העטיפה של האלבום!

Lost Lullaby

New member
העטיפה של האלבום!

תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו תגידו לי שהם עובדים עלינו

Lost Lullaby

New member
והוא יוצא שבוע מאוחר ממה שתוכנן,

הוא יוצא ב-13 לספטמבר. באנגליה.

הקדמת אותי....חיחיחיחי

אז אני מבינה שזה לא מוצא חן בעינייך...... רק שתדעי, דארן אף פעם לא עושה משהו לא משמעותי. לדעתי צריך להתעמק בתמונה על מנת לנסות לגלות את ההיגיון שמאחוריה. לדעתי, התמונה פתוחה לכל מיני פרשנויות וזאת כנראה היתה המטרה של דארן - לגרום לנו לחשוב.....

Lost Lullaby

New member
נכון, לא ממש אהבתי../images/Emo3.gif

זה פשוט מדי [וצהוב מדי
] לטעמי.. אהבתי את העטיפה של Spin, היא הייתה מגניבה
. לאלבום הזה יש שם מסתורי כזה, שגם אותו צריך לפרש או משהו.. חשבתי על עטיפה אחרת, יותר מסתורית, עם יותר שחור ברקע
אה, נתרגל

ailag

New member
מה עם אפירמיישן?

או כל דיסק אחר שעליו יש דארן מדגמן / דארן ודניאל מדגמנים? היו ל DH / SG הרבה עטיפות שטחיות ומרגיזות .. אני פשוט מרוצה מזה שהעטיפה לא מתמקדת ב"תראו איזה חתיך"

ailag

New member
והפירוש

אם נלך "בראש" של פופ!ולר (
) וקצת פייט קלאב - העטיפה מראה את האדם במרכז החפצים שלו בעולם המודרני (טלויזיה, מצלמה מאחורה, ריהוט) אבל הצבעים וההדגשה גורמים לו להשתלב בהם כאילו גם הוא חפץ. אפשר להגיד שהאור מאחוריו מבליט אותו מכל החפצים והופך אותו להיות מיוחד. אני נורא מרוצה מזה שהוא לא מתלהב שם .. לא מנסה להלהיב את הקהל ולמשוך אותו אליו. העטיפה לא דביקה וצבעונית, אבל למי אכפת - יש בפנים שירים, רוצים לשמוע? אגב, מה זה מאחורי הטלויזיה?

Lost Lullaby

New member
לדעתי הצהוב מיותר../images/Emo3.gif

בהיר מדי כזה.. ציפיתי למשו כהה
אבל לא משנה- זה רק הטעם שלי, זה לא נורא, וחוצמזה- never judge a book by its cover

ailag

New member
הצהוב מוסיף לקטע של "חפצים יומיומיי

ם רגילים" אם היה בלגן של צבעים מושכים מסביב, התמונה היתה נראית ממש לא במקום.

RayGun

New member
מארגן התנקשות במעצב

מי מצטרף אלי? דרך אגב, ליבי, העטיפה הזאת, זה אמנות!
והמבין יבין...

Lost Lullaby

New member
נראה לי עוד נשארה לי מדבקה אחת כזו

+
נדביק על זה
לא נו, אבל בטח יש מאחורי זה רעיון כלשהו כפי שגליה הסבירה

למעלה