העידן הנוכחי הוא

ינוקא1

New member
אני מבין שיש חוסר שלימות ואני מבין שיש כעס.

אך האם אתן לגיטימציה גם לרצח המתבצע בגלל כעס ? או למעשים נוראיים אחרים הנעשים בגללו ?

אומנם אני מבין את חוסר השלימות (שלי ושל הסובבים אותי) , אך אני בעד מאבק.
יש כוחות שדוחפים אותנו "למטה" ולהישאר האדיוטים שאנחנו.

האם נרקומן צריך להשלים עם התמכרותו ?
כולנו נרקומנים - כל אחד עם ה"סם" או ה"שד" שלו (= כעס , דיכאון , פחדים ....)
מי שמעוניין להתפתח
צריך להיאבק בשד.

אולי תמיד תישאר חוסר שלימות כלשהיא , אני אדם ולא אל.
מסכים שזו חלק מההבנה - ההשלמה עם כך.

כמו כן , אני בעד עיקרון ה"מאמץ המינימלי" -
דהיינו שככל שאתה יודע להיאבק יותר , אתה מפעיל פחות כח.
אתה לומד כיצד "להיאבק מבלי להיאבק".
כיצד למצוא דרכים "להתמיר" את הכעס , במינימום חיכוכים פנימיים.
ומהבחינה הזו אני מסכים איתך גם כן.

לIקי

New member
ומדוע לא?

קח למשל את האתיופי הזה, יונתן היילו
שיש עכשיו קמפיינים לשחרר אותו מבית סוהר עם חנינה נשיאותית אחרי שישב 6 או 7 שנים

על פי מה שנטען, הוא נאנס על ידי אתיופי אחר כמה פעמים
עד שנמאס לו שלא יכל יותר אז בפעם הבאה שהאתיופי האונס התחיל לגעת בו
הוא שלף סכין שהכין מבעוד מועד ותקע לו אותה בצואר ובכך הרג אותו
הוא נשפט למאסר(אני לא יודע אם קצוב או לכמה זמן וכו' לא ידועים לי שום פרטים מעבר למה ששמעתי בחטף מאת הפעילים החברתיים)

אחד כזה, בהנחה שהכל נכון ובאמת היה איזה שד אמיתי שפירק אותו ככה בלי הפסקה
תסכים איתי שזה די מכעיס
אם אתה היית שופט כל יכול והוא היה עומד למשפט מולך, לא היית נותן לו ללכת הביתה אם לא פוסק לו גם פיצויים ממשפחת הנרצח?

ינוקא1

New member
אני מסכים שבמקרה כזה יש

נסיבות מקילות.

כאשר כתבתי שלא אתן לגיטימציה לרצח הנעשה בגלל כעס התכוונתי למשל לאדם שרצח בגלל ויכוח על חניה ..... ולא חסרות דוגמאות דומות.

אני חושב שבמקרה שהזכרת הדרך הנכונה היתה להגיע למשטרה , שהיתה דואגת לתעד באופן כלשהוא את התקיפה (הקלטה , צילום וכו') וכך להכניס את התוקף לכלא.
אדם לא יכול לעשות דין לעצמו ולרצוח במדינה מתוקנת , כי אין לדבר סוף.
בשביל זה יש מערכת משפט שתפקידה הוא להעניש פושעים.

אך עם זאת ברור שאם הייתי השופט הייתי מעניש את יונתן היילו באופן הכי מינימלי שיש - אינני מכיר יותר "נסיבות מקילות" מאשר מה שתיארת.

אני חושב שבמקרה כזה לשבת 6 או 7 שנים זה הרבה יותר מידי. הייתי נותן לו שנה גג. אולי אפילו הייתי משחרר אותו לגמרי מהצורך לשבת במאסר בשל הגנת "אי שפיות זמנית" או משהו בסגנון.

