העונה השלישית

שירוש1989

New member
xd הם היו צריכים לבוא גם אלינו

אבל בעע גשם

1תרו

New member
כן:../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

זה כת של אנשים שחושבים שעם הם ייסגדו לכוחו של העקרב הגדול(גם לחיה וגם לאיזה מנהיג אחד של עקרבים לא ברור לי עדיין)הם יוענקו בכוח אלוהי/עוד דבר שהם חושבים שהם צריכים לעשות כדי להעצים את כוחם המיסטי זה להרוג בן אדם(לרוב גבר)עם עקיצת עקרב(לא בהכרח שחור)במזבח כלשהו קשור(כמו שראיתם בסיפור,וכמו שראיתם את האיש שצרח...) זה מה שישוע לי על הכת הזאתי.....

1תרו

New member
וכל זה מידע אישי לטועים ביניכם

(גם אני צריך שמישהו יאמר לי להפסיק להתעסק בזה!
)

1תרו

New member
ועוד משהו חחח...

כשאמרתי לאיזה מנהיג גדול אחד התכוונתי למישהו מלפני כמה שנים טובות(אלפי שנים עם לא מיליונים..)

../images/Emo2.gifמפחיד...../images/Emo5.gifזה נשמע ממש נורא...

ואני חשבתי שזאת סתם המצאה...... זה מזכיר לי איזה כת שטן שהייתה פה ליד הבית שלי...(די קרוב...) זה היה משהו ממש מפחיד זאת הייתה חבורה בעיקר של רוסים שממש היו עושים ברית דמים וכאלה.....זה היה ממש ממש ממש מפחידדד.....ברררר....

chen010189

New member
../images/Emo207.gifכולם אוהבים את ריימונד

שושה אומר/ת: יא אני לא מאמינה איזה זבל את! שושה אומר/ת: איך דיברתי איתך כל הזמן הזה.! שושה אומר/ת: את ילדה מגעילה! שושה אומר/ת: לא רוצה לדבר איתך יותר! שושה אומר/ת: שושה אומר/ת: נו חן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שושה אומר/ת: אני אוהבת אותך
שושה אומר/ת: יא איזה חמודה את!!!! איזה מאמי
שושה אומר/ת: נו חן למה את כזאת זבל!!!!! שושה אומר/ת: חח איזה חמודה.. לשלוח לאברבנל או לא לשלוח? הציעו נא.

dollzy

New member
אבל אני באמת אוהבת אותך!../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

ואת התחלת! חכי חכי! אני עוברת עכשיו על ההיסטוריה..!

למעלה