העוף השבועי

מלאכית16

New member
העוף השבועי ../images/Emo110.gif

מוקדם מהרגיל קיבלתם אותו...... העוף השבוע מוקדש לפני.... ותראו, בזכותה אולי תקבלו שני עופים השבוע....... תהנו לכן/ם!!!

Penny s

New member
תודה, בובה ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

ביקשתי מהילה שתפתח עוף שבועי מוקדם כדי שאוכל להעזר בכן, בנות הפורום
אני אמורה לעשות עבודה בסוציולוגיה והחלטתי לבחור בנושא: חיברות, כשההתמקדות תהיה בקבוצות שנוצרות באינטרנט [פורומים, קבוצות דיון, צ´אטים וכו´]. הרעיון המרכזי הוא להראות, שבעידן המודרני, האינטרנט מחליף את הכיכר השכונתית, או מה שזה לא יהיה, כמקום מפגש חברתי. יש לי ראשי פרקים בגדול בראש, אבל הייתי רוצה לשמוע רעיונות מכן - באיזה נושאים כדאי להתמקד ומה כדאי לבדוק? בכלל, אם למישהי יש רעיונות בקשר לעבודה מהסוג הזה - אני אשמח לשמוע..

שניש

New member
קודם כל אולי כדאי לך ../images/Emo56.gif

לבקש מאפרת או מאיזשהיא מנהלת בתפוז לתת לך ראיון קצר על המהות של הפורמים, מספר המשתתפים ההולך וגדל , הנושאים המגוונים גם כדאי לך לראיין פורומיסטים ומצ´וטטים ולשאול אותם מה הם חושבים על העיניין : מה יותר טוב מבין השניים , האם הם חושבים שאי פעם האינטרנט יוכל להחליף פגישות פנים מול פנים או חברויות. האם היו אנשים שמוצאים באינטרנט נקודת מפלט חברתית...למשל בן אדם שלא נראה טוב במציאות באינטרנט יכול למצוא מקום שבו הוא יכול לאמץ לעצמו דמות פיקטיבית וככה להציג את עצמו... אני לא יודעת אם הכל בדיוק קשור לנושא שלך אבל זה מה שחשבתי עליו באותו הרגע. מקווה לעזור!! ^____^

Penny s

New member
זה רעיון טוב, שני ../images/Emo15.gif

אבל אני פוחדת להתחיל עם ראיונות, זה יסבך אותי..
אולי אעשה באמת משהו דומה, כמו שאלון ואבקש מפורומיסטים שימלאו.. נתת לי ראש פרק חדש - הכרויות באינטרנט - מעולה! תודה
אני אעבוד קצת על הראשי פרקים ואביא אותם לכאן שתגידו לי מה אתן חושבות שכדאי להוסיף/לשנות..
אגב, העוף הזה פתוח לכולן ובכל נושא, לא רק לפריקים של סוציולוגיה

Penny s

New member
טוב, יש ראשי פרקים.. ../images/Emo15.gif

פחות או יותר
זה נראה קצת עלוב, אבל לפחות זו התחלה.. אני צריכה מיקוד לעבודה, אז אם על מישהי נוחתת לפתע השראה מבריקה - אסגוד לה לנצח אם תנדב לי עצה או שתיים
והנה זה בא: 1. הגדרת מונחים: מהי חיברות/אינדבדואלים/קבוצה..בלה בלה.. א. האינדיבידואל בקבוצה [אולי אפשר לכתוב משהו על נאמנות לקבוצה או לקבוצות מסויימות?] ב. הצורך בהשתייכות – הבטים פסיכולוגיים [צורך להשתייך, צורך בגבולות ומסגרות, הפגת בדידות..] ג. האינטרנט ככלי גיבוש חברתי בעידן המודרני. [תת-פרק שיעסוק בהתפתחות הפורומים, קבוצות דיון, צ´אטים, תוכנות מסרים] 2. סוגי קבוצה – התמקדות בקבוצות ייעודיות [פורומים שהוקמו למטרה מסויימת, למשל: פורום מומחים] ובקבוצות אקראיות [שהתגבשו במהלך תקופה עקב עניין משותף, למשל: פורום מעריצים] 3. מקום הפרט בקבוצה: [ההנחה היא שלכל פרט בקבוצה ייעודית או אקראית יש תפקיד או שורת תפקידים והשאלה היא איך מתגבשים התפקידים האלו בקבוצות השונות, איך הפרט מוצא את מקומו בקבוצה] א. בקבוצה ייעודית – חלוקת תפקידים [כולל טיפוסים, הנהגה..] ב. בקבוצה אקראית – כנ"ל. 4. סקר שיתמקד בחברי פורומים ויבדוק נתונים סטטיסטיים: אחוז משתמשים מבחינת מין, גיל...? וינסה למצוא או מכנה משותף [שהוזכר בפרקים הקודמים], איך חברים בקבוצת אינטרנט תופשים את הקבוצה? מה מבחינת רגשי נאמנות לקבוצה/לחברים בה? מה מחפשים החברים בקבוצה מסויימת - בצ´אט או בפורום, או משהו אחר, שאין לי מושג עדיין מהו
.. אם יש לכן רעיונות נוספים לפרקים/תתי-פרק או שמשהו ממש לא נראה טוב ואתן חושבות שכדאי לי להשמיט מהעבודה או לשנות - בבקשה תגידו לי, הכל עוד פתוח

