העונה השניה

rooooooy

New member
העונה השניה

היי לכולם אני לא יודע אם העונה השניה זה ספוילר או לא אבל מי שלא רוצה לדעת על העונה השניה מוזמן לצאת. אז ככה יש לי רעיון לאלה שאין להם יס לצערם(כי אין עונה שניה) ולשמחתם(כי ליס אין עונה ראשונה) אבל הכי טוב למי שהיה כבלים ועבר ליס כמוני וראיתי את העונות 1,2,3,4 אז בכול מקרה תכתבו לאלה שאין להם יס ועונה שניה על העונה השניה צופי היס למיניהם.

rooooooy

New member
התכוונתי

שמי שלא ראה את העונה השניה יוכל לבוא ולקרוא ביקורות לראות תמונות ולדעת מה קרה בפרק בפירוט. אז מי שכן ראה את העונה השניה מוזמן לכתוב עליה

Woogyman

New member
בפעם ה9230708932780

העונה הראשונה כן תשודר ב"יס", ואני לא יודע מי הכניס לכם לראש את הרעיון שזה לא יהיה, כי ברור שהוא לא מבין בזה כלום.

Cole cohen

New member
זה הייתי אני...

וזה היה כי ערוץ 3 אמר לי באימייל שהעונה תשודר רק בכבלים. (כמובן שמאז האימייל שלי נסגר כי לא הייתי בו 60 יום).

itamr

New member
אתה מודע לקח שאתה רוצה שנרשום

תקצירים של 22 פרקים? לפי דעתי למי שבאמת רוצה לדעת ואין לו כוח לחכות עד שנרשום(לא שיש לי בעיה לרשום אני אוהב לרשום) שיכנס לאתר של מכושפות ויקרא תקצירים יש את זה בכל אתר שמכבד את עצמו!!!

Angelic Girl

New member
אהממ ........

2 הערות ... ווגי - מנהלת הפורום כתבה את זה ... (לין) איתמר - אתה מודע לכך ... למי שרשם את ההודעה - מה ?, (מילון מושגים - ?, , , ! , . , וכו´ ..., ומלים קצת יותר .. מובנות ...) חח ... אני נשמעת כמו המורה שלי להבעה ....

itamr

New member
את לומדת הבעה? הפסקתי ללמוד את

זה לפני 3 שנים

As I Am

New member
יה יה, תאשימו אותי! ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אני בכלל לא נעלבת!
אה, כן, וממתי מסתמכים על מה שאני אומרת בענייני מכושפות?
מסתמכים על מה שאני אומרת בענייני הסדר בפורום (מן הסתם כי אחרת לא תהיו פה ^^), אבל מבחינת מכושפות - אני חושבת שאני הילדה שהכי פחות מבינה פה. אה, כן, ומישהו אחר אמר לי שהיא לא תשודר ביס כי יס עדיין לא היו קיימים אז! זו לא אשמתי! >.<

Woogyman

New member
זה לא קשור למכושפות דווקא

במכושפות אני מניח שאת כן מבינה (לא שפעם ראיתי אותך כותבת משהו על זה :). אבל העניין עם יס מאוד מבלבל. לקח לי זמן לקלוט את זה בעצמי, אבל סמכו עליי - העונה הראשונה תשודר שם.

As I Am

New member
יאיייייייי!! ../images/Emo65.gif../images/Emo166.gif|זלגאדיס|../images/Emo103.gif

עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה עונה ראשונה - *יוצאת מהטראנס* אר... אופס... ^^;

Angelic Girl

New member
....

אני מקווה באמת שהעונה הראשונה תשודר .. ואיתמר - אמממ ... אמממ ... לא יודעת, אנחנו עדיין לומדים את זה ...
( מדגישה את ה -
...)

למעלה