העונות שלכם

sok777

New member
בסדר, לא בטוח שהוא בהרכב ראשון שם

אלא אם כן בדקת. אם כן, אז מרשים. אבל עדיין לא בארסה

assafein

New member
הרכב ראשון...

לפחות במשחקים הראשונים של העונה.... אתה חייב להסכים איתי שהוא בדרך הנכונה

sok777

New member
סיימתי את העונה הראשון

בסכ"ה די אכזבה. תארים: סופרקאפ ספרדי, גביע אופ"א, גביע העולם לקבוצות.
סופרקאפ ספרדי - היה קל. לקחתי בקלות.
סופרקאפ אירופי - בעע.. הובלתי 1:0 אבל סביליה השוו ובהארכה ניצחו מטעות של פויול [שאמר שהוא שגה]
גביע העולם לקבוצות - זכיתי ללא שום קושי..
גביע ספרדי - עפתי בשמינית הגמר מול אספניול. מעצבן.
ליגת האלופות - אני מאוד מתבייש. עפתי בבתים של ליגת האלופות.. יצאתי עם ליון, ורדר ברמן ושחטיור וסיימתי 3. הלכתי לגביע האופ"א..
גביע אופ"א - יצאתי בסיבוב הנוק' הראשון מול פארמה ועברתי בקלות. בשמינית-הגמר הוגרלתי מול סלטיק. 0:0 בחוץ ו2:0 ביתי העלו אותי לרבע הגמר.. מול מי? מול אספניול! סיימתי ב0:0 ביתי לצערי ובחוץ עשיתי 0:0 ב90 דק'. בהארכה כבשתי שער מהיר וניצחתי. בחצי הגמר הוגרלתי מול ליבורנו. שוב 0:0 ביתי אבל יותר מעצבן, כיוון שממש שלטתי והגיע לי לפחות [בלי הגזמה] 2:0. בחוץ הייתי יותר טוב וסיימתי ב1:1. עליתי לגמר נגד פורטו. בגמר רונאלדיניו ודקו לא יכלו להשתתף [צהובים ואדום לרונאלדיניו..]. הגמר נפתח והיה 0:0 במחצית בגלאזגו. בדקה ה49 מסי העלה אותי ל1:0. בדקה 69 ויטור באיה קיבל אדום אחרי עבירה בלי כדור, כאן העניינים החלו להתחמם. 8 דק' אחרי, היה לי כדור חופשי ולפני הבעיטה הם שחקן נגח במסי בלי כדור וקיבל אדום. מסי העצבני נגד בשחקן אחר וקיבל גם כן אדום. 2 אדומים להם ואדום אחד לי. המשחק המשיך והחמצתי כמה הזדמנויות אך השורה התחתונה היא שזכיתי. 1:0 בסיום.
ליגה- כמה זה היה מעניין. בערך 10-9 מחזורים לסיום הייתי מקום שני בפער של 4 נק' מולנסיה הראשונה כאשר המשחק הבא היה נגד, מי אם לא, ולנסיה. הפסדתי. 2:0 והפער גדל ל7 נק'. משחק אח"כ שוב הפסדתי וגם הם ופספסתי הזדמנות לצמק. בסוף צימקתי לפער של 5 נק' כאשר יש עוד 5 משחקים לסיום ומשחק אח"כ צימקתי שוב. 4 מחזורים לסיום ו3 נק' הפרש.. קשה. להם משחקים קלים ולי די קשים. עברתי את סביליה אך גם הם ניצחו. 3 מחזורים ו3 נק' הפרש.. משחק אחרי זה סיימתי בתיקו 3:3 עם ויאריאל והם הפסידו למאיורקה 2:0..:O פער של 2 נק' כשיש 2 משחקים לסיום. משחק אחרי זה עשיתי תיקו וגם הם..! 2 נק' פער, מחזור אחרון כאשר אני מקום 4, ואיך זה אתם שואלים? ולנסיה ראשון בפער של 2 נק' ממני מקום שני בטיס עם אותו מס' נק' כמוני מקום שלישי אתלטיקו מדריד עם אותו מס' נק' כמוני ואני.. מחזור האחרון הגיע ו-ולנסיה ניצחו וזכו באליפות. אתלטיקו ניצחו ואני ובטיס הפסדנו. כואב. סיימתי 3 בליגה. מכירות בעונה הראשונה [בפאונד]: *סביולה לבאירן מינכן, 9.5 מיליון. *אולגר לפאלרמו, 3.5 מיליון. *אזקוארו לנאפולי, 1.5 מיליון. *סילביניו לווסטהאם, 2 מיליון. קניות בעונה הראשונה [בפאונד]: *הבאתי בהשאלה את גאגו ששיחק מעט ולא הרשים מי יודע מה. *בינואר קניתי את ריברי ב10 מיליון ממארסי. לעונה הבאה, כרגע לא מתוכננת מכירה של מישהו אבל כבר סגרתי על 3 שחקנים שיגיעו: *גונזלו רודריגז מויאריאל, 5 מיליון. מחיר מציאה. *קולוצ'יני מדפורטיבו, 4.3 מיליון [!!!], איזה מחיר! לרוב הוא עולה 7-10 מיליון פאונד אבל לה-קורוניה על סף התמוטטות והם הסכימו למחיר הזה לי, לרעל ולאינטר והוא בחר אותי. *רפאל סוביס מבטיס, 11 מיליון פאונד. זהו בינתיים.

