העטיפה של מארז ה-DVD

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
העטיפה של מארז ה-DVD../images/Emo99.gif

(אני יודע שיש שרשור בנושא אבל הוא כבר לא קופץ ועוד כמה הודעות ראשיות לא יזיקו כאן) המארז ייצא בתחילת פברואר ויכיל כ-70 דקות (!) של סצינות שנחתכו מהסדרה המשודרת, ביניהן מונולג בן 10 דקות של ראובן מהפרק האחרון שנחתך מכיוון שהיה יותר מדי קיצוני. בנוסף יהיו סרטוני "מאחורי הקלעים", פספוסים ומערכוני פארודיה מארץ נהדרת והיכל התרבות. המחיר לצרכן: 249 ש"ח. (קלעתי בול!
)

S m e l l y Cat

New member
פוי בא לי אבל זה יקר../images/Emo108.gif

חבל שאי אפשר לקנות דיוידי רק של דמות מסוימת עם כל התוספות
בע טוב נו.

דווקא אפשר:

עכשיו טיפול ביתי: ’בטיפול’ יוצאת בפורמט DVD שירות אייס | 22.01.06 | 18:02 שני מארזים של הסדרה ישווקו במהלך פברואר סדרת הדרמה ’בטיפול’ של HOT תצא במהלך פברואר, באמצעות גלובוס יונייטד, בפורמט DVD - מארז של כל פרקי הסדרה ומארזים המוקדשים לכל מטופל. ’בטיפול’ עקבה אחרי חמישה מטופלים בקליניקה של הפסיכולוג ראובן דגן (אסי דיין): בימי ראשון טופלה נעמה (איילת זורר), שבמהלך הטיפול התאהבה בפסיכולוג; בימי שני טופל ידין (ליאור אשכנזי), טייס קרב שהרג חפים מפשע וניסה להתמודד עם רגשי האשמה; ימי שלישי הוקדשו לאיילה (מאיה מרון), מתעמלת מקצועית בת 17 שהגיעה לטיפול לאחר תאונה המעוררת חשד לניסיון התאבדות; ובימי רביעי טופלו חיי הנישואים הגוססים של אורנה ומיכאל (עלמה זק ורמי הויברגר). לאחר שבוע טיפולים קשה הגיע הפסיכולוג עצמו להדרכה אצל גילה (גילה אלמגור), שניסתה לסייע לו להתמודד עם הדילמות המקצועיות וקשייו בחיי המשפחה והזוגיות עם אשתו (מירב גרובר). המארז הראשון כולל תשעה תקליטורים עם 45 פרקים באורך כולל של כ-25 שעות, עם שלל תוספות מיוחדות, בהן קטעים שהוצאו בעריכה, קריינות של הבמאים, תיעוד ’מאחורי הקלעים’, מערכונים ופספוסים. מחיר המארז יעמוד על 250 שקל. עוד ייצאו חמישה מארזים המחולקים לפי פרקי המטופלים, עם תוספות של ’מאחורי הקלעים’, במחיר של 60 שקל למארז.

L L B

New member
תודה על המידע יעל ../images/Emo203.gif

60 ש"ח זה הרבה יותר זול... בערך כמו דיסק רגיל של שירים. אבל ברור שהמארז השלם הרבה יותר שווה
ומה שלומך ככה? איך הולך בלימודים?

L.L.B יוששששששששששששש ../images/Emo205.gif

מה איתך? אני רואה שעברת ניתוח, אז אני גם מצטרפת לאיחולי ההחלמה המהירה! ושתחזרי מהר לתפקד כרגיל... המארז הרגיל באמת הרבה יותר שווה... אבל מצד שני אני אהבתי בעיקר את הטיפולים של שלישי ורביעי, כך שנראה לי אקנה רק אותם. (אא"כ יהיה לי אז יותר כסף...) אני ב"ה. אני בתקופה עכשיו מאוד סוחטת רגשית כרגע. בקשר ללימודים- אני מאוד מקווה לסיים את התואר בקרוב ממש... לילה טוב
יעל |מתלהבת מהאייקונים החדשים שהוסיפו
)

L L B

New member
כן.גמני מתלהבת מהאייקונים החדשים.

