העונה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה-!

העונה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה-!

זה פשוט מדהים!!! זה ממש מגיע לוי לזכות! היא שורדת יותר טוב מנליה והיא אישה מאוד חזקה... חוץ מזה אני ממש שמחה שאישה זכתה... כי זו הפעם הראשונהה שאישה זוכה בהישרדות... טוב מה לעשות שהנשים שולטות... חחחחחחח אתם יודעים במקרה מתי ובאיזה ערוץ תשודר העונה הבאה של הישרדות???

mayjen

New member
לא בדיוק.....

וספיה היא לא האישה הראשונה שזכתה בהישרדות... שכחת את טינה הכלה מהעונה ה- 2

Outlast

New member
כן, כרגע אנחנו על 50-50...

(50% נשים-50% גברים..
) ולא נתחיל לדבר על תאוריית הפוליטקלי-קורקט והמניפולציות של ההפקה... ולשאלתך- אנחנו לא יודעים בודאות מתי תתחיל העונה ה-5 ואיפה תשודר, אבל יכולים לשער שהיא תשודר ב-AXN, מתישהו אחרי שתיגמר העונה הארה"ב (ובכל מקרה אפשר רק לקוות שהיא תשודר כמה שיותר מוקדם..
). בוקר טוב ויום מוצלח לכולם!
[אוי, אני עייפההה... חשרתי אתמול נורא מאוחר הביתה, כי הייתי בהצגה בר"ג. "שיער", למתעניינים. היה מד-אים. ולא, זו לא פרסומת סמויה. או שכן?]

אוי נכון...

אופס... התבלבלתי סורי... האמת היא שאת העונה הראשונה בכל לא ראיתי אולי איזה כמה פרקים... ובעונה השניה ראיתי אבל אני לא ממש זוכרת התמדתי כל פרק בעונה השלישית והרביעית... ואני בטוחה שגם הפסדתי שלא ראיתי את העונות הקודמות...

Boran

New member
שלום, קוראים לי מנפץ האשליות

הישרדות 3 הגיעה אלינו באיחור עצום. הישרדות 3 שודרה אצלנו במקביל לשידורי הישרדות 4 בארה"ב. העיסקה היתה, שאיי.אקס.אן קנו מסי.בי.אס את עונות 3+4 ביחד, כך שעונה 4 התחילה כמה שבועות אחרי שעונה 3 נגמרה. ניוז פלאש עונה 5 לא כלולה בעיסקה. לא בטוח שאיי אקס אן ישדרו אותה. אולי ערוץ אחר ישדר... כך או כך, בניגוד להישרדות 4, שאז המו"מ והעיסקאות היו מוכנים מראש, עכשיו יש את כל המו"מ עם סי.בי.אס לנהל, את כל העיסקאות לסדר, וזה יקח זמן.

למעלה