שומו

New member
עונה

קבוצה: בית"ר ירושלים. ליגה: ישראל. עונה: 1. תארים קודמים: מה לא ברור ב-1
מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה: ליגה, טוטו, אופ"א, גביע עוד לא התחיל. שחקנים מומלצים: בינתיים אין, אבל טוטו תמוז לא מפסיק לכבוש. שחקנים מאכזבים: איציק קורנפיין וברק יצחקי, כי הם נפצעו אחרי משחק אחד. ושוונק, כי הוא לא מסכים לבוא אליי. משהו מעניין נוסף: כמה פציעות
קורנפיין, יצחקי, גל אלברמן, ליבוניר רושל (טוטו), דרק בואטנג... תמונה: אני לא יכול להעלות תמונות לתפוז.

assafein

New member
שלי...

קבוצה: מכבי ת"א ליגה: ישראלית עונה: שנייה תארים קודמים: מקום שני בליגה. מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: גביע אופ"א, גביע טוטו, גביע המדינה, ליגה ישראלית(רק התחלתי את העונה ככה שאין עדיין תוצאות). שחקנים מומלצים: וואן דאם מאנדרלכט, גיא הדני מהנוער של מכבי(העיף את קאלה עוד בתחילת העונה הקודמת מההרכב), איתי שכטר ועומר דמארי(מכבי פ"ת). שחקנים מאכזבים: אין כל כך.. אולי מרדיקוביץ. משהו מעניין נוסף: בעונה השנייה דוארטה מקבל אזרחות ישראלית, אם זה לא היה קורה הוא היה עף מהר מאוד. תמונה: יש טיפה למטה כמה תמונות...

עונה שנייה עם אינטר

קבוצה: אינטר ליגה: סרייה A עונה:שנייה תארים קודמים: תואר אחד בודד, אליפות. גמר גביע ורבע גמר ליגת האלופות. מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: מקום ראשון בליגה (שבע ניצחונות מ7 משחקים) מקום שלישי כרגע בשלב הבתים בליגת האלופות. (אחרי שלושה משחקים) שחקנים מומלצים: הבאתי בפגרה את פריי ופתאום יש שוער בשער, ספגתי רק שני שערים בליגה ב 7 משחקים. מכרתי את איברהמוביץ והבאתי במקומו את טוני, אין שום הבדל... מלך השערים הלך מלך שערים חדש הגיע. (מבקיע כמעט בכל משחק וגם מבשל המון). הבאתי את טל בן חיים כמחליף להגנה והוא עושה עבודה מצויינת כל פעם שהוא עולה לשחק. בקבוצה יותר קטנה יכול להיות שחקן הרכב בקלות. וטודור מיובנטוס שהגיע כמחליף ל שחקנים מאכזבים: סטויקוביץ, בעונה הראשונה שניידר (מאייאקס) הדיח אותו מההרכב. בפגרה ניסיתי למכור אותו ואף אחד לא היה מוכן לשלם עליו, בסוף הוא נמכר ב 10 מיליון בלבד. - הבאתי במקומו לקישור את גונינו מליון. משהו מעניין נוסף: הנצחון הכי גדול שלי בקרירה בליגת האלופות מול איזו קבוצה ייוונית, לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי 9-0 תמונה: אני לא בבית כרגע אז אין.

