טוב, יש ראשי פרקים.. ../images/Emo15.gif
פחות או יותר
זה נראה קצת עלוב, אבל לפחות זו התחלה.. אני צריכה מיקוד לעבודה, אז אם על מישהי נוחתת לפתע השראה מבריקה - אסגוד לה לנצח אם תנדב לי עצה או שתיים
והנה זה בא: 1. הגדרת מונחים: מהי חיברות/אינדבדואלים/קבוצה..בלה בלה.. א. האינדיבידואל בקבוצה [אולי אפשר לכתוב משהו על נאמנות לקבוצה או לקבוצות מסויימות?] ב. הצורך בהשתייכות – הבטים פסיכולוגיים [צורך להשתייך, צורך בגבולות ומסגרות, הפגת בדידות..] ג. האינטרנט ככלי גיבוש חברתי בעידן המודרני. [תת-פרק שיעסוק בהתפתחות הפורומים, קבוצות דיון, צ´אטים, תוכנות מסרים] 2. סוגי קבוצה – התמקדות בקבוצות ייעודיות [פורומים שהוקמו למטרה מסויימת, למשל: פורום מומחים] ובקבוצות אקראיות [שהתגבשו במהלך תקופה עקב עניין משותף, למשל: פורום מעריצים] 3. מקום הפרט בקבוצה: [ההנחה היא שלכל פרט בקבוצה ייעודית או אקראית יש תפקיד או שורת תפקידים והשאלה היא איך מתגבשים התפקידים האלו בקבוצות השונות, איך הפרט מוצא את מקומו בקבוצה] א. בקבוצה ייעודית – חלוקת תפקידים [כולל טיפוסים, הנהגה..] ב. בקבוצה אקראית – כנ"ל. 4. סקר שיתמקד בחברי פורומים ויבדוק נתונים סטטיסטיים: אחוז משתמשים מבחינת מין, גיל...? וינסה למצוא או מכנה משותף [שהוזכר בפרקים הקודמים], איך חברים בקבוצת אינטרנט תופשים את הקבוצה? מה מבחינת רגשי נאמנות לקבוצה/לחברים בה? מה מחפשים החברים בקבוצה מסויימת - בצ´אט או בפורום, או משהו אחר, שאין לי מושג עדיין מהו
.. אם יש לכן רעיונות נוספים לפרקים/תתי-פרק או שמשהו ממש לא נראה טוב ואתן חושבות שכדאי לי להשמיט מהעבודה או לשנות - בבקשה תגידו לי, הכל עוד פתוח