העונות שלכם

sok777

New member
העונות שלכם../images/Emo26.gif

ספרו על העונות. קבוצה: ליגה: עונה: תארים קודמים: מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: שחקנים מומלצים: שחקנים מאכזבים: משהו מעניין נוסף: תמונה:

ran819932

New member
שלי.....

קבוצה: מכבי חיפה ליגה: ישראלית עונה: 1 תארים קודמים:אין, עונה ראשונה מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: עליתי לבתים של ליגת האלופות. אחרי שתי מחזורים מקום ראשון בליגה. שחקנים מומלצים: לא הבנתי עם זה רכש או שחקנים שכבר בקבוצה אז אני יגיד את שתיהם. קולאוטי,משומר,ורמוט,אבו חטסירה לא רע. שחקנים מאכזבים: בנתיים אין. משהו מעניין נוסף: קניתי את לוקמן והוא משחק לא רע. מה אתם אומרים רכש טוב? תמונה אני יעלה עוד מעט

sok777

New member
בהצלחה

חח, זה אבו חצירה. לא כמו שכתוב לך Hatseira או משהו כזה.
לוקמן בהחלט צריך להיות טוב. בליגה הישראלית חובה לקנות את אניימה.. הוא ממש טוב. גם אלמדון מצוין. תן לי להזכר בשחקנים נוספים טובים מהעונות עם בית"ר.. אלברמן לא רע, גם בואטנג מצויין. לך על Curimilla, הוא ענק. בן-יוסף וגרשון מעולים, כמובן ואני חושב שהיו לי עוד כמה ישראלים מוצלחים רק אני לא זוכר..

ran819932

New member
את בן יוסף קניתי.

את אניימה לנס קנו והם לא משחררים לי אותו. באיזה תפקיד curimilla. ניסיתי לקנות את שכטר אבל הוא לא רוצה ננסה בינואר או בסוף העונה

ran819932

New member
אני לא מוצא את curimilla

ואיך אני משלב פה את קטן? כי אמרתם שמסודי יותר טוב בשמאל.

ran819932

New member
באמת מסודי במקום מליקסון

פשוט מסודי בחוץ כי הוא בנבחרת

sok777

New member
בטקטיקה הזו אתה יכול

או להשאירו כחלוץ או לספסל את ורמוט. או לשנות טקטיקה.. טוב, אולי לא תמיד מוצאים את קורימיז'ה בדאטא בייס קטן. שזה מה שבטח שמת.

sok777

New member
מוזר.. לי היה Small והיה אותו

אבל יש בעיה לראות שחקנים זרים שהם לא מאוד מפורסמים כשאתה משחק בארץ, כן.

ran819932

New member
אבל לא רק על הארץ עשיתי

שאני יוכל לשחק בהם. הליגות שאני יכול לשחק בהם זה אנגליה איטליה ספרד וישראל. את גרמניה ארגנטינה ברזיל וצרפת שמתי רק בview באיזה ליגה הוא משחק?

ניר4819

New member
שלי - באיירן מינכן

קבוצה: ראו למעלה.... ליגה: הבונדסליגה, כמובן עונה: 3 תארים קודמים: בעונה הראשונה - דאבל בגרמניה והדחה בחצי הגמר של ליגת האלופות. בעונה השניה: אליפות בגרמניה וגביע האלופות (נגד מנצ'סטר יונייטד בגמר, מכל הקבוצות.... נגמר בפנדלים אחרי 2-2). מפעלי העונה: עברתי את שלב הבתים בליגת האלופות במקום הראשון (וולנסיה בשמינית, אם אני לא טועה...), מקום ראשון בליגה בהפרש של 8 נקודות מהמקום השני, ונדמה לי שכרגע זה רבע גמר הגביע, ואני שם כמובן. שחקנים מומלצים: משחקני הבית: פודולוסקי. שחקן פשוט מדהים! לאם ופיזארו גם נהדרים (פיזארו מלך השערים של הליגה עונה שניה ברציפות). משחקני הרכש: מרסלו הברזילאי, וינסנט קומפני, קיקין פונסקה, חלוץ מקסיקני שכמעט הכפיל את המחיר שלו מאז שהגיע אלי תמורת 8.5 מיליון, וארטטה, קשר תוקף ימני מוצלח מאד. המאכזבים: יש חלוץ ברזיאלי שרכשתי בשם קוקו, שאני ממש ממש לא מרוצה ממנו. מחפש דרך להפטר. משהו מעניין נוסף: שאלה, יותר מאשר פיסת מידע - למרות שמרסלו הברזילאי הוא מגן/קשר שמאלי, יש לו FINISHING מעולה של 18. הייתי רוצה להפוך אותו לחלוץ. הבנתי שיש אופציה לשנות את התפקוד של השחקן, אבל אני לא בטוח איך?

sok777

New member
אוה, מעניין

יפהיפה. האתגר האמיתי עם באיירן הוא באמת ליגת האלופות וכמובן, ללכת על הטראבל. כל הכבוד.. עשית עבודה יפה. אני לקחתי אותם אבל עשיתי טעות, אז לא התחלתי את העונה.. טיפשי מצידי. בכל אופן, ידוע שמרסלו עם פינישינג מדהים.. הוא יכול להיות קשר מעולה, ואפילו חלוץ. אתה יכול קודם כל לשים אותו עם אימוני החלוצים, בהנחה שיש לך כאלו ואם לא אז כדאי לך ליצור.. פשוט אימונים יותר על בעיטות והתקפה וכד' וקצת פחות הגנה. בנוסף, אתה יכול לקבוע באימונים [בלוח או בפרופיל של השחקן יש פונקציית אימונים] מיקום חדש להתאמן עליו.. קבע חלוץ. אני עשיתי את זה למסי, כי הייתי צריך את זה לשיטה שלי בבארסה [בשמירה ממזמן] והחלוץ היה לו באותו זמן לא משהו, ודי מהר להפתעתי, משהו כמו חודש וחצי הוא כבר יכל לשחק בצורה מרשימה כחלוץ.. למרות זאת אני מניח שייקח למרסלו כמה זמן.. שמע, אתה יכול גם להפוך אותו לקשר שמאלי / קשר התקפי שמאלי מעולה.. בהצלחה! :)

arneivil

New member
שחקן התקפי לכל דבר

באייקס שיחקתי איתו(מרסלו) בתור קשר לצד גאגו הוא עשה הגנה מעולה והתקפה פשוט נפלאה!

