העונה החמישית

Goggle Girl

New member
גם אני אתרום

שם: מיקה הידאקה סטריאוטיפ: גוגל גירל (כן, המצאתי חיה חדשה
). בעלת אובססיה לזאבים בודדים. רקע: סתם ילדה על גלגיליות. צעירה בשנה מקית' וג'קי שם: קית' ברנדון סטריאוטיפ: זאב בודד- המוח שבחבורה (אני ממציאה זנים חדשים
) רקע: נגרר לכל העניין ע"י מיקה. שם: ג'קי קרופורד סטריאוטיפ: נער משקפת קלאסי. רקע: משחק כדורגל ואוהב אטריות אורז\ראמן
שם: ברוק אקארי סטריאוטיפ: הנער המבוגר בחבורה, הוא מנסה להיות חברותי ואחראי באותו זמן. זהו לעכשיו... עלילה? אם... הדיג'יגורלים נשאבים לעולם הדיגיטלי אבל במקום להחשב כגיבורים שבאו להציל את העולם, הם נחשבים לאלו שבאו להרוס אותו, בייחוד בגלל שיש להם כוחות משלהם שיוצאים מכלל שליטה. הם צריכים להבין מי הביא אותם לשם ולמה, לחיות בשלום עם הכוחות שלהם והדיג'ימונים שלהם שגם לא ממש אוהבים אותם בהתחלה, ולמצוא דרך לחזור הבייתה בלי להרוג יותר מדי דיג'ימונים.

Apikachu L

New member
אני גם רוצה!

~אווה:נערת המישקפת (שילכו לעזזל כל השוביניסטים אני אעמוד על שלי!) בעלת תכונות של נער מישקפת טיפוסי ופמיניסטית מאוד. אה כן, היא חברותית והיא בת 12 ויודעת להיסתדר בשטח. ~ג'ק: ההפך של אווה, זאב בודד , מאוד מחושב, ולא קופץ לצרות אם הצרות לא מחייבות(בקיצור : נער זאב טיפוסי) וחסר חברים . עוד משהו? בן 12 ו7 חודש אה כן הגוגול והזאב רבים הרבה מאוד, והוא לא ממש מוכן לקבל אותה בתור המנהיגה אבל אחר כך יוצא מיזה משהו מעניין (דביק במיקצת)בכל מיקרה הוא אוהב לצאת למסעות התבודודות ויודע להיסתדר (קו האופי היחיד המשותף לאווה) ~דומיניק(מאיפה אני מפליצה את השמות האלו?):ילד מצרפת שהגיע ליפן. חכמולוג לא נורמלי וביגלל זה הוא בודד וגם שמנמן(לא ביגלל החוסר חבורות)מזכיר קצת את ג'י פי אבל פחות מגניב.אה כן יש בו פן אנוכי מעט למרות שהוא יכול להיות מה זה רגיש אבל רק כשצריך. בן 11 וחצי ~לינה: (אחותם הבילתי מוכרזת של אגנס וג'וני) מפונקת(כמו דומיניק) ומזכירה במשהו את מימי למרות זאת היא רגישה מאוד במיוחד לילדים קטנים וחלשים בחברה. עברה קורס(מזורז להחריד)של עזרה ראשונה. עוד חודש חוגגת יום הולדת 12 ~אגנס: ילדה קטנה עם רקע אפריקאי וחמודה ומתוקה. משכינת השלום של הקבוצה (אנא אל תריבו)היא רגישה לבעיות של אחרים ועוזזרת לכולם אבל היא יודעת להכניס אגרופים ובעיטות (היא בחוג קאראטה)למרות שזה ה"סוד שלה"(גירסה משופרת של קארי הקטנה) ~ג'וני:ג'וני=ילד סירנה מוכרז(גירסה של טומי)שאוהב , אבל מאוד אוהב לשבת למישהו על הכתפיים (נודניק אבל מקסים)חמודי מתוקי ואמיץ אבל לא יודע על זה והזוגות של העונה: לינה ודומיניק(על ההתחלה) אגנס וג'וני והזוג המוזר ביותר: אווה וג'ק אה כן מישהו חדש מיצטרף אחר כך אני לא יודעת מי(איזה ילד שקוראים לו דני-נא לשים לב 'ד' עים סגול או צירה) מגיעים לעולם הדיגיטלי במיטות שלהם ברקע של מישבצות כאלה(כמו התפתחות נשמה)והדיג'ימונים שלהם הם חיות מחמד שמתו וקיבלו חיים חדשים בעולם הדיגטלי(סליחה על גנבת הרעיון אבל הוא מצא חן בעיני)

למעלה