העונה השביעית

eyalfein

New member
העונה השביעית

הפרק הראשון של העונה השביעית אמור (היה) להיות משודר היום בארה"ב (13.6), אבל רשת סקאי הבריטית בד"כ מקדימה את האמריקאים בשבוע. מה זה אומר מבחינתנו? זה אומר שאם בערוץ הראשון רוצים להמשיך לשדר (ערוץ אחד כרגע בסוף העונה השישית), אז כבר יש פרקים חדשים. כולם לקוות שירכשו את החדשים ולא יאכילו אותנו בשידורים חוזרים. ומי שמתעצל יכול להורדי מה- *אפצ'י* קא *אפצ'י* זה סוף שבוע נעים :)

aשרון

New member
היי ממי.......

איך בדיוק הבריטים ישדרו את הפרקים לפני האמריקנים יוצרי הסדרה? בבקשה תענה לי על זה. ולגבי שידורים חוזרים של סטארגייט זה תמיד מבורך.

The Borg Hugh

New member
מה?! ברור שסטארגייט אמריקאית

MGM לא היגרו לאחרונה לקנדה עד כמה ששמעתי...

Chakotay

New member
לא היא קנדית!!! זאת הפקה קנדית והיא

מצולמת בקנדה ורוב השחקנים שם קנדים.

aשרון

New member
הסדרה...........

הסדרה מצולמת ברובה בקנדה, וגם בלוס אנג'לס. בנוגע להפקה אני אברר את הנושא לעומק, ואחזור עם מידע. מחייג לאתר הבית 324879.0

מועדי שידור

בכל עונה , חצייה הראשון משודר קודם בארה"ב ואחר כך בסקיי באנגליה ובחצי השני של העונה מתחלפים

The Borg Hugh

New member
לא בכל עונה

בעונה השישית היה עיכוב בשידור הפרקים בערוץ המדע בדיוני, אבל לא היה עיכוב בהפקת הפרקים אצל אמ ג'י אמ, כך שהמשיכו לשלוח פרקים לאירופה. אבל זה רק בשישית...

עונה 7

היום 13/6 משודר בארה"ב בשעה 21:00 שעון ארה"ב פרק כפול ומשדר מיוחד לעונה החדשה , סה"כ 3 שעות. לקאזה זה יקח כמה ימים עד שזה יגיע אפשר להוריד מיד אחרי שזה יוצא ב- bittorrent כלומר מחר כבר יהיה אפשר לראות את הפרקים

כוננות גבוהה עקב התרעות

לספוילרים. אני שוב חוזר ומנדנד - לא לפרסם ספוילרים ללא הסימן
בכותרת. כולנו שמחים שעלתה עונה חדשה ל"סטארגייט" אבל לא כולנו רוצים לדעת מה יקרה בה.

digidestined

New member
קאזאה,אי-דונקי ועוד כמה (אבל אני

חושבת שלקאזאה זה יגיע קודם)

../images/Emo150.gif

אני מניח שאני צריך לחזור על עצמי שוב ושוב וחבל
להבא, הודעות שיעסקו בהורדות פרקים ו/או בהפרת זכויות יוצרים יימחקו מיידית. קפיש ?

thrall

New member
אבל צפניה זה לא מפר

את הזכויות שלנו....................

למעלה