לIקי

New member
אני מאוד שמח כל פעם מחדש על הדיונים שלי איתך

אתה לא מפסיק לספק לי רעיונות למכביר
ומה שמעניין הוא שככל שאני מצפה ממך פחות, כך אתה מעניק יותר

ובכן, לעניין עצמו:
קח את המשפט הזה שלך "אדם לא יכול לעשות דין לעצמו ולרצוח במדינה מתוקנת כי אין לדבר סוף"
ותעקוב אחרי...

למה לא בעצם? מה הופך את העקרון הזה לקדוש? מה הופך את החוק לקדוש?
במיוחד שזה חוק חילוני במדינה חילונית ויותר מכך, זה חוק שמחוקק במדינה דמוקרטית שהיא המודל הפוליטי שהתחיקה בתוכו היא הנזילה והקלושה ביותר.
חוקים משתנים כל הזמן, בלי הפסקה בהתאם לצורכי כל שעה מחדש
(הנה עכשיו ביבי סובל מהעיתונות, אז הוא מקדם חוק שלא יאפשר חקירה של ראש ממשלה)
כל מקרה חדש שקורה כאן מוליך לזעקה ציבורית חדשה שמובילה בתורה ללחץ על חברי כנסת אופורטוניסטיים שקופצים על העגלה

ועכשיו מהפוליטי לפילוסופי:
למה שאדם לא יעשה דין לעצמו? אם הדין הזה צודק ואם לאדם יש תודעה מפותחת מספיק(הוא לא חייב להיות גורו שחי על ענן, אפילו אם הוא אדם רגיל ואולי גם אם הוא קצת דביל אבל במקרה באותו עניין מסוים הוא קלע בול ופעל נכון)
מה המטרה בסופו של דבר? הצדק או סמכותו של החוק?
למה היה צריך להעניש את יונתן היילו בשנה אחת בית סוהר אם לחלאה ההוא הגיע למות והמעשה שלו הוא הביטוי המובהק של הצדק?
אם היית אומר לי רק שצריך להיות משפט כדי לבחון את הדברים ולשפוט, אז הייתי אומר לך בסדר גמור, אבל אתה רוצה להעניש אותו בשנה אחת רק על שום שפעל באופן עצמאי בלבד ולא באמצעות גורמי אכיפה.
על פי דת החוק שלך הדלת שדרכה הצדק אמור להיכנס היא רק הדלת של המדינה ולעולם לא דלתו של היחיד שחי בה.

עכשיו מה פירוש הנוסחה האידיוטית(תסלח לי) של "אדם לא יכול לעשות דין לעצמו כי אין לזה סוף"
בעצם זה שאתה חי, אתה עושה דין לעצמך
אנשים חיים כל הזמן, עושים דברים, עוקפים בתורים, מחשבים איזה מתנות לתת לחברים שלהם, איזה ברוגזים לעשות, ומפעילים שיפוט כל הזמן, סנקציות ותגמולים.
זה הפירוש של לחיות. לעשות דין לעצמך.
ולחיים אמנם אין סוף.

ינוקא1

New member
סבבה

בשביל זה אנחנו כאן , גם לי כיף

לשאלתך : למה אדם לא יכול לעשות חוק לעצמו ?
כי קודם כל אולי אני חושב את עצמי שיש לי תודעה מפותחת מספיק לדעת מי אמור למות , אבל מי אמר שזה נכון ?
אולי מחר השכן (אחד כמו רועי החושב , שבטוח במאה אחוז שיש לו תודעה מפותחת) יחשוב שמגיע לי למות כי נדמה לו שזרקתי לו זבל לחצר , יקח אקדח ויהרוג אותי .....

זו לא מדינה , זה המערב הפרוע

(זה מזכיר לי מקרה שהיה : פעם הגיע לבית ספר טכנאי מזגנים , הטכנאי מזגנים סירב להזדהות בפני המאבטח , התפתחה קטטה וכאשר הטכנאי מזגנים רץ לבית הספר המאבטח שלף את האקדח והרג אותו ....זה מה שהשופט חשב בנידון )

היית רוצה לחיות במדינה כזו שבה כל אחד הוא התובע , העד , השופט וגם מבצע את גזר הדין

גם בהלכה אין דבר כזה , אגב.
בשביל זה יש בהלכה "סנהדרין" - כדי לדון דיני נפשות צריך מינימום 23 דיינים "סמוכים".

