העוף המוזר

בדרך כלל להם יש חיי משפחתי יותר טובים כי

הם מבינים ברומנטיקה והם גם אהובים בחברה האבא שלך יאהוב אותו הוא יעשה רושם טוב לכולם ורק את תדעי מן הסוד הכמוס ותהני משני העלמות

ודאי שעיני יצאו... למה לא?

כשהם רואים בחורים כמוך מחופשים ובתוכם כולם מלאים רימה ותולעה אז למה שהעינים שלי לא יצאו למה?

הו בוקר אור צדיקה שלנו...

עדיף לחלל שבת ? ל``שחק`` עם בנות? או אולי לאכול חמץ בפסח? גיוואלד שם רע... גיוואלד... שבי ללמוד לפני שאת פותחת את הפה שלך... ופעם הבאה תחשבי טיפה אבל רק טיפה לפני מגיבה... התגובות שלך די משונות... וצהרים טובים שיהיה לי ולך...

אתה שמת לב על מה אמרתי שזה הוצאת שם רע?

או שבאופן אוטומטי הוצאת את הסכינים מההשחזה?! הוא אמר שמה שמתואר בגוף ההודעה (חילול שבת, בנות, פיתה בפסח...) זה הדגם של בחור ישיבה סטנדרטי ואנ י אמרתי שזה הוצאת שם רע, זה לא הצטדקות ולא כלום,זו האמת לאמיתה ותודה על המחמאה, הלוואי שהייתי צדיקה!

לא אמרתי `דגם`

זה `גם` בחור ישיבה. יש ויש.. אנחנו עובדים קשה לעמוד בכל הניסיונות.. העבודה קשה, תמידית, אז לפעמים יוצא מצבים כאלה.. אבל כמובן בסוף כולם חוזרים!

אתה בכלל לא עוף מוזר... זה זן מוכר

והזן הזה נקרא חילוני! חרדי לא נמדד במה שהוא לומד! חרדי נמדד במצוות שהוא עושה! חרדי זה אחד שחרד מדברי אלוקים!! ואתה לא כזה... ועל זה נאמר חכמה בגויים תאמין... (אמנם אתה לא נשמע כזה חכם ... אבל בכל אופן אתה מנסה ללמוד דברי חכמה...)

העוף טעים, לא מוזר...

יש שיכנו אותך אנוס, יש שיקראו לזה מומר לתיאבון, יש המתיימרים להציגך כרמאי אני קורא לזה אדם. כן א ד ם נורמאלי לחלוטין. תעשה חיים גבר, ושמור על עצמך...

למעלה