חולה על הישרדות 6
New member
העונה עד עכשיו
אהלן חבר'ה!
אני מקווה שיש פה כמה שזוכרים אותי- הייתי חלק די פעיל בפורום בעונה השנייה, הייתי מכור די כבד וידוע בתור תומך נחרץ של אריק ושל האסטרטגיה
. כשהתחילה העונה השלישית עקבתי, כן, אבל כבר הייתה אצלי פחות התלהבות מהעניין. כמעט ולא היו פרקים שראיתי בשידור חי בטלוויזיה עד עכשיו- אולי את השניים שאחרי הפרק הראשון (את הראשון פספסתי וראיתי במחשב). מאז אני לאט לאט תופס פיגור. בהתחלה עוד הייתי קצת קרוב, אבל עם הזמן הפער שלי הלך וגדל עד למצב שכשאתם ראיתם את זיו נפרד מהחבר'ה והולך הביתה אני עוד הייתי עמוק בתוך ההדחה של טל ירוק. אכן פיגור. בכל מקרה, בזמן האחרון התחיל להיות לי משעמם, אז פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי פרק שמור של הפיליפינים. חשבתי שכבר וויתרתי על העונה, אבל התחלתי, וההדחה הזאת בהחלט הייתה מעולה ותפסה אותי חזק. מאז אני עם מרתון של 14 פרקים בחמישה ימים ובדיוק אתמול בלילה סיימתי והגעתי לקצב הנורמלי. סך הכול? עונה טובה. יש כמה וכמה דמויות בלתי נשכחות, וגם כמה הדחות לא רעות בכלל (בעיקר לפני האיחוד). נקודות לטובת העונה: - מועצות שבט מאוד מעניינות, ואני לא מדבר מבחינת הדחה אלא מבחינת דיבורים עצמם. אם עד העונה הזאת מועצות השבט היו מתישות וצפויות, שהיו מסתכמות ב"היא לא מספיק עוזרת בשבט
עצובעצוב בוכהבוכה" הפעם יש הרבה יותר גיוון, אם זה המופעים של זיו והדס ה"יודעים שהם הולכים הביתה", הראש בראש של ליעד עם גיא זוארץ (ובכלל ליעד
), איך שהקלפים נפתחים מחדש בכל מועצה וכולם צריכים לנסות להתגונן וגם להתקיף (למרות שפה גם באה נקודה לרעת העונה). - הרבה מאוד רגעים מצחיקים והרבה אנשים מצחיקים. לא בכל עונה תמצאו גם את יעל ושנינותה, גם את ליעד ופנינותיה, וגם את זיו ואמרותיו. גם לשי אגב יש יציאות. והדס משעשעת, למרות שהיא לא עושה את זה בכוונה
בכל אופן, צחקתי הרבה הרבה מאוד פעמים במהלך העונה. - זיו. תגידו מה שאתם רוצים, אבל זיו הוא מסוג האנשים שעושים עונה. כשאתה מסתכל על העונה במבט לאחור וחושב עליה, זה כנראה השם הראשון שקופץ לך לראש. אין ספק שכשמסתכלים על העונה בהשוואה לעונות האחרות, אתה אומר לעצמך "אבל בעונות האחרות לא היה זיו!
