העונה הראשונה

jakecarter

New member
העונה הראשונה

אני כותב כאן בתקווה שנתחיל שרשור חדש כדי להזכר בפרקים עברו אני לא ראיתי את העונה הראשונה ולא זוכר את כל הארועים מכל העונות אז בואו נזכר עונה-עונה ברגעים המרכזיים ומקרים שאנו זוכרים אז תתחילו אתם, מה אתם זוכרים מהעונה הראשונה?

~*~gaL

New member
רעיון מעולה!

מה אני זוכרת מהעונה הראשונה.. טוב, כמובן ניסיון ההתאבדות של קרול. כבר ראו כמה אכפת לדאג ממנה. את הפרק "Love´s Labor Lost". נקודה. שהוא פרק מ-ע-ו-ל-ה. עוד פרק מעולה זה "Blizzard", כשהיום התחיל שקט שקט... את סבטיק, שהיה עם סוזן ונעלם לו. את הכמעט-נשיקה של קרטר וסוזן.. מזל שכלום לא קרה. את רוזמרי קלוני. את כל מה שהיה לסוזן עם קייסון.. חכו, זה ישודר בקרוב. את קלואי, כמובן. את זה שהיא השאירה את התינוקת עם סוזן... אתמול, את הכניסה הראשונה של קרטר לחדר-הניתוח וכל מה שהיה מסביב לזה. מ-ש-ע-ש-ע-! את החתונה שלא הייתה של קרול וטאג. את ההתלבטות של פיטר אם להכניס את אמא שלו לבית אבות או לא. Oh... העונה הראשונה... אני רוצה כבר להקליט אותה :(

שלמונזה

New member
זכרונות...

אז הדבר הראשון שאני זוכרת זה הסיצנה הראשונה בכלל של אי אר. אחת האחיות (אני חושבת שהאלה?) מעירה את ד"ר גרין כי מישהו צריך אותו, ומי זה? דאג השיכור!!! זה קטע כ"כ יפה שמארק מטפל בו וכבר אז רואים את החברות שלהם וכמובן את דאג המתהולל... אח"כ כמובן הניסיון התאבדות של קרול, ודאג מתלבט האם הוא אשם במצב. הפירוק נישואים של מארק וג´ן, גם היו להם כמה קטעים יפים לפני שהם נפרדו. כשדאג יצא עם מישהו מהבי"ח שהיה לה ילד, ולדעתי הוא הסתדר עם הילד יותר בכלל... פיטר וג´יני בולה חוטאים ויוצאים (ג´יני היתה נשואה). כמובן הסיפור של סוזן וקלואי. כשדאג וקרול חזרו להיות ביחד זה היה בעונה הראשונה? טוב אני כבר לא יודעת אם הזכרונות שלי מתייחסים לעונה הראשונה או מה... בכל אופן זה בנתיים הזכרונות שלי.

סולסיטה

New member
וואו, הזכרת לי כמה דברים יפים...

אני הכי אהבתי איך דאג הגיב בקשר לנסיום ההתאבדות של קרול. הם היו ביחד רק "לפני" העונה הראשונה, הוא פגע בה כ"כ שהיא נפרדה ממנו ורצתה להתאבד. בעונות 1-2 היו ביניהם כל מני מתחים, היא לא הסכימה (פחדה להיפגע שוב, מהרווק הנצחי דאג רוס) והוא רצה - אבל לא מקבלים הכל בחיים. ובגלל שזה ג´ורג´ קלוני, אז כן מקבלים הכל בחיים - בעונה 3 הם נהיו יחד לתקופה מסויימת, ועד שסופסוף הכל היה נראה מושלם, דאג עשה שטויות כהרגלו ומאס בקרי, אז הוא פשוט לקח את הרגליים וטס לסיאטל. הוא ציפה שקרול פשוט תבוא איתו, בלי בעיות, וזה מה שבהתחלה כמעט קרה - אבל קרול לא הייתה מסוגלת לעזוב מקום שכ"כ יקר לה בשביל מי שהיא אוהבת... הם נפרדו, היא גילתה שהיא בהריון ועברה הכל לבד, התחילה לגדל את הבנות, ואפילו יצאה עם קובץ´ (למה לעזאזל?!) - אבל האהבה תמיד מנצחת... קרול נסעה באטרף לסיאטל אחרי ששאלו אותה אם היא מאמינה בנפשות תאומות, ו... משם הזוג הכי חמוד שהיה, הוא ותמיד יהיה באי.אר. היסטוריה.

mgirl

New member
אין לי זכרונות ../images/Emo7.gif

לא ראיתי עונה 1. אבל אני מנצלת להכניס את הסצינה הכי אהובה עלי בכל הזמנים!! יותר מהסצינה האחרונה של לוקדאון (
), ויותר מהסצינת דקירה של קרטר ולוסי, יותר מה-כ-ל!

למעלה