סיימתי את העונה הראשון
בסכ"ה די אכזבה. תארים: סופרקאפ ספרדי, גביע אופ"א, גביע העולם לקבוצות.
סופרקאפ ספרדי - היה קל. לקחתי בקלות.
סופרקאפ אירופי - בעע.. הובלתי 1:0 אבל סביליה השוו ובהארכה ניצחו מטעות של פויול [שאמר שהוא שגה]
גביע העולם לקבוצות - זכיתי ללא שום קושי..
גביע ספרדי - עפתי בשמינית הגמר מול אספניול. מעצבן.
ליגת האלופות - אני מאוד מתבייש. עפתי בבתים של ליגת האלופות.. יצאתי עם ליון, ורדר ברמן ושחטיור וסיימתי 3. הלכתי לגביע האופ"א..
גביע אופ"א - יצאתי בסיבוב הנוק' הראשון מול פארמה ועברתי בקלות. בשמינית-הגמר הוגרלתי מול סלטיק. 0:0 בחוץ ו2:0 ביתי העלו אותי לרבע הגמר.. מול מי? מול אספניול! סיימתי ב0:0 ביתי לצערי ובחוץ עשיתי 0:0 ב90 דק'. בהארכה כבשתי שער מהיר וניצחתי. בחצי הגמר הוגרלתי מול ליבורנו. שוב 0:0 ביתי אבל יותר מעצבן, כיוון שממש שלטתי והגיע לי לפחות [בלי הגזמה] 2:0. בחוץ הייתי יותר טוב וסיימתי ב1:1. עליתי לגמר נגד פורטו. בגמר רונאלדיניו ודקו לא יכלו להשתתף [צהובים ואדום לרונאלדיניו..]. הגמר נפתח והיה 0:0 במחצית בגלאזגו. בדקה ה49 מסי העלה אותי ל1:0. בדקה 69 ויטור באיה קיבל אדום אחרי עבירה בלי כדור, כאן העניינים החלו להתחמם. 8 דק' אחרי, היה לי כדור חופשי ולפני הבעיטה הם שחקן נגח במסי בלי כדור וקיבל אדום. מסי העצבני נגד בשחקן אחר וקיבל גם כן אדום. 2 אדומים להם ואדום אחד לי. המשחק המשיך והחמצתי כמה הזדמנויות אך השורה התחתונה היא שזכיתי. 1:0 בסיום.
ליגה- כמה זה היה מעניין. בערך 10-9 מחזורים לסיום הייתי מקום שני בפער של 4 נק' מולנסיה הראשונה כאשר המשחק הבא היה נגד, מי אם לא, ולנסיה. הפסדתי. 2:0 והפער גדל ל7 נק'. משחק אח"כ שוב הפסדתי וגם הם ופספסתי הזדמנות לצמק. בסוף צימקתי לפער של 5 נק' כאשר יש עוד 5 משחקים לסיום ומשחק אח"כ צימקתי שוב. 4 מחזורים לסיום ו3 נק' הפרש.. קשה. להם משחקים קלים ולי די קשים. עברתי את סביליה אך גם הם ניצחו. 3 מחזורים ו3 נק' הפרש.. משחק אחרי זה סיימתי בתיקו 3:3 עם ויאריאל והם הפסידו למאיורקה 2:0..:O פער של 2 נק' כשיש 2 משחקים לסיום. משחק אחרי זה עשיתי תיקו וגם הם..! 2 נק' פער, מחזור אחרון כאשר אני מקום 4, ואיך זה אתם שואלים? ולנסיה ראשון בפער של 2 נק' ממני מקום שני בטיס עם אותו מס' נק' כמוני מקום שלישי אתלטיקו מדריד עם אותו מס' נק' כמוני ואני.. מחזור האחרון הגיע ו-ולנסיה ניצחו וזכו באליפות. אתלטיקו ניצחו ואני ובטיס הפסדנו. כואב. סיימתי 3 בליגה. מכירות בעונה הראשונה [בפאונד]: *סביולה לבאירן מינכן, 9.5 מיליון. *אולגר לפאלרמו, 3.5 מיליון. *אזקוארו לנאפולי, 1.5 מיליון. *סילביניו לווסטהאם, 2 מיליון. קניות בעונה הראשונה [בפאונד]: *הבאתי בהשאלה את גאגו ששיחק מעט ולא הרשים מי יודע מה. *בינואר קניתי את ריברי ב10 מיליון ממארסי. לעונה הבאה, כרגע לא מתוכננת מכירה של מישהו אבל כבר סגרתי על 3 שחקנים שיגיעו: *גונזלו רודריגז מויאריאל, 5 מיליון. מחיר מציאה. *קולוצ'יני מדפורטיבו, 4.3 מיליון [!!!], איזה מחיר! לרוב הוא עולה 7-10 מיליון פאונד אבל לה-קורוניה על סף התמוטטות והם הסכימו למחיר הזה לי, לרעל ולאינטר והוא בחר אותי. *רפאל סוביס מבטיס, 11 מיליון פאונד. זהו בינתיים.