העונה השלישית!!!!

מורוש 15

New member
העונה השלישית!!!!

לפי מה שהבנתי יקח מלא זמן עד שישדרו אותה בארץ... אז מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפרקים והאם יהיה להם תרגום לעברית???

מורוש 15

New member
מקפיצה

kvkvkv

New member
הורדה

אתם יכולים לשלוח לי במסר מאיפה אני יכולה להוריד את הפרק הראשון של העונה השלישית?

axnholic

New member
משרשור זה נמחקו מספר הודעות

שעברו על חוקי הפורום. להזכירכם- חל איסור לפרסם לינקים לאתרים לא חוקיים [כן, גם אתרים לכתוביות], שמות של תוכנות הורדה לא חוקיות והסברים להורדה [לא חוקית
].

Beautiful SouI

New member
../images/Emo6.gif

גאד;[ שחר
כמה פעמים ביום אתה אומר שנמחקו הודעות מהשרשור?
לא נמאס לך?

lordnoodle

New member
למה בדיוק אסור לפרסם כתוביות?

זה עובר על איזהשהוא חוק?

dino_din

New member
נצל"ש - מספר הפורום

למה לא נתנו לפורום את המספר 4400? זה היה יכול להיות ממש מגניב

Beautiful SouI

New member
../images/Emo27.gif

כי הולכים לפי סדר מספרים מסויים. ואם היו קופצים ל-4400 המסד נתונים היה משתבש.

dino_din

New member
כן, טוב, זו הייתה שאלה רטורית ../images/Emo13.gif

הסדר המסויים הוא כמובן סדר רץ (עולה) וקפיצה קטנה לא הייתה משבשת כלום (למרות שזה תלוי במסד הנתונים) אבל עדיין אני חושב שזה היה יכול להיות מגניב

lordnoodle

New member
על איזה חוק בדיוק?!

ההורדה של כתוביות שמישהו עשה לבדו - לא עוברת על החוק! מה הקשר בין עברה על החוק לבין פרסום כתוביות לא מקוריות שמישהו עשה? זה לא כאילו אנחנו "גונבים" משהו מהיוצרים? בפורומים אחרים אפשר לפרסם...

buffgirl

New member
אם אני כבר לומדת לבגרות באזרחות,

אז זו כן עבירה על החוק. אתה עובר על הזכות לקניין כשאתה מוריד תרגום. זהו קניין רוחני - זכויות יוצרים. הטקסט המתורגם עדיין שייך למי שכתב אותו וכל עוד לא קיבלת אישור מפורש מבעלי הזכויות על הסידרה אתה אינך רשאי לתרגם את הטקסט וכמובן להורידו. ואם בפורומים אחרים בתפוז מותר, זו פאשלה של המנהלים, כי זה עובר על חוק זכויות יוצרים, בארץ ובעולם. הוֹ, אני מרגישה כה יעילה בעקבות הבגרות

lordnoodle

New member
רק בשביל לדעת את זה שווה ללמוד אזרח

...ות.... טוב לדעת, האמתי שלא ידעתי .... תודה!

buffgirl

New member
any time

האמת היא שאזרחות זה ממש מעניין, אבל הצורה שמעבירים את החומר לא תמיד טובה, וחבל.

למעלה