שניש

New member
וואו איזו השקעה! ../images/Emo56.gif

בחיים לא הייתי חושבת על חצי מהדברים שהעלת עכשיו! אני בטוחה שתקבלי מאה

Penny s

New member
תודה בייב ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

זה עוד גמיש לחלוטין, אם יש רעיונות לשיפור למישהי..

מלאכית16

New member
סתם שאלה...כדי לדעת איפה ../images/Emo110.gif

אנחנו עומדים..... אם יהיה מפגש, בפורים נגיד, באזור המרכז, מי תוכל להגיע?

PureBlood1

New member
מצדי אני אוכל להגיע../images/Emo129.gif.......

..... מצד ההורים שלי... אתם מחבלים ערביים שרוצים למשוך אותי לאזור נידח בשביל לבצע בי את זממם....... אני חושבת שבזה סיכמתי את התשובה שלי. אני די מוגבלת בגיל 14.....

Penny s

New member
אני יכולה להגיע ../images/Emo15.gif

אם זה באיזור פ"ת [ואם אמא שלי לא תחטוף את אחת מהתקפות ההיסטריה שלה..]
ואם בנות מהצפון רוצות להגיע ולהשאר בסופ"ש במרכז - יש אצלנו מקום לפחות ל4 בנות

Dracos girl

New member
אמממ... ../images/Emo25.gif

וול, אני מצידי, אין לי בעיה לבוא, אבל אני מריצה הרבה את ההורים שלי בזמן האחרון, ואני לויודעת איך הם יקבלו את זה הפעם... זה ממש רחוק, וגם אם זה סופשבוע, זה עדיין מריץ אותם.. ככה, שאני לויכולה להסתמך על זה...
^_________^

שניש

New member
אני יכולה ../images/Emo56.gif

כי בכל מקרה אני אבוא עם הילה... אלא אם כן היא תחליט פתאום שהיא אל רוצה אותי יותר או משהו כזה... חחח...על מי אני עובדת...זה בחיים לא יקרה!!

וונקי

New member
אני יכולה לבוא

אם היה מפגש בפורים באזור המרכז אני באה כמעט בטוח

Minerva

New member
כל שעות הערב...

עברו מהר כל-כך... פתאום שמתי לב שכבר 1 וחצי!
אצטרך לבקר כאן בזריזות אם אני רוצה לקום מחר...

People!!!

בואו בבקשה לפורום הארי פוטר-הסרט ועוד ושימו שם תמונות של סנייפ.... עושים שם גלריה ואין לי תמונות!!! עיזרו לנזקקים!

Penny s

New member
אין לי תמונות.. ../images/Emo15.gif

אמא שלי הטילה חרם על תמונות/שירים/סרטים והורדות שונות מהאינטרנט בטענה שזה תופס מקום בהארד דיסק ועלול להכיל וירוסים.. מצטערת

Penny s

New member
אין לי תמונות.. ../images/Emo15.gif

אמא שלי הטילה חרם על תמונות/שירים/סרטים והורדות שונות מהאינטרנט בטענה שזה תופס מקום בהארד דיסק ועלול להכיל וירוסים.. מצטערת

Dracos girl

New member
../images/Emo26.gifפני!../images/Emo36.gif ../images/Emo25.gif

החלטתי לפרסם... נו למה לא..?
להוכיח לך שיש דברים יותר סוטים...מואהאהאהא, מקווה שתאהבי ולא תקטלי אותי יותר בגלל זה...^_^ זה יהיה לך קצת קשה, למרות שאני בטוחה שזה ישעשע אותך! ואכן יש קטע עם סנייפ, וזה גם פיק סטייל מרי-סו כזה, אבל לא... אתן תראו...
מקווה שתאהבו...
כמע"ד - זה כ"כ מתאים... כמעד, כמעט כולם מזד*** עם דראקו...
חיחיחי...^_^

למעלה