תודה על איחוליי ההחלמה... מקווה לחזור לעבודה בשבוע הבא בע"ה
. אני ממש רוצה לקנות את כל המארז. טוב, נראה איפה אני עומדת בדיוק מבחינה תקציבית... (רבאק! אין הנחה למטופלים?!?!
) כולי תקווה שהתקופה הלא פשוטה הזו תעבור לך... הן במישור הרגשי והן בלימודי. ונשמח אם תעדכני שסיימת את התואר! נרצה לשמוח איתך!!!!!!!!!!!!!!
בקשר לאמוטיקונים - אסור להשאיר אותם ככה יתומים... צריך לפתוח שירשור עליהם... אולי כל אייקון והטיפול שנראה לכם שהוא זקוק לו.
מה אתם אומרים?

../images/Emo212.gif

בע"ה.
אז איך בחופשה?
מסכימה איתך, זה לא הוגן!
אני גם מקווה ומייחלת. כשאסיים כמובן שאשמח לעדכן! אני שמחה ששמחים איתי!
רעיןו מצויין! בא לך לפתוח? אני אצטרף! יעל

L L B

New member
משעמם בחופשה........

אבל ממש... הולכת לפתוח הודעה...

מצחיק....

מה הקשר?! יש לי די וי די אבל בקלטת זה פחות יקר, אני רוצה את זה למתנה. חוץ מי שישמע קרה אם לא לכל אחד יהיה די וי די?!

דהאמא

New member
שלא יהיו לך בעיות יותר גדולות בחיים

א') תמיד אפשר להמיר DVD לקלטת, באופן בייתי או בחנות צילום. ב') אני לא מכיר כבר בימינו מישהו שאין לו מכשיר DVD. את מכירה מישהו כזה? לא אתחיל למנות פה את כל הסיבות, אך לקניית סרט/סדרה ב- DVD יש הרבה יותר יתרונות מקניית קלטת. אך אם בכל זאת את חייבת את הסדרה בקלטת, אני מוכן לשקול למכור לך את הסדרה כולה, שהקלטתי אותה...

אני כן מכירה מישהו כזה

ונורא מוזרה לי ההתפעלות וההפתעה של כולכם שלא לכולם יש די וי די. וזה שלא לכולם יש כבלים?! הידעתם?! מי ישמע...

MommyHug

New member
נכון

וגם נכון שבכל חנות אפשר להמיר את הDVD, כך שאם גם את אוהבת את הסדרה את יכולה לקנות, לשמור לעצמך את הDVD ולהמיר אותו לקלטת וידאו ולתת מתנה. אני בדיוק חושבת איזה כייף לחנויות האלו שמעתיקים- המוכר יכול להרוויח את המארז
תודהSoak וסחתיין על המידע הפנימי! אני קונה! (נצום במשך כמה שבועות, מה יקרה?...
) מחכה כבר לתחילת פברואר (רק שלא יהפוך לסוף פברואר ואז לאפריל ואז ליוני ואז ל2007 וכו' וכו'....- דבר איתם שם מסתבר שיש לך קשרים
)

דהאמא

New member
מן הסתם...

אם למישהו אין כבלים, אז הוא לא ידע על קיומה של סדרה בשם "בטיפול", ולכן השאלה האם היא קיימת בקלטת וידאו...הופכת ללא רלוונטית כל כך

L L B

New member
עובדה - לי אין כבלים

ואני מכירה את "בטיפול" כמעט בע"פ. אין זה? פשוט ככה! :)

i love עדי

New member
גם מי שאין לו כבלים וגם מי שיש לו

yes רואה הטיפול... לגלי המורה שלי לשירה יש YES והיא באה בזמן שהיה משודר כל סופשבוע לחברה שלה ורואה אצלה בVOD. הוכחה כמה שהסדרה מצויינת

L L B

New member
סחתיין על הקליעה...

יש לך קשרים שם מאחורי הקלעים?

מדהים. ערוצי קריינות? בישראל???

גלובוס יונייטד ממש שיחקו אותה. המארז יהיה שווה את כל הכסף.

למעלה