלושים" מהחצאית. נסי לצייר אותם כך שישתלבו איתה, שיראו כמו שאר הקפלים. את הגרביונים הייתי מצלילה - |||| (הצללה מאונכת) ולא בהצללה מאוזנת כמו שהצללת. נעליים - אם התכוונת לצייר נעלי בובה, הפתחים בנעליים לא במקום (היא לא נראית כאילו היא עומדת כמו "בובה", עם האצבעות כלפי פנים.). הם צריכים להיות באמצע הנעל. הסולייה נהדרת
אגב, את ציירת את הריץ'רץ' במקום הפה? רעיון נהדר והדולי מקסימה

ame noire

New member
../images/Emo54.gif שדח"ם!../images/Emo3.gif

בייס מפה לדעתי היא חמודה... לא טובה מבחינת כישרון, אבל חמודה
זו דולי 101 שלי! (לפחות מאז שהתחלתי למספר אותם
)

little beetle1

New member
וואי

היא ממש ממש יפה! הג'ינס נראה כיאילו יש פס בהיר תנסי טיפה להכהות את הצבע או לנסות להכניס את הגוון יותר אל תוך הצצללה! -הבנת? לדעתי הגרסא עם הכובע יפה יותר
מוכשרת

ame noire

New member
../images/Emo54.gifהממממ....../images/Emo4.gif

הבנתי בערך מה הבעייה, וקצת הסתבכתי באיך לתקן אותה... הכההתי את הגוון הבהיר... טוב יותר?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif

אולי תנסי "להוציא" את שלושת הגוונים הבהירים יותר החוצה?
[ראי באדום
] זה דוגמאות והצעות וזה *.*; בעיקרון כדאי להוסיף קפלים בברכיים ובסוף הג'ינס ^^ יופי של דולי
הגרסא עם הבנדנה/מטפחת מדהימה
הכי יפה ^^ והשיער
|חושבתבפלטה|
דולרית מדהימה שכמוך

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifכן עוד הפעם היא

אין לי חדשה בייס אנג'י צאן

ינקיפנק

New member
כלום לא צריך לשפר!

מושלמת...מי בעד לקבור אותה בגלל כישרון יתר, לא חוסר?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif חח תודה!

אבל אני אשמח לחיות עוד קצת

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ^.^

מוכרת לי
ממ. אולי תנסי לעגל את החצאית יותר למעלה קצת קצת, ולהוסיף לה חלק אחורי? השרוכים באולסטאר מוצללים? תמשיכי אותם קצת יותר למעלה על הלשון של הנעל. הצלילי את השוונצים בצורה יותר בולטת. צבעי את הגבות בצבע השיער
. ממ. אני חושבת שכדאי את הגרסא השמאלית של השיער ^^" דולי מתוקה

meidl

New member
היא ממש מושלמת

אני מתה מקנאה שיצא לך לקחת סקוטלנד אולי ממ תעשי לה קצת קפלים סקוטיים בחצאית

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מרגישה טוב../images/Emo7.gif

טוב, דולי שלי ושל טעלי [האקונה מטאטה] אם יש עם זה איזו בעיה בגלל שהיא כבר שמה דולי אז פשוט תגיבו למה שאני עשיתי
טעלי- חולצה, נעליים. אני- השאר כמובן
שיער, חצאית וטיפל'ה איפור. :] בייס, צ'ריוויל

למעלה