sok777

New member
מועדון כדורגל ברצלונה

FCB. הייתי עם מנצ'סטר, אבל האמת? הלך חרא. אז הלכתי על באיירן, אבל למרבה הצער, אחרי שקניתי את אארון לנון המעולה, גיליתי שיש לי יותר מדי קשרים בימין.. לא זרקתי את השמירה, אבל החלטתי לקחת את בארסה. והנה מה שעשיתי עד כה.. קבוצה: בארסה ליגה: ספרדית, ראשונה. עונה: ראשונה תארים קודמים: סופרקאפ ספרדי, את הסופרקאפ האירופי הפסדתי באזכריות. הובלתי 1:0 אבל בדקה 78 נדמה לי, הם השוו. המשחק הלך להארכה ובדקה 112 או משהו הם כבשו וניצחו. מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: גביע ספרדי, בקרוב אני מתחיל כאשר נכנסתי לתחרות מול סלמנקה [אאל"ט] וזה נדמה לי סיבוב שמינית הגמר, או אחד לפני. ליגה - מקום 7, אבל זה לא לגיטימי כי אני רק במחזור 7 ועם משחק חסר ככה שבואו נדבר בינואר, ליגת האלופות - בבתים עם ליון, ורדר ברמן ושחטיור [די קשה] עד כה עם הפסד לורדר בחוץ [אחרי מהפך שלהם..] ו2:0 ביתי על שחטיור. סופרקאפ ספרדי- זכיתי. סופרקאפ אירופי - ראו למעלה. איי, כואב. גביע העולם לקבוצות עוד לא החל. שחקנים מומלצים: הבאתי רק את גאגו, בהשאלה מבוקה.. הוא לא שיחק הרבה. הוא סביר. רונאלדיניו ואט'ו כרגע פצועים ומסי פשוט מדהים. הוא לקח השתלטות על הקבוצה ב2 משחקים האחרונים עם משחקים גדולים וצמד באחד. אין כמוהו. שימשיך ככה טפו טפו טפו. שחקנים מאכזבים: עד עכשיו? האמת, תתפלאו אבל פויול. זה לא שהוא לא טוב אבל הוא פשוט לא מה שאני מצפה ממנו, ההפסד הזה מול סביליה, בסופרקאפ האירופי? באשמתו. הגול שספגתי בסוף ההארכה היה באשמתו המלאה עם טעות הרחקה ואחרי המשחק, פעם ראשונה שאני רואה הודעה כזאת בתקשורת, שהוא עצמו אומר שזה באשמתו ההפסד ושהוא ינסה לצבור בטחון ולא לעשות יותר טעויות. משהו מעניין נוסף: קיצצתי רציני במשכורות [כמו רונאלדיניו מ90+ אלף לשבוע ל72 אלף, אט'ו מ72 אלף ל62 אלף, טוראם מ69 אלף נדמה לי ל49 אלף..]. ומכרתי את אולגר. ככה שעשיתי עליה די משמעותית. מתחילת יולי עד כה [תחילת אוקטובר], עברו 3 חודשים והעלתי את הBalance בקבוצה ב10.5 מיליון פאונד. המון. תמונה: תתענגו.. אה כן, ונגמר 5-0 בסוף. אה כן, וכבר בניתי תוכנית אימונים לשחקנים שאני בונה עליהם בעתיד: בויאן, קרוסאס, גיא אסולין [
טוב נו, רק כי הוא ישראלי], מנדי, ג'ובאני דוס סנטוס, חורחה הרננדז, דניס קרול, אפריין חוארז.

איזה תוכנית בנית?

אני לא משנה תוכניות אימונים בד"כ. רק אם אני רוצה להוסיף פוזישן אצל מישהו.

sok777

New member
אני תמיד בונה תוכניות..

בעיקרון אני משחק 4-1-2-2-1 ככה- --------------שוער----------- -מגן שמאלי--בלם--בלם--מגן ימני-- -----------קשר אחורי----------- -------קשר מרכזי---קשר מרכזי---- --קשר התקפי שמאל--------------קשר התקפי ימין-- ---------------חלוץ----------- עשיתי אימונים לחלוצים, לקשרים התקפיים, לקשרים, להגנה ולשוערים [בשוערים לא שיניתי כמעט]. מה הקטע שהגנה יעבדו על מדיום התקפה והתקפה על מדיום התקפה? זה טיפשי.. מדי פעם שמים יותר הגנה ויותר התקפה אבל בכלליות אני עובד על לשפר..

assafein

New member
לא הייתי עושה את זה רק כי הוא ישראל

י אצלי אחרי עונה, כשהוא רק בן 16, הוא יותר טוב מכל הקשרים ההתקפיים שיש לי בקבוצה שכוללים את: ארביטמן, עומר פרץ, לירן כהן, אחד גרמני שיש פה תמונה למטה, תמיר כחלון ומשה אוחיון. אהה, וכן, הוא מושאל לאברטון

sok777

New member
מה הקשר, יש הבדל קטן

בין מכבי ת"א לבארסה וההרכב ראשון והצפי משחקנים.

למעלה