(בהלכה , היחיד יכול לעשות דין רק במקרה אחד - "דין רודף" :
זהו מצב בו אתה חייב לפעול במהירות כדי להציל חיים במקרה שמתרחש כרגע מול עיניך.
למשל אתה רואה מישהו שרוצה לרצוח מישהו - לפי ההלכה אם אין דרך אחרת , אתה רשאי לרצוח את הרוצח.
או אם אתה רואה מישהו שרוצה לאנוס מישהי או מישהו , גם אז חל דין רודף.
זהו.
אבל כמובן אם נגמרה הסכנה אסור לך לעשות כלום. כי אתה לא מונע כלום במעשיך.
וכמובן אם יש דרך אחרת למנוע את המעשה , אסור להרוג).

כיחיד , אמורה להיות לך גישה חופשית למשטרה ולרשויות החוק , ואת זה יש לך במדית ישראל.
אבל אסור לך לעשות דיני נפשות - לא תפקידך ולא סמכותך.

וגם אם היית החכם והמפותח באדם , על זה כבר אמרו חכמינו "אל תהי דן יחידי שאין דן יחידי אלא אחד" - מי אמר שאינך טועה ? מי אמר שאינך משוחד ?

(לגבי לעקוף בתורים , לעשות ברוגז וכו' - אתה מבין מן הסתם את ההבדל בין זה לבין להרוג ?)

יום טוב

לIקי

New member
לא הבנת אותי בכלל

אבל לא נורא
אהבתי את העקיצה על רועי החושב

לIקי

New member
שפינוזה היה יותר פילוסוף מאשר פלספן

ואחד הגדולים ביותר שידע העולם

היה לו משפט מפורסם שאמר בערך כך : לא לקונן, לא לצחוק, לא לכעוס - רק להבין

אתה משום מה בחרת להתמקד רק בכעס כרגש שניתן לפתור על ידי הבנה
אבל מה עם רגשות אחרים
עצב לא ניתן לפתור באותו אופן?
אכזבה וכו'
השיטה שלך ניתנת ליישום באותו אופן גם לרגשות קשים אחרים
אבל אתה בוחר להיות מקובע רק בכעס

אתה טועה

תודעת הזכויות היא לא רק הבעיה אלא גם הפיתרון.
לדוגמא- לאנשים זכות לחיות בסביבה נקיה, עם טבע ועצים ובגלל תודעת הזכויות בזו הם יאלצו את הממשלות והתעשיות לכך.
עובדה שבמדינות המערב שבהן תודעת הזכויות הכי מפותחת יש ילודה שלילית.
עובדה שבמדינות בלי תודעת זכויות יש הכי הרבה זיהום, פיצוץ אוכלוסין וכ"ד.
הקפיטליזם מאיים קודם כל על תודעת הזכויות. הוא מייצר תעמולה ומשכיח מאנשים את זכויותיהם, וכשהם שכחו הוא עושה מה שבזין שלו- מזהם, הורס את הטבע, שודד והופך את כולם לעניים.
מצד שני הוא משתית את הלגיטימיות שלו על עיקרון זכויות מסויים- הזכות לחירות, אבל מנצל אותה באופן ציני עד לאבסורד. סגידת הימין למשק החופשי כפיתרון אלוהי ואבסולוטי לכל הבעיות היא הטימטום בהתגלמותו גם אם נכון שהכלכלה צריכה מידה מסויימת של משק חופשי.
בקשר לנשיות- מכיוון שהעידן הוא אכן נשי ברוחו יהיה זה רק הולם אם נשים ינהלו את העולם. מי צריך עוד היטלרים ונפוליאונים? זה נגמר הסיפור הזה. בא יהודי שמאלני פציפיסט חכם בשם אלברט א. ונתן לכולם פצצות גרעין. מאז ברור שהזכר האלים השליט יכול לקפוץ ואין לו עוד יכולת לסחוף את כולם להרפתקת דמים כי זה יסתיים בפטריות.
ומאז כל החרא הימני הוא "מאצ'ו בולשיט" וכולם יודעים שזה בולשיט מתלהם שאין לו שום אחיזה במציאות והוא כולו שקר. ואוי ואבוי אם הוא מתכוון למה שהוא אומר כי אז הוא מתאבד ויקח את כולם איתו.
הימין מת. זו עובדה. רק שהתודעה ההמונית מפגרת אחר המציאות...
האנושות היא במצב של שיעבוד לקפיטליזם והקפיטליזם משתמש במאצ'ו בולשיט הימני כדי לבלבל אותה ולדכא כל התארגנות כנגדו.
כל הימנים תומכים ךמעשה בסדר העולמי הזה גם אם הם חושבים שהם נגד האליטות. בדרך כלל מוכרים להם שינאת "אליטות" שאינן אלא התארגנויות שצברו כוח כנגד הקפיטליזם הדורסני.
&nbsp

