העונות הבאות...

Amused To Death

New member
העונות הבאות...

מי כבר ראה פרקים מהעונות הבאות?... מה שאני ראיתי זה בקצרה... ג'קי והייד חברים... דונה ופורמן נפרדים לזמן מה... פז מתחיל לעבוד ושם הוא מוצא מישהי לא פסיכית ועוד.. שמתם לב שהרבה משמות של הפרקים זה על שמות של שירים/אלבומים מהתקופה? דוגמא: going to california של לד זפלין misty mountain hop של זפלין... too young for trick or treat to young to die של ג'טרו טול...

HoNeY14

New member
../images/Emo58.gifמעלי../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

Better Man

New member
אם תשים לב...

תראה שכל שמות הפרקים בעונה החמישית הם שם שמות שירים של לד זפלין
אגב, אין אף פרק בשם Stairway to Heaven , כל הכבוד להם שלא נפלו לקלשיאה, למרות שהם הזה ממש מתאים לפרק האחרון של החמישית.

Amused To Death

New member
לא נכון!

נכון היה את הפרק שהזכיר את הסרטים של אלפרד היצקוק? הוא נקרא Too old for trick or treat too young to die.... ואם אתה מכיר את ג'טרוטול....יש להם אלבום שנקרא : Too old for rock n'roll too young to die

Kryptonite

New member
והוא אמר../images/Emo168.gif

"תראה שכל שמות הפרקים בעונה החמישית" מה כאן לא היה ברור?
חוצמזה שהפרק הזה היה בעונה השלישית.

Better Man

New member
בטח

שמכיר את ג'טרו טול, אפילו הייתי בהופעה שלהם בארץ לפני איזה 3 שנים בערך, החלילן שלהם עשה לי סיוטים בלילה.... בכל אופן, מנהל הפורום היקר כבר הסביר למה התכוונתי (עונה חמישית...)

jt7785

New member
מההההההההההה

ג'טרו טאל זאת הלהקה הכי טובה בעולם
טוב נו אני הכי אוהב אותם (אז זה בעצם אומר שזאת דעתי..
)

Better Man

New member
גם אני אוהב אותם

אבל זה לא סותר את העובדה שהם די מפחידים

popit

New member
כן אני ראיתי!

יש לי חצי מעונה 5 במחשב למי שרוצה יש לי 50 אלף ספויילרים!!! ונכון יש: baby, i'm gonna leave you שזה של איזו להקה שמעתי...

BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

דונה ואריק נפרדים בסוף העונה השלישית או בתחילת הרביעית או משו כזה.. ובסוף העונה הרביעית או בתחילת העונה החמישית (או משו כזה
) הם חוזרים אריק מציע לדונה נישואים והיא מסכימה.. בינתיים ממה שראיתי הם רק מאורסים..

למעלה