מועדון כדורגל ברצלונה
FCB. הייתי עם מנצ'סטר, אבל האמת? הלך חרא. אז הלכתי על באיירן, אבל למרבה הצער, אחרי שקניתי את אארון לנון המעולה, גיליתי שיש לי יותר מדי קשרים בימין.. לא זרקתי את השמירה, אבל החלטתי לקחת את בארסה. והנה מה שעשיתי עד כה.. קבוצה: בארסה ליגה: ספרדית, ראשונה. עונה: ראשונה תארים קודמים: סופרקאפ ספרדי, את הסופרקאפ האירופי הפסדתי באזכריות. הובלתי 1:0 אבל בדקה 78 נדמה לי, הם השוו. המשחק הלך להארכה ובדקה 112 או משהו הם כבשו וניצחו. מפעלים נוכחיים והתמודדויות העונה [שהיו או נמשכים]: גביע ספרדי, בקרוב אני מתחיל כאשר נכנסתי לתחרות מול סלמנקה [אאל"ט] וזה נדמה לי סיבוב שמינית הגמר, או אחד לפני. ליגה - מקום 7, אבל זה לא לגיטימי כי אני רק במחזור 7 ועם משחק חסר ככה שבואו נדבר בינואר, ליגת האלופות - בבתים עם ליון, ורדר ברמן ושחטיור [די קשה] עד כה עם הפסד לורדר בחוץ [אחרי מהפך שלהם..] ו2:0 ביתי על שחטיור. סופרקאפ ספרדי- זכיתי. סופרקאפ אירופי - ראו למעלה. איי, כואב. גביע העולם לקבוצות עוד לא החל. שחקנים מומלצים: הבאתי רק את גאגו, בהשאלה מבוקה.. הוא לא שיחק הרבה. הוא סביר. רונאלדיניו ואט'ו כרגע פצועים ומסי פשוט מדהים. הוא לקח השתלטות על הקבוצה ב2 משחקים האחרונים עם משחקים גדולים וצמד באחד. אין כמוהו. שימשיך ככה טפו טפו טפו. שחקנים מאכזבים: עד עכשיו? האמת, תתפלאו אבל פויול. זה לא שהוא לא טוב אבל הוא פשוט לא מה שאני מצפה ממנו, ההפסד הזה מול סביליה, בסופרקאפ האירופי? באשמתו. הגול שספגתי בסוף ההארכה היה באשמתו המלאה עם טעות הרחקה ואחרי המשחק, פעם ראשונה שאני רואה הודעה כזאת בתקשורת, שהוא עצמו אומר שזה באשמתו ההפסד ושהוא ינסה לצבור בטחון ולא לעשות יותר טעויות. משהו מעניין נוסף: קיצצתי רציני במשכורות [כמו רונאלדיניו מ90+ אלף לשבוע ל72 אלף, אט'ו מ72 אלף ל62 אלף, טוראם מ69 אלף נדמה לי ל49 אלף..]. ומכרתי את אולגר. ככה שעשיתי עליה די משמעותית. מתחילת יולי עד כה [תחילת אוקטובר], עברו 3 חודשים והעלתי את הBalance בקבוצה ב10.5 מיליון פאונד. המון. תמונה: תתענגו.. אה כן, ונגמר 5-0 בסוף. אה כן, וכבר בניתי תוכנית אימונים לשחקנים שאני בונה עליהם בעתיד: בויאן, קרוסאס, גיא אסולין [
טוב נו, רק כי הוא ישראלי], מנדי, ג'ובאני דוס סנטוס, חורחה הרננדז, דניס קרול, אפריין חוארז.