לIקי

New member
ובכן

אתה שמאלני אגזוזן, נשי ומסורס והתודעה שלך היא בדיחה עלובה.
אך אין זה כל כך מפתיע היות ותפיסת העולם התבוסתנית-אגזוזנית שלך
(בעצם זה יותר גרוע מסתם תבוסתנות, זו שמחתו של הזכר החלש והעלוב על מפלתם של הזכרים החזקים גם במחיר של אבדן זהות מוחלט ותוך צידוד בהתחזקות של המין הנשי והתבטלות גמורה בפניו - אלוהים, אתה באמת נזלת אנושית ירודה במיוחד)
תפיסת עולם זו, ה-weltanschauung הניהיליסטי המנוון הזה, היא פחות או יותר הקו הכי לעוס, נוסחתי וצפוי בקרב כל אלו שמתיימרים להיות סוג של "אליטה"(בסופו של דבר בעיני עצמם, כי למען האמת הם זבל אנושי נחות מכל בחינה בדיוק כמו הזבל האנושי הפחות משכיל שהם מסתכלים עליו מלמעלה בגלל שהוא מצביע ביבי) ומפנים את מבטם המזוגג לאירופה הרקובה ולמוות הקר שלה,
ומצפים לגאולת ה-der letzte mensch שלה תוך שהם מתענגים על הכתבות המחליאות בעיתון הארץ על פמיניסטיות פלסטיניות אמיצות ובועטות שלא מגלחות את בית השחי(ביליווי תמונות כמובן), על "הטרדות מיניות" בלתי פוסקות של המין הגברי הארור והשפל, על ססטיסטיקות של אונס ותרבות אונס, על הומואים וקוקסינלים עם תודעת זכויות מפותחת ושיח מגדרי.

כיום כולם בשמאל הפמיניסטי חושבות ומרגישות כמוך(טוב, כמעט כולם כמוך, יש עדיין כמה גם בשמאל הזה מבין הזכרים שיש להם איזשהו שריד לזוג ביצים וכואב להם קצת לאבד את הגבריות שלהם)

כן, זה העולם שלנו
עולם שמלא במוגלה אנושית ששמחה על כל השפע הדמוקרטי-פמיניסטי- טבעוניסטי האירופי שנכון לה ועל האושר והחיים הטובים שמצפים לה

