העונה החמישית

Light woman

New member
דרך אגב, מיתר ורייס|ט|, אנא,

קראו את הפיק שלי ושל נייקו^^ הוא חביב למדיי^^ ונא לקרוא אותו עד הסוף....

Light woman

New member
אני יודעת מאיפה לקחת את ההשראה...

P:
לזלמן הקטן שלא הספיק לחיות

טיקיי

New member
אפשר סיפור הפוך...

במקום שהילדים יבואו לעולם הדיגיטלי, הדיג'ימונים יכולים לבוא לעולם האמיתי ולהיות המאמנים של הילדים ואז הם יצטרכו להציל את העולם האמיתי ולא הדיגיטלי והסיפור יהיה שם והם ילחמו בדיג'ימונים רעים שפלשו לעולם האמיתי כדי להרוס אותו... ובקשר לדיג'יגדילות, הדיג'ימונים יכולים להתפתח ואז להשתלב עם הילדים ועם כל התפתחות של הדיג'ימון, ככה ההשתלבות שלו עם הילד תהיה שונה... ויוכל להיות דיג'ימון עם משקפת על הראש ודיג'ימון שהוא זאב בודד... לדעתי זה נחמד, אבל אתם יכולים להתעלם, כי גם ככה לא נראה לי שיהיה לי כוח לכתוב משהו... זה לא הרעיון הכי טוב, אבל בעיני הוא מקורי...

זה כן הרעיון הכי טוב!

מהסיבה הפשוטה שהוא הכי מקורי! אהבתי ביותר! דבר כזה עוד לא היה בדיג'ימון, יהיה נחמד לנסות את זה.

הנה משהו שחשבתי עליו:

עלילה: א) יהיו להם דיג'ימונים שכדי לדיג'יגדול הם יצטרכו להשתלב איתם, כלומר, כבר מדרגת טירון ולא כמו בעונה השלישית. ב) יהיו כל מיני שילובים, לא זוגות כמו בעונה השנייה. למשל, הגוגל בוי יוכל להשתלב גם עם הילד הקטן, והזאב הבודד יוכל גם להשתלב עם הבת הראשית, או עם הילד הקטן. ככה זה ייצור מגוון של דיג'ימונים. ג) עוד משהו שחשבתי עליו, הוא אל חמישי (כמו אזולונגמון והשאר) שבגד באלים והם כלאו אותו, אבל עכשיו הוא חזר. "הבורא", שזה הדיג'ימון שיצר את כל העולם הדיגיטלי ומינה את האלים להיות השומרים של העולם, קורא לילדים לעזרה. בקיצור, הם מקבלים כוח (שמש, ירח, סופה וסלע) ולא יודע במה זה עוזר להם. או שהם הופכים לדיג'ימונים בעזרת הכוח הזה או שהם מחזקים את הדיג'ימונים שלהם או משהו כזה, תלוי אם אנחנו מחליטים על "עלילת "עונה רביעית" או על "עלילת עונה ראשונה". אלה סתם רעיונות שאפשר לדחוף לעלילה הכללית. אהבתי את העלילה של חופית^.^ דמויות: גוגל בוי: ריי מאטסויה שיער: חום עיניים: חומות גיל: 13 בגדים: חולצה אדומה עם להבות כתומות-צהובות כאלה, כמו על הז'קט של דיוויס, מכנסיים חומות, נעליים לבנות, משקפת אופי: גוגל בוי
זאב בודד: הירו אוקאווה שיער: לבן/שחור, עד הכתפיים (לא יודע איזה צבע) עיניים: שחורות גיל: 13 בגדים: חולצה שחורה, מכנסייים שחורות, ז'קט כחול כהה עם ברדס, נעליים שחורות אופי: הירו הוא נער לא ממש מקובל ואין לו חברים בכלל, מה שגרם לו לרצות לנקום. הוא יעשה הכל בשביל כוח, ובגלל זה הוא גם הגיע לעולם הדיגיטלי, שם הוא התחבר עם כוחות האופל. הוא ציני ומתנשא, ולועג לכולם, אבל עם הזמן הוא למד להיות ידידותי וחברותי יותר (נחשי על מי הוא מבוסס, חופית). בת ראשית: טומיו יוקייה שיער: צהוב עיניים: כחולות גיל: 13 בגדים: חולצה כחולה, מכנסיים שחורות, סנדלים אופי: היא לא אוהבת כל-כך להילחם, אבל לא תהסס להגן על החלשים ממנה. ילד קטן/גאון (כמו איזי, רק ילד קטן): אקירה משהו, אין לו שם משפחה. שיער: חום, קצר עיניים: ירוקות גיל: 9 בגדים: חולצה לבנה, מעליה ז'קט חום מכופתר, מכנסיים חומות מלאות בכיסים, נעליים לבנות אופי: הוא סתם ילד שלא עושה בעיות, הוא לא הכי מקובל ולא הכי דחוי. יש לו כמה חברים טובים והוא אוהב לחקור כל דבר שהוא רואה.

lgmtk

New member
גם אני חשבתי על משו אבל זה רעיון

אולי קצת פחות.......אני לא יודע איך להגיד את זה...הוא לא של המסורת של דיג'ימון. במקום יחס של בת אחת 4 בנים או 2 בנות 4 בנים אז למה לא יותר בנות מבנים? חשבו על זה-קבוצה של 4-5 אבל בכל מקרה שימו רק בן אחד.....לקחתי את הרעיון מהמיעוט של הבנים פה....שכאילו זה יהיה 'מן הפורום למען הפורום' (כדי שלא יסגר)......תחשבו על זה........

