העוף השבועי

Penny s

New member
אני חסרת מילים.. ../images/Emo15.gif

שוק טוטאלי. איך? איך ילדה בכיתה ט´ כותבת כאלו דברים??
"אז זהו זה? לילה אחד ונמאס לך?! ידעתי! ככה זה עם כולם!" - צ´ו שרלילה?
"ווינקי אוהבת מאוד גוף סקסי של אדונילי" - לא ווינקי!
"אה... עוד פעם זאתי...והוא, הוא לא היה רע בעצמו" - האפלפאפית אקראית וגמדון בית?!
"וכך המשיכו עד עלות הערב, ועשו כל מיני דברים שאנחנו לא מעונינות לפרט" - את מתכוונת שהיתה עוד אפשרות לפירוט?? "קוקו" ו"כוסית"??
"בוקר טוב אדוני לי דראקוסון" - "דראקוסון"? "סטוץ"?? לא דובי!
"היא נפרדה מדראקו וקרן עם נשיקת לילה טוב תמימה וצעדה לעבר חדר השינה" - לא, אני לא חושבת שנשארה עוד תמימות בעלילה הזאת.. טל וקרן חולקות את חדרן עם דראקו.. כמובן, זה טבעי לחלוטין במכללות בסקוטלנד..*צק צק צק*
טוב, עכשיו מגיע התיאור של מה שעשיתם, ולא הייתם אמורים לעשות, על המדשאה. אני לא אפרט..
"הפתעה!!!!! צעקו כולם וקפצו על דראקו שנכנס ראשון. "אופס!" אמר דראקו וזז הצידה במהירות, כולם קפצו מחדש על טל וזרקו עלייה בלונים ונצנצים, וכמה קונדומים וסוכריות למיניהן." - "אופס!" אינדיד.. נצנצים וקונדומים??
"שני הגברים התיישרו במיטתו עם מבטים מגורים, לבושים על פרצופם. "אפשר להצטרף?" - לא! בבקשה תגידו לו לא! "הוא הרים את ראשו בעונג למגעם, וגניחותיו נשמעו" - אח, למה אני לא מופתעת.. וזה ממשיך!
"כמה דקות אחריו יצא מן החדר סנייפ, עם חיוך מסופק על פניו. ואחר כך יצא גבר נוסף שאותו טל לא זיהתה" - סדום ועמורה!
"את רוצה את זה. את יודעת שאת רוצה את זה" - סנייפ?? E Tu??
"היא הניחה את ראשה על ברכו השרירית" - lol! גם בברך יש לו שרירים?
"היא ירדה מהר על ברכיה"
"(לא בשביל זה יא סוטים!!!)" Shiew..
אוקיי, קרן. תמסרי את זה גם לחברתך טל: NO more fictions! אם אתן רוצות לכתוב פיקים על טלאטביז חמודים - בבקשה, אבל עד כיתה י"א אסור לכן להתקרב לכל מה שקשור לדראקו. מובן? זה לטובתכן.. למרות שהפיק הזה הוא אחד הטובים ביותר שקראתי..

Fantine

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח ../images/Emo85.gif

בשביל מישהי חסרת מילים כתבת די הרבה
ובתור מישהי שחושבת שסלאש זה תועבה טרחת לקרוא כל פסיק ב"תועבה" הזאת
יפה מאוד, קרן וטל!

Dracos girl

New member
^_____________^ ../images/Emo25.gif

דווקא כמע"ד זה אחד הפיקים שכתבתי (כמובן עם טל) שנורא אהבתי... וכן, טל מכריחה אותי לציין שאני כתבתי את הדברים הסוטים... זה כלום לעומת מה עובר אצלנו בביצפר... כבר רגילים לזה וגם ל|ראשכחול| שלי...
שמחה שאהבתן!!! ודראקו שאאוווה כל כך!!
, אי אפשר להתאפק פשוט מלכתוב את זה!!! ודווקא נורא אהבתי את הדראקוסון...
זאת המצאה מעולה...
אוי! אפשר לשים פה עוד פיק (הפעם לא כזה סוטה...
) שכתבתי? ולא עש"ל, אל תדאגו...

Fantine

New member
כן, אני אשמח לקרוא ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif

ומה זה עש"ל?

Penny s

New member
גם אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אחרי שקראתי את כמע"ד שום דבר לא יכול עוד לזעזע אותי

Dracos girl

New member
אל תדאגו.... ../images/Emo25.gif

אממממ... קודם כל, עש"ל, זה הפיק הראשון שכתבתי אי פעם - כמובן של הארי פוטר, בו יש דראקו/ג´יני
!!!! אח אח, דראקו שלי... אניוואי, הוא פיק פיק, יעני חתיכת פיק אמיתי, יש לו בנתיים שמונה פרקים (שפרסמתי), והוא כבר עבר את ה-70 עמודים... אתן יודעות, חתיכת סיפור...
אה, ועש"ל = הענן שמעל ליבי...
100% קיטש טהור...
אבל הוא יותר מדי עופי לכאן, יעני אין דברים על סנייפ והכל, אם הייתן רוצות זה משו אחר, אבל תרשו לי להטיל ספק בכך...
ואל תדאגי פני, אין דבר שיכול לזעזע אותך יותר, כמובן אם קראת את כמע"ד...
אני סתם, בא לי לצרף פיק, שהוא סתם נכתב כש... טוף, תראו לבד.. הוא סתם אחד, קרוע כזה...
^____________________^

פור גודריק סייק........../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מבדר!!! אבל בסוף עם הרמיוני+דראקו זה מתחיל להיות קיטשי נכון? אם כן אז ייייייש!!

Penny s

New member
קרן, כשאמרתי שאת צריכה.. ../images/Emo15.gif

לעבור לכתוב פיקים תמימים על הטלאטביז, התכוונתי *תמימים* לא במובן של קינקיות, ספנקינג והרמיוני אכולת מחשבות זימה..
אז זה מה שאתן עושות במקום להכין שיעורים במתמטיקה..*צק צק*

Dracos girl

New member
well... ../images/Emo25.gif

i can´t write in hebrew... A-G-A-I-N... aarggg i hate this computer... anyway, Shira!! i didn´t want you to read it yet when it´s not done!! well, never mind now...
and yea, when i have homework, especially in math´, no wait, just in math´ i need to do something else, ´cuase otherwise i freak out... i feel like all my life is about math´ ~touchy~ and and ^_______________________________________^ that´s why i wrote this...
i know it wasn´t funny, but i have a sick sense of humor. so now u understand, right?
just now i finished 30 problems in Algebra... it was easy, k, but i still have 4 problems in Geometry... who have the power anyway? oh! and i took yesterday "The cather in the rye" (yea, in english... what do you want? i read only in english!) and i lovve it soo much! it´s so funny!!! ^__________________________________^ every second word is "goddamn"... yea, it´s not "fuck" but it´s still good.... now i need to go back to my homework (@$%^@^%@) so...
^_____________________________________^

למעלה