עולם שאין לו זכות קיום

הלואי שהייתי טועה
הלואי שזאת היתה רק אשליה בודהיסטית

אתה ממש מתלהם

ואני ממש מגחך על עוד אחד שבטוח שהפשטנות שלו מצילה את הגבריות.
נפילת הזכרים החזקים היא מאורע נהדר בהיסטוריה ואני אכן שמח על כך. אני מתעב את אדוני המלחמה ושונא בכל ליבי את המיליטריזם והפאשיזם.
שילכו לאלף עזאזלים כל הגורילות האלימות. כל אדוני המלחמה, כל הסוחרים ברגשות הנחיתות והקיפוח של אוילים כמוך. אני אשתין על הקבר שלהם. במהרה בימינו- אמן.
ואתה מצידי- עם הימין הנאצי המתועב שלך, עם הבולשיט ה"גברי" בעיני עצמך (בולשיט, אין גברים בימין, רק פטפטנים צעקניים ושרלטנים שמבלבלים המונים אימפוטנטים חלשי מוח כמוך) יכולים לחתוך את הורידים מיאוש מצידי.
אני מעדיף לראות בשלטון נשים שיפתרו דברים בפחות כוחנות וביותר רכות.
השטויות הפרימיטיביות שלך צריכות פשוט לקבל התעלמות. אין לך כוח ולא יהיה לך. אתה מגוחך ונלעג, מתוסכל ונבער.
אחזה את עתידך: יהיה לך כוח רק לשלוף את הזין ולאונן מול פורנוגרפיית גייז וכבשים אחרי שיגמרו אותך ויהפכו אותך לביץ' של איזו פמינאצית בת חושך. זכור את מה שאני אומר לך- ככל שתתנגד לרוח הזמן כך היא תמעך אותך יותר.
אין לך תפיסה של ההיסטוריה. אתה מסלף אותה בגלל רגשות הקיפוח שלך. אתה מקופח שמתבייש בקיפוחו ומדבר על גבריות מול נשיות ובכך מכליל את התיסכול שלך לנוסחאות פשטניות כדי שתוכל להשיג כוח.
אבל כמו שאמרתי לך- הכוח היחיד שיהיה לך הוא לאוננות מול פורנוגרפיית גייז וכבשים. זה מה שיצא ממך כי מאחורי המאצ'ו בולשיט שלך מסתתר גיי עם משיכה ליצורים פרוותיים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דביל.
&nbsp

לIקי

New member

איזה מונולוג אומלל ונעלב (וכל כך נשי)

כל כך גיי
כל כך, כל כך גיי

לך תצעד במצעד התועבה ותמצא לך איזה כוסון שרירי שיתן לך טישו לנגב את הדמעות
(ונוזלים אחרים
)

גבריות אי אפשר להרוג, כמו שנשיות אי אפשר להרוג
זה חוק הטבע שיהיה מקום לשניהם
לא משנה כמה שרמוטה פמיניסטית מסמורטטת ומטופשת כמוך
כמו מירב מיכאלי וכמו חברותיכן קוראות עיתון "הארץ" תקוו להיעלמותה של הגבריות בגלל רגשות הנחיתות העמוקים וקנאת הפין שמקננות בכן

החברה האירופית הרקובה יחד עם הרקבון המערבי האמריקקי והישראלי זה עדיין מיעוט בעולם (שאגב גם שם זז ימינה ובוחר רק מנהיגים ימניים למורת רוחה של כונפה פתוחת טוסיק כמוך שמפנטזת על עולם נשי פציפיסטי
טראמפ עכשיו נשיא ולא דודה הילרי ובקרוב בבחירות שיהיו במדינות אירופה הימין הולך לקחת)
שאר העולם זה רוסיה של פוטין, האומה הערבית, ועוד כמה מדינות באסיה באפריקה ודרום אמריקה, לא אירופיות במובהק ואין שם שום דבר שמזכיר אפילו לימודי מגדר

אז לכי תמצצי ותמצאי מי ינענע אותך במצעד הבושה, הומואית קטנה ומתוסבכת שחיה באשליות שכמוך