../images/Emo13.gif

אמ... יש לי רעיונות קטנים כאלה: 1. שתהיה להם אפשרות להשתמש בדיג'יכלי בתור מצלמה (ווידאו או דיגיטלית, זה לא משנה ^^'), דבר שיכול להיות שימושי ביותר, ויכול להידחס ולעזור בכל מיני עלילות ^-^ 2. הגעתי למסקנה שנמאס לי לשמוע את הקטע של "הלכנו במדבר יומיים ואני רעב וצמא ואני הולך למות" ואז באורח פלא הם מגיעים לאיזה מקום שמציל אותם, ובד"כ הם נקלעים שם לאיזושהי צרה (תסביך עמי ותמי), אז שהפעם הם יוכלו לסרוק עם הדיג'יכלים מאכלים מהעולם האמיתי , להכניס את המאכלים לדיג'יכלי, וכשהם בעולם הדיגיטלי לפרוק את המאכלים מהדיג'יכלי... ******************************************************************* בקשר לסיפור: נאמ... אני חושבת שכדי שכל הסיפור יהיה קצת יותר גמיש אז... פשוט יהיו כמה רעיונות טובים של סיפור עלילה (כי אני יודעת שאתם כישרוניים פה בכתיבה *-*) אז במקום לקבוע סיפור אחד לבד, פשוט נצביע לסיפור הכי טוב, ורעיונות טובים אחרים בסיפורים אחרים ננסה לשלב בסיפור הזה... ^^ (בכלל, כמו העונה הראשונה, אפשר לעשות כמה סאגות לפיק, כמו זהיה להם את הסאגא של אמ... היצור האפל הזה ^^' (אההההה, שכחתי את השם שלו ;-;) ואז היתה להם הסאגא של אטמון... ******************************************************************* בקשר לדמויות: שכל אחד ימציא אישיות וסיפור לדמויות... לי היה רעיון ממש נחמד שמשום מה בא לי מכל הקטע של קואיצ'י וקוג'י (ולא שונן איי
): -אח ואחות, שהם בעצם חצי אחים, לאותה אם נעשים דיג'יגורלים. (חכו, אני הולכת לעשות כאן סיפור דרמטי כאן -_-) האח שהוא גדול בשנה, הוא חי עם האב ועם אם חורגת כי האמא הביולוגית שלו נכנסה להריון מגבר אחר ועזבה את בעלה עם הבן (קורע לב
) ונולדה לה הבת. עוד יותר טוב- הם יהיו דומים ^-^ וכולם ישאלו אם הם אחים... בסוף בסוף הם יגלו את זה, אבל לא לפני שהם יעשו דיג'יגדילה משולבת ביניהם אבל משהו יהיה שונה- הקשר יהיה חזק יותר
. בעעעעעעעע, רעיון קיטשי ^^ אבל אני חושבת שהוא די חמוד... אתם תגידו ^^ ואני גם מוכנה לצייר דמויות, או את הדיג'ימונים לכל הפחות *-* ------------> אוהבת לצייר דיג'ימונים<------------- אבל אני אהיה די שקטה בדברים אחרים... יכול להיות שכשהעונה ה4 תהיה בשידורים חוזרים אז אני אפרוץ לבית של חברה לראות אצלה, אבל אין סיכויים טובים -_-

Light woman

New member
אני חושבת שזה אחלה רעיון^^ באמת!

אפילו אם עדיין לא קראת את הפיק שאני ונייקו כתבנו^^ סתם נצלו"ש קטן, ראיתי חנות שקוראים לה מגה לייט! ^^ *מסמיקה* ועוד אחד, הורדתי המון שירים מהדיסק של יוגי הו אז היום אני יצור מאושר^^

בעונות האחרונות החליטו לעשות

בדיג'ימון "מהפכות" ולנסות כל מיני דברים. יענו, לא המשיכו את העונה השנייה. הפכו את דיג'ימון למשחק קלפים ושם הכל מתרחש "בעולם האמיתי". העונה הרביעית היא עונה אינדיבידואלית שבה הילדים בכלל הופכים לדיג'ימונים. אני אומר שנמשיך את הקטע הזה ונלך על מהפכות ודברים מוזרים, ובגלל זה אני חושב שהרעיון של יובל טוב. אפשר ממש לפתח מזה סיפור מעולה! חפשו את הרעיון שלו ותראו.

למעלה