X Slider

New member
../images/Emo41.gif

קבוצה: סביליה ליגה: ספרדית ראשונה עונה: אממ 2018-2019 או אחד לפני.. לא זוכר כבר
תארים קודמים: 5 אליפויות רצופות, בעונה הראשונה גביע אופ"א, ומאז הגעתי 3 פעמים לגמר האלופות והפסדתי
מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: אליפות, שני הגביעים, וליגת האלופות שחקנים מומלצים: סרחיו אגוארו - שווה כל פרוטה. קיית' סטויירט - חובה לכל חוליית קישור שמכבדת את עצמה. שחקנים מאכזבים: בוחאן - מעפאן
. אני יעלה תמונות בהמשך אם יהיה לי כוח

West Bromwich Albion

התחלתי את המשחק בתור מובטל ולאחר שבועיים בתור מובטל הציעו לי הצעה בהתחלה סירבתי לווסט ברומיץ בגלל שרציתי לשחק בארץ אבל אחר כך אמרתי למה לא? קבוצה: ווסט ברומיץ ליגה: צ'מפיונשיפ (ליגה שנייה) מקום 3 (לאחר 5 מחזורים) עונה: 2006 תארים קודמים: אין מפעלים נוכחיים: הכל בנתיים התמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: אליפות , גביע , גביע הליגה שחקנים מומלצים: שחקנים מאכזבים: משהו מעניין נוסף: תמונה:

ראשונה עם ביתר

התחלתי אתמול משחק חדש עם ביתר והדעכון האחרון. בנתיים יש לי תקציב של 15 מיליון ירוקים וקניתי את שני המושאלים שלי רומאליו ושוואנג שנראים טוב מאד ב7 מיליון דולר. ישראלים מסרבים לחתום אצלי חוץ ממשומר שהגיע על תקן של מגן שמאלי ואני מחפש עוד אחד לעמדה של מגן ימיני. בנתיים בטרום עונה אני נראה בסדר אבל זה לא אומר הרבה

שלי, נראה לי שנסיים שמירה

קבוצה:ארסנל(עונה 1), סנדרלנד(אמצע עונה 2), נוטינגהאם פורסט(עונה 3) ליגה: פרמייר ליג, צ'מפיונשיפ, ליגה ראשונה עונה: ראשונה - הייתי בארסנל, לדעתי העונה הכי טובה שלי במנג'ר, הייתי כל העונה בפער של 2 נק' ממנצ'סטר אבל בגלל התעסקות במשחקים באירופה, הפסדתי כמה משחקים אחרונים שהגדילו את הפער ל-10. בכל מקרה, הגעתי לגמר ליגת האלופות והפסדתי למילאן מגול בדקה ה-94 של ההארכה, אכזרי, אין ספק. הצבתי אולטימטום והם פיטרו אותי. עברתי באמצע העונה השנייה לסנדרלנד, שהיתה מתחת לקו האדום והצלחתי להביא אותה למקום השביעי, מרחק נגיעה מפלייאוף עליה, אבל שוב לא הצלחתי. בעונה השלישית אימנתי בליגה השלישית באנגליה(ליגה ראשונה) את נוטינגהאם פורסט, היתה עונה נהדרת הגעתי לשמינית גמר הגביע. אבל הכשלון הגדול בליגה - כל העונה הייתי במקום השני או השלישי, ועשרה מחזורים לסוף תפסתי את המקום הראשון, אלא שאז החלה מפלה שלא נעצרה וסיימתי במקום השמיני. חבל, נראה לי שמיציתי את השמירה ואני אעבור לשמירה חדשה. תארים קודמים: אין
מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: - שחקנים מומלצים: תיירי הנרי - הגדול מכולם! שחקנים מאכזבים: אדביור לא נתן את התפוקה...

dj extreme

New member
שלי

התחלתי חדש עם ארסנל. קבוצה:ארסנל ליגה:ליגה אנגלית עונה:ראשונה תארים קודמים:עונה ראשונה אבל כבר השגתי את גביע הליגה. מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]:לקחתי גביע הליגה,אני בנתיים בתמונה למרוץ לאליפות בליגת אלופות אני ברבע גמר נגד באיירן(לא נראה לי שאני עובר אותם). שחקנים מומלצים:הנרי,ואן פירסי והיה עוד שחקן שאני לא בדיוק זוכר עכשיו את השם אחר כך אני יגיד שחקנים מאכזבים:אין ממש אבל רוב המגנים והקשרים לפעמים נפצעים. משהו מעניין נוסף:אממ ברבע גמר גביע הליגה הייתי נגד ליברפול שהובילו עליי תוך 22 דקות 2-0, בדקה ה89 הבקעתי גול וכמה שניות לפני סיום המשחק (דקה 93 ) הבקעתי עוד שער. אחר כך ניצחתי 5-3...

למעלה