אני חסרת מילים.. ../images/Emo15.gif
שוק טוטאלי. איך? איך ילדה בכיתה ט´ כותבת כאלו דברים??
"אז זהו זה? לילה אחד ונמאס לך?! ידעתי! ככה זה עם כולם!" - צ´ו שרלילה?
"ווינקי אוהבת מאוד גוף סקסי של אדונילי" - לא ווינקי!
"אה... עוד פעם זאתי...והוא, הוא לא היה רע בעצמו" - האפלפאפית אקראית וגמדון בית?!
"וכך המשיכו עד עלות הערב, ועשו כל מיני דברים שאנחנו לא מעונינות לפרט" - את מתכוונת שהיתה עוד אפשרות לפירוט?? "קוקו" ו"כוסית"??
"בוקר טוב אדוני לי דראקוסון" - "דראקוסון"? "סטוץ"?? לא דובי!
"היא נפרדה מדראקו וקרן עם נשיקת לילה טוב תמימה וצעדה לעבר חדר השינה" - לא, אני לא חושבת שנשארה עוד תמימות בעלילה הזאת.. טל וקרן חולקות את חדרן עם דראקו.. כמובן, זה טבעי לחלוטין במכללות בסקוטלנד..*צק צק צק*
טוב, עכשיו מגיע התיאור של מה שעשיתם, ולא הייתם אמורים לעשות, על המדשאה. אני לא אפרט..
"הפתעה!!!!! צעקו כולם וקפצו על דראקו שנכנס ראשון. "אופס!" אמר דראקו וזז הצידה במהירות, כולם קפצו מחדש על טל וזרקו עלייה בלונים ונצנצים, וכמה קונדומים וסוכריות למיניהן." - "אופס!" אינדיד.. נצנצים וקונדומים??
"שני הגברים התיישרו במיטתו עם מבטים מגורים, לבושים על פרצופם. "אפשר להצטרף?" - לא! בבקשה תגידו לו לא! "הוא הרים את ראשו בעונג למגעם, וגניחותיו נשמעו" - אח, למה אני לא מופתעת.. וזה ממשיך!
"כמה דקות אחריו יצא מן החדר סנייפ, עם חיוך מסופק על פניו. ואחר כך יצא גבר נוסף שאותו טל לא זיהתה" - סדום ועמורה!
"את רוצה את זה. את יודעת שאת רוצה את זה" - סנייפ?? E Tu??
"היא הניחה את ראשה על ברכו השרירית" - lol! גם בברך יש לו שרירים?
"היא ירדה מהר על ברכיה"
"(לא בשביל זה יא סוטים!!!)" Shiew..
אוקיי, קרן. תמסרי את זה גם לחברתך טל: NO more fictions! אם אתן רוצות לכתוב פיקים על טלאטביז חמודים - בבקשה, אבל עד כיתה י"א אסור לכן להתקרב לכל מה שקשור לדראקו. מובן? זה לטובתכן.. למרות שהפיק הזה הוא אחד הטובים ביותר שקראתי..
שוק טוטאלי. איך? איך ילדה בכיתה ט´ כותבת כאלו דברים??