העונה של קמבה ווקר

rapgamer4ever

New member
העונה של קמבה ווקר

עוברת קצת מתחת לרדאר. אני רואה לא מעט קווי דמיון בינו לבין אייזיאה תומאס: גארד- סקורר קטן שהוא היוצר העיקרי בקבוצה חסרת כישרון התקפי. קמבה זריז בטירוף ומצליח ליצור seperation בעוד שאייזיאה התברך ביכולת לקלוע זריקות קשות אבל מבחינת המספרים הם כמעט זהים: 21-4-5 באחוזים נאים. הם מצליחים להוביל את הקבוצה להצלחה יחסית מפתיעה. קמבה מעולה העונה בקלאץ' ואפילו יש לו יתרון על אייזיאה ב-real plus minus.
לעומת זאת ווקר לא נבחר לאולסטאר (שארלוט הייתה בעמדה פחות טובה בזמנו) ולא מדברים עליו כמעט בכלל.
נדמה שאחרי מספר שנים בינוניות בליגה הוא לראשונה מצליח להגביר את היעילות שלו כסקורר ולבסס את מעמדו כרכז טוב בדרג השלישי של הרכזים בליגה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעניין

מודה שלא חשבתי על ההשוואה בינו לבין אייזיה למרות שזה נראה די מתבקש.
נראה לי שהסיבה שלא מדברים הרבה על קמבה היא בעיקר חוסר יציבות ולצד משחקים של 30+ יש לו גם משחקים של 10 ומטה (אגב, היה לו רצף של חמישה משחקים די מטורפים שדי התעלמו מהן משום מה) או אולי מתעלמים ממנו כי הוא לא "מתפוצץ" כמו רכזים אחרים ובסה"כ עושה את העבודה שלו די בשקט.
ת'כלס, העונה שלו צריכה לקבל הרבה יותר תשומת לב בליגה הזאת אבל כשיש כמות כזאת של רכזים שמתפרעים העונה (ווסטברוק, לילארד, לאורי וכמובן קרי) לא נשאר הרבה מקום לאחרים.
&nbsp
אני חושב שגם הציפיות מהסלטיקס גבוהות יותר כשמדובר בפלייאף ולכן אייזיה מקבל יותר תשומת לב, בסה"כ הסלטיקס נחשבת לקבוצה עם הסיכוי הכי גדול במזרח ליצור איזושהי הפתעה אבל לא נראה לי שמישהו מצפה מההורנטס לעבור סיבוב בפלייאוף הזה.
&nbsp
אגב, יש סיכוי שהסלטיקס וההורנטס יפגשו בסיבוב הראשון וזה יכול להיות מאוד מאוד מעניין לראות את השניים האלה בסדרה אחד מול השני.

billc

New member
המאזן של שרלוט יכל להיות יותר גבוה, צריך לזכור שהם סבלו

כמו כולם ממכת פציעות, באטום החמיץ כמה משחקים,ולקח לו זמן לחזור לכושר
סה״כ הם נראים בריאים עכשיו ומשחקים טוב

כמה קבוצות במזרח משחקים יותר טוב לאחרונה, מיאמי משחקים קצת יותר טוב, זה נראה שדרגיץ׳ מקבל קצת יותר קרדיט ומיאמי עפה במשחקים גם אם וייד לא משהו הם עדיין טובים.

אפילו אטלנטה למרות ההפסד לטורנטו קצת יותר טובים, המפריז יותר טוב מספליטר
טיג קצת יותר בכושר, וקרובר שנתן עונה גרועה קצת משתפר, אומרים שההגנה גם השתפרה מאז האולסטאר, איזה פרשן אמר שהיריבים שלהם קולעים באחוזים הכי נמוכים בליגה מאז האולסטאר, הם עדיין לא משהו, אבל קצת יותר טובים

למעלה