הנצחון היחיד שאת תראי הוא של הדילדו הורוד שלך על פי הטבעת שלך

תראה אתה בחור חביב

ובאמת חבל שנאנסת בתור ילדה ופיתחת פחד מחדירה אנלית לעכוזך.
מכיוון שאם לא היית כזה קפוץ תחת אולי היית מבין שאתה חושב מהתחת.
עכשיו, אני מבין שאתה בענייני גייז בקטע של שינאה ובאמת ממליץ לך להפוך את זה לעניין יותר שבינך לבינו ופחות מודחק ומותק למישור פוליטי ולהוריד את השינאה מהמשוואה, אבל אם זה מה שעושה לכם את זה ואתם עושים זאת בהסכמה במקום פרטי אז מי אני שאשפוט.
זה עניין פרטי שלך- הדברים המכוערים שאתה רוצה לדחוף לישבנך.
אבל למה אתה מספר לנו על זה? פמיניזם? אתה שונא נשיות? מה זה הקישקושים האלו? אתה רוצה לחיות בחברה ערבית? סע לאיראן. מי צריך אותך פה בדמוקרטיות?
הימין הפסיד את ההיסטוריה. הקשקשנים הצעקנים שעושים קולות של ימין הם רק נוכלים שישדדו את הציבור.
אתה רק אידיוט שלא מסוגל להבין שמדובר בשרלטנים.
ואידיוטים יש בשפע... אז השרלטנים ימשיכו לשדוד אותך. ואתה תמשיך לשנוא את מי שהשרלטנים אומרים לך לשנוא.
כי אידיוט אתה ואידיוט עם הפרעה חולנית בשורש. אתה חייב להיות תקיף כי אתה לא יכול להגן על האישיות בלי התקיפות.
לדבר הזה יש איבחון בימינו- הפרעה שקרויה סכיזופרניה פראנואידית.
אתה מוכרח להילחם בקונספירציה, הא? והכל נגדך? וההומואים... ההומואים האלו שרוצים להשתלט על העולם ולהפוך אותך להומו... כן... כולם נגדך...
אז קדימה, החייזרים רוצים לערוך בך בדיקה פרוקטולוגית.
סכיזי... אפשר לקרוא לך סכיזי?... אין לך סיכוי לפתור את הבעיה. סכיזופרניה פרנואידית היא מצב שתאלץ ללמוד לחיות איתו.
איך? למד את ההפרעה, תראה איך אתה מפחד ותנסה להבדיל בין המציאות לדמיון.
הרי הסכיזופרנים יכולים להתגאות בהרבה מהיצירות שהאנושות מעריכה.
אבל האמן לי- סכיזופרן פרנואיד כמוך שאינו הודף ולו במעט את המחלה לעולם לא יתקרב ליצור דבר. כל חייך תחיה בפחד מפני ההומואים והפמיניסטיות שבכוונתם לסרס ולאנוס אותך. אם תיכנע לדלוזיה זה יחריב אותך לגמרי. המישור הפוליטי הוא רק הקרנה של הפסיכוטיות שלך. אינך מבין מה קורה בעולם ושרלטנים מנצלים את חולשתך. זה באינסטינקטים שלהם. אתה מובן להם.
זה גרוע הרבה יותר מפרוקטולוגים חייזריים. המנגנון הנפשי שלך מובן על ידי מנהלי פשע מאורגן שמבקשים את בחירתך הפוליטית.
איזה זין. הכל אצלך זין? איבדת קשר עם המציאות סכיזי...

לIקי

New member
כן, כן...

* הכלומניק הבינוני שנכנע לגמרי לאג'נדה של השמאל הפמיניסטי האירופאי הרקוב
* הכלומניק הבינוני שממליץ לי לא להילחם ברוח הזמן כי היא רק תכה בי יותר חזק
(ומספיק כושל בשביל לא לראות שזה ה-מתכון להנציח את הדרך העקומה הזאת בתור "רוח הזמן", עצם זה שהמתנגדים שלה מודים שהיא כזאת וצריכה להישאר כזאת)
* אותו כלומניק בינוני ממש אומר לי שאני מסורס ע"י פמיניסטיות
כן, אני מסורס, לא אתה

