העטיפה של האוסף...

Aeroguy

New member
העטיפה של האוסף...

????? כנראה שמסיבה לא מובנת אירוסמית נכנסים לקטע של Devil, Evil וכו'...

SaintJohn

New member
מוזר למדי...

לאוסף לא הולכים לקרוא The Best of... או משהו כזה? ואיפה הלוגו החדש? אם זה היה הקאבר של אלבום הסטודיו אז הייתי דואג יותר, אבל מדובר רק באוסף.

Aeroguy

New member
זה נראה כמו משהו

שיעשה ילד בן 9 עם נטייה לגותיות בצייר של החלונות... עוד סיבה לא לקנות את המוצר האידיוטי הזה.

AeroTom

New member
Oh my god, זה לא יכול להיות...

לא האמנתי שזה יכול להיות הקאבר לאוסף הזה של אירוסמית'. אבל הנה הוא מופיע גם באתר של סוני: http://www.sonymusicstore.com/store/catalog/MerchandiseDetails.jsp?merchId=113279&skuId=113302 אני די בהלם...נראה כאילו לקחו איזו תמונה מפוקפקת מאיזה בוטלג של איזה איירון מיידן או משהו...והלוגו גם, שזה לוגו ממש ישן של הלהקה (Rocks/Toys). ממש נראה כאילו איזה נער חובב להקות מטאל הכין את זה בפוטושופ (או Paint אפילו), חיפש לוגו של אירוסמית' באינטרנט וצירף אל זה. והוסיף שם את הפונטים של "Devil's Got a New Disguise", וה-Best of Aerosmith. מה זה אמור להביע?
כל ה-Devil הזה, וה-Evil בשם של הסיבוב הופעות. והקאבר הזה עם הגולגולת והכל...מה נסגר איתם שם? אני עדיין לא מעכל שזה הקאבר של האוסף הזה באמת. אני צריך לראות את זה במו עיני. מה לעזאזל הולך פה?
Route of All Evil והקאבר הזה...זה אירוסמית' או להקת מטאל משלהי שנות ה-80? ומה שעוד יותר מגוחך, זה שבאלבום עם פוזה כזאת והשם של ה-Tour והכל - השירים שיהיו שם באוסף הם שיר שהגיע מ-דיאן וורן, שבטח יצטרף שם לעוד שיר שלה - IDWTMAT. ועוד כמו: Cryin Jaded Angel וכל השאר...זה ממש מצחיק. אם זה באמת נשאר הקאבר לאוסף הזה, אז אני חושב שבאמת גם לי יש גבולות, וייתכן מאוד שזו תהיה ההוצאה הראשונה אי פעם של הלהקה שאני לא אקנה. אני מאוד מקווה שלפחות הסט-ליסטים בסיבוב הופעות הקרוב יהיו ברמה...

Aeroguy

New member
והכי גרוע!!!

מסתבר שזה בכלל חיקוי לקאבר של האוסף של דף לפארד... וחיקוי עלוב...

ErezLahat7

New member
אהבתי יותר את הקאבר שאתה ציירת להם

וממש לא אכפת לי מהאוסף הזה. כבר התבעסתי מההתחלה כששמעתי שהולך לצאת עוד אוסף להיטים. ועוד כאלו של OH YEAH!! כעת , לא משנה לי במיוחד גם מה יציירו מקדימה. אם ללהקה לא ממש אכפת מההוצאה הזאת, אז למה שלי יהיה? ורק בגלל שנקודת האור היחידה בו תהיה אולי שני ה- OUTTAKES שלא שוחררו מעולם- אני עדיין מתלבט אם לקנות אותו או לא..

הם נותנים למוטלי קרו לעשות להם

את כל העבודה...? את השם של סיבוב ההופעות עוד יכולתי להבין, לסטיבן תמיד היתה חיבה למשחקי מילים, אבל... מה עובר להם בראש? אני מניחה שיש להם פשוט הרבה דברים שטורדים את מחשבתם לאחרונה, ולכן הם נתנו למישהו אחר להתעסק בזוטות כמו עיצוב עטיפות לאלבומים, איזה תיכוניסט בן 16 בחופשת הקיץ שהם משלמים לו בפיצות.

AeroTom

New member
כן, אני משער שבגלל שזה אלבום

שבעיקרון יוצא רק בשביל לסגור חוזה עם סוני, ללהקה אין ממש החלטות בנושא ולא ממש אכפת לה גם, וזה חבל. לא מבחינת העטיפה ויותר חשוב - מבחינת השירים שם. אם ללהקה היה יותר אכפת ויותר מעורבת, אני בטוח שהם יכלו לשים שם שירים אחרים לפחות. לא אותם להיטים שכבר מופיעים ב-20,000 אלבומים אחרים... פשוט, יש דרכים טובות יותר גם להוציא אלבום רק בשביל לסגור חוזה. להוציא איזו הופעה טובה שיושבת בארכיון של הלהקה (ויש להם מליון כאלו). או אם מוציאים סוג של אוסף, אז להוציא משהו כמו Gems 2. לעשות את זה אוסף מיוחד לפחות ומעט רענן וחדשני. הזלזול באלבום המאולץ הזה, הוא קצת יותר מדי.ובנוסף לכל תוקעים שם גם 2 שירים ששנים מחכים שיושלמו ויצאו רשמית. כאילו ללהקה ממש לא היה אכפת מהדברים האחרים. תקעו שם את ה-2 שירים החדשים (או Outtakes חדשים), ולא ממש אכפת להם מהדברים האחרים שיהיו שם. כמו העטיפה או חשוב יותר - השירים האחרים שם.

בָלבָל

New member
חחח גדול

טוב... אז בי יש עדיין את ה"פריק-בלאקרית" מגיל 16... ואני מוצאת את העטיפה משעשעת (לא איכותית - אבל משעשעת) ומפתיעה, כמובן, כשזה מגיע מאירו... אין ספק שזה כלכך לא אירו... אני לא מבינה מה קורה!! נראה לי שהם ממש חושבים על המוות בזמן האחרון
מנסים להתחבר לזה שהם בסוף החיים... :-S הקטע הוא, שדווקא כשאני רואה את העטיפה הזו, אני מאוד רוצה לקנות כי זה ממש "מגניבבקטעשלנוסטלגיהמגיל16" שיהיה לי דיסק עם גולגלת של אירו!!
בקיצור, מוזר, משעשע, לא מתאים בכלל ללהקה, אבל עם כל מה שקורה מסביב (האוסף במקום אלבום, איכות האוסף והחולי) אז עם העטיפה אני דווקא חיה בשקט

AeroTom

New member
וחדשות בקשר לשירים האחרים באלבום

14 השירים בנוסף יהיו כאמור שירים שהופיעו ב-Oh Yeah. אבל כאן כנראה יהיו במיקסים שונים, ששוחררו לפני רק בסינגלים...

למעלה