אז מה זה שווה? מה עשינו בלי זיו?". וכן, אהבתי את זיו, הוא היה אגרסיבי והכול אבל הוא הרג אותי מצחוק בהמון יציאות חזקות ("עם האנשים האלה אני אמור לקחת את המיליון?.. עם אביגיל לקחת את המיליון?!" , "חולת נפש" על הדס, "קודם נזכה בו, אחר כך נשבור ת'ראש מה לעשות איתו" על רופרט ועוד הרבה), והמשחק שלו היה פשוט מעניין , מעניין מאוד. תודו שלא ציפיתם ממנו לבגוד בשי. מדובר בפייבוריט העונתי שלי, למרות שהוא לא שחקן המאה. - ההדחות שהיו מעניינות, היו *מאוד* מעניינות. ההדחה של טל ירוק זו אולי הפעם הראשונה שאנשים אומרים בקול "מה?! ווטף?! אביגיילל?!", ההדחה של אינה הייתה נכונה מאוד אסטרטגית מה שתמיד כיף לראות, הבליינדסייד על יעל היה עצוב בשבילי אבל בהחלט מבדר, כנ"ל ההדחה של זיו. נקודת לרעת העונה: . - מה זה הקטע הזה של לחשוף את הקלפים במועצת השבט? זה מה שנקרא מעניין ל5 דקות. זה נחמד והכול, אבל היופי האמיתי, שהיה בעונה השנייה נגיד, זה כל מה שהולך מתחת לפני השטח. פה כל פרק שני נחשפות כל הבריתות, וזה פשוט מעצבן. מה זו הכנות הזאת?! ממש באסה. - איחוד טוב, אבל לא טוב כמו שהיה יכול להיות. הטרום מיזוג היה מעולה , ובנה כל כך הרבה את התפוצצות הבריתות שתקרה במיזוג, אבל סך הכול קיבלנו 3 הדחות סבירות מינוס של אנגלנדר, חנוך וריקי, ועוד הדחה אחת של זיו שבאמת הייתה יפה. - יותר מדי דמויות מעפנות שמגיעות יותר מדי רחוק. יש את טלכו, יש את שי, יש את ליאורה, יש את זיו ויש את ליעד. כל השאר מבחינתי יכולים להיזרק לים. מישהו פה באמת יזכור אחרי העונה את ריקי?! את הדס?! את אוהד? טומי? אנגלנדר? אביגיל וחנוך עוד מילא. זהו, לסיום אני אגיד קצת על שלושת האסטרטגים העיקריים העונה: שי- לדעתי האסטרטג הטוב ביותר, פחות שאנן מטלכו, וכשמסתכלים על הדחות נטו שי הוא זה שהצליח לארגן הכי הרבה. ההדחה של חנוך אגב, גם היא כולה עליו. בלעדיו טומי לא היה מעיף את חנוך, והפעם זו עובדה, לא כמו הקטעים האלה של "וואו הוא משכנע מה זה טוב בגלל זה הקשיבו לו, מישהו אחר לא היה מצליח לעשות את זה!". טלכו - השתן עלה לו לראש, אבל גם עד אז הוא לא הרשים אותי ברמה יותר מדי יוצאת דופן. ההדחה של טל ירוק הייתה כולה עליו וזה מכובד, הוא השיג אמון של שני אנשים מאוד שונים ממנו והוא משחק יפה אבל לא מה שעושים ממנו. מה שכן, אם הוא יצליח בתוכנית העכשווית שלו הוא באמת משחק אותה. אבל זה לא משנה, משהו בו, בלי קשר למשחק שלו, גורם לי קצת לסלוד ממנו. וזה לא קורה לי הרבה, אני כמעט תמיד בעד האסטרטגים. ליאורה- גם היא טובה, אבל גם לא מה שעושים ממנה. הדרך מכאן למלכה עוד ארוכה לדעתי. כן, יש לה כוח שכנוע, אבל היא מזכירה לי מאוד את אופיר במשחק שלה. אף אחד לא באמת סומך עליה או מרגיש מחוייבות גדולה מדי אליה. בפרק האחרון טלכו פשוט סובב אותה על האצבע הקטנה, גם אם פרק לפני זה היא זו שסובבה אותו. המסקנה היא שאין העונה אסטרטג הכי טוב- כולם עושים טעויות והתהילה מתחלקת שווה בשווה בין כמה חבר'ה. נראה לי שאני עם ליעד
אם אני צריך להשוות את העונה השלישית לעונה השנייה? אני באמת לא יודע, אבל אני חושב שהעונה השנייה לוקחת בנקודות (הראשונה כמובן אפילו לא אופציה). החבר'ה מאיי הפנינה היו משהו מיוחד ועוד לא היה בפיליפינים רצף הדחות כמו אפרת-גיא-עידן-אנסטסיה, גאוניות אחת אחת. שלא לדבר על האופיר-איתי שבאו אחר כך. קיצר, אני מקבל את שתי הדעות לגבי "מהי העונה הכי טובה". אבל מה דעתכם? 2 או 3? נמקו
אהלן חבר'ה!