שמע, מטומטם כמוך באמת לא רואים כל יום
ולצערך חוסר הכשרון שלך רחוק מלהיגמר פה
(הייתי נקרע עליך מצחוק שוב עכשיו, אבל כבר מיציתי אותך אפשר לומר והאמת אין לי בוז של ממש אליך, אני די מרחם עליך. כי אין מצב שאתה פמיניסט אמיתי בתוך תוכך, פמיניזם נוגד את האינטרסים הכי בסיסיים שלך בתור מי שלא נולד אישה - לא שלנשים הוא טוב, אבל זה סיפור אחר -
בקיצור, אתה פשוט כושל)

הייתי מסביר לך עוד כמה דברים
למשל על אותו ציבור שאתה מעז להתנשא עליו שנופל קורבן למניפולציות,
ועל כך שאתה מספיק אימבציל בשביל לשייך אותי אליו
ועוד כמה דברים על אינטלקטואלים אירופיים בימינו שמביעים דעות אחרות שמתנגדות לשמאל המסורתי(נכון, יש מעט, אבל הם חיל החלוץ, ובעתיד יבואו עוד, ובכל מקרה לא מדובר פה רק בטרנד חולף שבא רק מלמטה, יש תחושת גועל אמיתית ומוצדקת מהניוון האירופי המסריח שנוצר במאה ה-20)
הייתי מסביר לך קצת על כל זה, אבל..
האמת היא שאני לא חושב שהזמן שלי והאנרגיה שלי צריכים להיות מושקעים בך
הרמה שלך מתחת לרצפה וגם היכולת שלך להסיק מסקנות בסיסיות לקויה למדי
כך שצפויה לי חויה די מתסכלת - בסגנון של מרצה לתואר שני שמנסה ללמד ילד בחטיבת ביניים עם פיגור קל

ווואלה לא בא לי על התסכול הזה, במיוחד שאני לא צפוי גם להרוויח מזה כלום

אתה חושב שמעניין אותי להתנגד להזיותיך הסכיזופרניות?

אני לא אגן על המציאות מפני הכחשותיך ותיאוריות הזבל הנאצי שלך.
את עולם התכנים הסכיזופרני שלך תיאלץ לעמת בכוחות עצמך עם המציאות.
כלומר, אם תרצה בקצת חיים נורמלים.
אז אם תהיה רציני בקשר לחיים העלובים שלך אני מאד ממליץ לך להתעמת עם התיאוריות המטורפות שאתה דבק בהן ברמה הכרת המציאות מולן אבל גם ברמת הכרת המניע הנפשי שגורם לך לאמונה בהן.
האמונה הזו היא אמונת האדם המבקש להתגאות במה שאינו בזכותו.
אתה רוצה להתגאות בכל הקרדיט שאינו שלך. בהישגי גברים שאינם הישגיך, בהשגי יהודים שאינם הישגיך.
וזה הופך אותך לבעל מנטליות של אפס.
ועם מנטליות של אפס אתה תמיד תצטרך את האחד. את המנהיג הנאצי והפאשיסטי.
אתה אפס כי אתה חושב בדפוסי חשיבה של אפס.
אתה עוד לא מת וכבר קובר את עצמך בהבלים של מניפולטורים שרלטנים.
תראה איך אתה מכניס את עצמך לארון הקבורה וכך אתה עובד על כולם.
כי אתה צריך להראות לכולם שאתה מת. שאתה מאנייייייק.
וככה אתה נהיה מת, על ידי התחזות למת.
אתה מטומטם. אתה מזוייף ואתה לא יכול להתמודד עם המציאות כי אתה מפחד ממנה כמו כלב שמתחבא מתחת לשולחן כדי שישכחו אותו. השטויות הכוחניות שלך הן ניסיון להתחבא ולהתמזג עם האידיוטים הבזויים שאשכרה הולכים אחר האג'נדות הכוחניות.
כלב מפוחד אתה. אם היו לך ביצים זה היה מצוין. מסורס כמוך הוא כבר עובדה והזין התותב שלך עם הזיקפה הלאומנית לא יחלץ אותך מהבור שבו אתה מסתתר מהחיים.
אז בהצלחה עם הכיוון הזה אם תהיה לך הזדמנות להתעמת וכד'...
&nbsp
&nbsp

