העונה השלישית שלום, יש למישהו מושג איך אני משיגה את העונה השלישית ב- dvd להשכרה או לקניה
G gogoc New member 25/11/03 #1 העונה השלישית שלום, יש למישהו מושג איך אני משיגה את העונה השלישית ב- dvd להשכרה או לקניה
T tulchi New member 25/11/03 #2 החל מ 24/2/03 באתרים שמוכרים DVD או וידאו וכאלה אפשר כבר להזמין מראש.
T tulchi New member 26/11/03 #4 נצל"ש- הקאסט הצטלם בסוף השבוע 25/11/03 - Something to look forward to for the fans of QAF, as the cast reportedly shot their Season 4 photos and promos this past weekend.
נצל"ש- הקאסט הצטלם בסוף השבוע 25/11/03 - Something to look forward to for the fans of QAF, as the cast reportedly shot their Season 4 photos and promos this past weekend.
N netaK New member 26/11/03 #5 ../images/Emo45.gif ייאי../images/Emo70.gif השאלה היא מתי זה יגיע אלינו
ה הילה ר New member 26/11/03 #6 הלוואי שמהר! הי אנשים! אני יודעת שלא הייתי פה כמה זמן, ולא מבחירה. המחשב שלי נפל! רק רציתי להגיד שתגעגעתי לאנשים! משהו חדש? איתכם? ספויילרים?
הלוואי שמהר! הי אנשים! אני יודעת שלא הייתי פה כמה זמן, ולא מבחירה. המחשב שלי נפל! רק רציתי להגיד שתגעגעתי לאנשים! משהו חדש? איתכם? ספויילרים?
T tulchi New member 26/11/03 #7 המממ... מישהו רוצה לעשות איזשהו תחקיר קטן- כמה זמן עבר בשנה שעברה מאז הצילומים ועד שהם פורסמו?