העטיפה של IMAGINAERUM

Amylover1

New member
מדהים ! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה הולך להיות מדהים ! פשוט מדהים !!!!!!!

היויו

New member
מזכיר לי יותר מדי את DPP

אני מקווה שהמוסיקה לא תזכיר יותר מדי את DPP. או יותר נכון - שהשירה לא תזכיר. המוסיקה עוד איכשהו בסדר. אני חייב להודות - אני לא מקשיב לאלבום הזה.בכלל.

DCOW123

New member
../images/Emo45.gif.

בנוסף לווקאלס הנוראיים, גם המלודיות יבשות. מקווה שבדיסק החדש יהיה גיוון ורענון.

shirlapes

New member
המיקוד היה יותר על ההרמוניות

במקום כלשהו זה קצת חבל כי תואומאס תמיד היה מוצלח יותר בכתיבת מלודיות.
אבל אם הבחור חולם לכתוב אלבומים שהם יותר כמו פסקול הוליוודי מאשר אלבומי מטאל... שילך וימצה את העניין, זכותו. אולי מתישהו זה ימאס עליו.

מישהו יכול לשים קישורים לשאר החדשות?

קשה לי עם זה מהטלפון. רשימת שירים, טיזרים לשירים, משהו? :0

shirlapes

New member
מעניין.

כאילו, לא עטיפה יפה במיוחד או מקורית (וכן, מזכירה את DPP לא רק בסגנון - שזה כנראה אותו אמן - אלא גם בצבעים) - אבל רואים שיש המון משמעות לכל דבר שמופיע שם: הרכבת, פארק שעשועים, שלג, מצבות (?), הלילה, האורות המפחידים מהמבנה... מקווה שהבמאי לא ידפוק לחלוטין את הסרט, כי הפינים ידועים בתעשיית הקולנוע הגרועה שלהם.

מנווה

New member
מאוד אהבתי. אני מאוד אוהב דברים פסיכודליים

כאלה ולפי התיאור של האלבום זה נראה מאוד קולע למטרה שלו. כמו שאמרו כבר רואים פה קרבה לDPP מבחינת הצבעים וכו'. אבל זה רגיל אצל נייטוויש-וואנס וCC מאוד דומים מבחינת הצבעים (אני בכלל חושב שהפואנטה היא שהאישה בCC היא האמא של הילד בWM ובוואנס זה הקבר שלה\שלו\שלהם וכו') וכו'.

shirlapes

New member
...ויש טראקליסט + מעט הסברים:

מתוך metal from finland: http://www.metalfromfinland.com/new...artwork_tracklisting_for_imaginaerum_revealed 'Taikatalvi' 'Storytime' 'Ghost River' 'Slow, Love, Slow' 'I Want My Tears Back' 'Scaretale' 'Arabesque' 'Turn Loose The Mermaids' 'Rest Calm' 'The Crow, The Owl And The Dove' 'Last Ride Of The Day' 'Song Of Myself' 'Imaginaerum' ואם תרדו בלינק עוד קצת, תוכלו לקרוא הסברים קצרצרים על כל שיר. זה נשמע מאד מבטיח, ואולי גם קודר מעט מבדר"כ, אבל אי אפשר לדעת עדין...

shirlapes

New member
כן, היה כתוב שזה הסברים שלו ../images/Emo3.gif

(ב-MFF. פשוט יותר נח לי להכנס לאתר שלהם.)

bachner1

New member
העטיפה מעולה.

הטראקליסט... הרבה יותר סיפורי ו"קונספטי" מהרגיל. מעניין איך המוזיקה תהיה. לא היו אמורים להיות סאמפלים מכל שיר? -גם באלבום הזה, כמו בקודם, לשיר השביעי באלבום יש שם שמצלצל ערבי וכנראה גם נשמע די ככה
-זה האלבום הראשון מאז AFF שיש בו שיר נושא! האם זהו השיר בן 20 הדקות המובטח? אם כן- מעתיקים מאפיקה את הרעיון אה?

LadySilkworm

New member
ראיתי כבר בפייסבוק :)

לגבי העטיפה-העטיפה בכללי יפה, נייטווישית, באמת מזכירה את דארק פשן פליי. בכללי אני לא מתה על סגנון כזה אבל לא הייתי מצפה למשהו אחר מהם. לגבי ה"טיזרים"- דווקא ציפיתי לדוגמיות מהשירים ולא הסברים, אבל ניחא. קראתי חלק ונשמע מעניין.

יה :0

ממש אהבתי את העטיפה. יותר אהבתי את התמונה השלמה הרחבה הזו, שמופיעה באתר (http://www.nightwish.com/en/imaginaerumteaser), אבל זה מגניב גם ככה. גם אני הבנתי שיהיו טיזרים לשמיעה אבל נו טוב... מעניין אם השיר הראשון בפינית או רק השם... אני מקווה שזה ממש שיר בפינית, זה יהיה אדיר. והשם שלו אדיר. התאורים של השירים נשמעים מטורפים. וואו. אני מתה לשמוע את זה זה כבר. :| תודה אביעד והילה!

למעלה