ינוקא1

New member
רק שכחת תעשיה אחת

תעשית ה"בני אדם".
&nbsp
כשעבדתי בשערי צדק , נהגתי לומר :
"כולם מגיעים לעולם בקומה 9 (=מחלקת יולדות) , יוצאים מהעולם באחת הקומות האחרות , וכל שאר החיים זה רק טיול בין לבין ....."
&nbsp
וכמובן שהכל קשור בתקציבים ומספרים ועוד.
גם אנחנו מוצרים תעשייתיים......
&nbsp
בכל אופן -
אני לא רואה רע בהיותינו "מוצרים תעשייתיים" , הרע הוא אם אנחנו "רק" מוצרים תעשייתיים.
&nbsp
(ואם אתה תהיה "רק" מוצר תעשייתי או שתהיה עוד משהו חוץ ממוצר תעשייתי , זה דבר שתלוי בך בלבד).
&nbsp
גם בקשר לנושא השני:
זה טבעי לדבר על זכויות , וחשוב לדבר על זכויות.
גם כאן השאלה היא האם מדברים "רק" על זכויות , או "גם" על זכויות.
וגם זה דבר שתלוי רק בנו.
&nbsp
&nbsp
(אתה צודק במאה אחוז שאנשים שחיים רק בתודעת ה"מגיע לי" , אלו האנשים שחיים חיים דפוקים
)

mydearudi

New member
אתה כועס, אבל

אני שומע גם לא מעט כאב בדבריך, אתה מאוכזב?

אולי הזיהום הזה הוא גם הזדמנות עבורך ועבורי להשפיע?

מודה אני אומר את הדברים הבאים עם טיפת אשמה:
הלוואי ויכולתי לבטא ביתר עוז את פנימיותי במעגלים הולכים וגדלים סביבי.

וגם מדי פעם שואל את עצמי, איך בעולם כזה אוכל לבוא בבטן פתוחה ופצועה ולתת לחיים לגבש וללטש אותי, ככה בלי הגנות.

אם נתעלם מהשנאה שלך ללהטבים אתה די צודק

בתרבות הזו השטניסטים מעצבי תרבות הם שואפים לעודד בנים להיות נשיים ובנות גבריות ולטשטש את ההבדלים המיניים (אני אישית כן נמשכת לבנים קצת נשיים וגם יצא לי להמשך לאנשים עם טשטוש מגדרי באופן טבעי אבל הם מעודדים שאילו יהיו הערכים). אין לי בעיה להביא לך תמונות של ראפרים לבושים בשמלות תמונות של נשים מאמטיוי שחוץ מלעודד פריצות מינית (מטיוי זו דרך לעצב תרבות ), נראות כמו גברים וכדומה וכדומה גם כל הפאנסקסואליות שהכוכבים יוצאים לכאורה מהארון איתה(זה מתוכנן אבל לא נכנס לזה), שמיילי סיירוס למשל יצאה בהצהרה(על הדרך היא גם מעשנת סמים ומתפשטת כדי לעודד פגיעה עצמית והתמכרות גם חלק מהערכים שמטיוי מנסים להנחיל). יש כל מיני סיבות אחת זה ששטניסטים חיים בדרך חיים המנוגדת לתנך ולכן מנסים לעודד אורח חיים כזה אצל העם ושנית לוציפר מתואר כדמות נשית וגברית ביחד (עז עם ציצים ליתר דיוק), אז הם שואפים ליצור משהו שהוא גם נשי וגם גברי ביחד. הם גם דואגים לעודד את תרבוץ המגיע לי והאני המפותחת ועוד וגם לעודד פדופיליה אבל זה נושא מורכב

למעלה