העונה החמישית

העונה החמישית

מצטער שאני פותח שרשור חדש, אבל לדעתי זה הכרחי כדי שכולם יראו את זה. ליסטה, אם זה לא מוצא חן בעינייך את תמיד יכולה לשרשר לשני. מצטער על הטרחה. אוקיי, עכשיו כל אחד משרשר את התגובות שלו להודעה שלי, הזאת, כדי שלא יווצר בלאגן ויהיה קל לראות את הכל. כל אחד ישרשר לכאן קטע עלילתי שהוא חושב עליו (עלילה כללית, לא: "ואז קוג'י נלחם בקואיצ'י ובלה בלה בלה", זאת עלילה של פרק, אני מדבר על העלילה של הסדרה השלמה) ואת הדמויות שכבר יש לו (גוגל בוי, זאב בודד, בת ראשית, גאון, ילד קטן וכו' לפי התבנית של הדיג'יגורלים). בסוף נחליט ביחד (אולי בעזרת סקר שליסטה תשים) מה קורה, איזה עלילות נשמור ואיזה דמויות נשמור. נשלב כמה עלילות, נשלב דמויות ונגיד אם מישהו המציא גוגל בוי ומישהו המציא זאב בודד, אפשר לקחת את שניהם. בסדר? "בסדר!" יופי!

Light woman

New member
אוקיי. דמויות, שמות לא מחייבים.

אני סתם אמציא שמות כדי שנוכל לדבר אליהם... אבל את היקומי אני רוצה שתשאירו^^ היצאקו: הגוגל בוי של החבורה, מנהיג, שולט, כרגיל, בנשמת אש ובדיג'ימון אש. מאופיין במאפיינים גוגל בויים... נחשו לבד... בעל משקפת יפה וייחודית. מקורו: סתם ילד שלא מבין מה רוצים ממנו,פחדן רוב הזמן אבל מוכן להגן על חבריו מכל צרה. מתאהב בלילי. לילי: ילדה בסגנון מימי-טומי, שמתגברת על פחדיה, ותמיד מנסה לפייס בין אנשים. היקומי: ילדה בודדה ששונאת להיות בחבורה, עם חוש ציניות והומור מפותח, מופיעה שזקוקים לה ונעלמת שרוצים שהיא תישאר. סרג'י: הזאב הבודד, שחושב על כל דבר מראש, ולא חברותי במיוחד. מצטרף לחבורה לאחר כמה זמן, ומציל את ראשיהם לא פעם. הוא לא מסתדר טוב בכלל עם היקומי, למרות שהם מאוהבים, אבל הם לא יודעים על זה... אממ.. ונראה לי שחמישה זה מספיק, סתם הפלצתי שמות מחורבנים, אני בטוחה שתמצאו יותר טובים. העלילה: כל אחד מהחבורה נמצא במשבר בחיים. אחד לא מסתדר בביצפר, אחד לא עם המשפחה, לאחד מציקים כולם, לאחד אין חברים, ולשני מת מישהו. כולם רואים דיג'ימון בטלוויזיה, ובאותו הרגע ממש הם מבקשים "הלוואי שהייתי דיג'יגורל", עוצמים עיניים, ושהם פוקחים אותם הם בעולם הדיגיטלי. הם לא מבינים איפה הם, ומקבלים דיג'ימון ודיג'יכלי, ובניגוד לבדרך כלל שהם נוחתים באותו מקום, הם נוחתים לבד ונפגשים לאט לאט. הכל חרא, אבל לא נורא. תאלתרו משהו.

meytar

New member
סוף סוף עוד עונה עם יותר מבת אחת!!

רעיון נחמד, אבל לדעתי הקטע של איך שהם מגיעים לעולם הדיגיטלי לא כל כך אמין (יחסית לדיג'ימון שכולה לא אמינה) צריך סיבה ודרך יותר מיוחדת, כי הדיג'יגורלים יותר מיוחדים משאר הילדים...

הלדין

New member
הצעה

כמו שאמרתי אין סיבה שהדיג'יכלים 'ייראו' כמו דיג'יכלים. האם ייתכן שהדיג'יכלים יהיו סתם חפצים ש-"יותמרו" שיבואו במגע עם מסך המחשב ויקבלו תכונות של דיג'יכלים? הדמויות יתחילו לגלות שמחשבים וכל חפץ שפעילותו תלויה במחשבים מתחילים להתנהג מוזר בנוכחות החפצים. מחשבים כבויים, לדוגמא, נדלקים כבמטח קסם ומופיעים עליהם שורות על גבי שורות של קוד בינרי(שבדרך-כלל המחשב מתרגם למה שאנחנו רואים על הצג). הדמות שלי, איצ'ירו(שם נפוץ מאד ביפן), הוא תלמיד מגמת מחשבים וחובב צפנים וסיסמאות ומנסה כל הזמן את מזלו בפיצוח צפנים וסיסמאות מסוגים שונים ומשונים(אם כי הוא יכול להסתפק בפתרון תשבצים בעת הצורך...-). איצ'ירו מגלה שלא מדובר במשהו סתמי אלא בשדר שהוא מנסה לפענח אותו. מהו השדר? את זה תגלו בפרק הבא...

א) אין פרק הבא ועוד אין סיפור

ואף-אחד לא קבע שאיצ'ירו מנסה לפענח שדר. אתה יכול להמציא לו תחביבים, אבל מה שיהיה כבר בסיפור את זה נראה אחר-כך. ואם כבר אתם מגיבים לפי הסדר אז נעשה את זה ככה במקום שכולם יגיבו לשלי ויהיה טור ישר.

הלדין

New member
המילה 'הומור' כנראה לא מוכרת לך...

התחביב הזה קשור יחסית לעלילה. תחשוב- אם נופל בידך מכשיר ממוחשב, הדבר הראשון שהיית מנסה, אם היית יכול, הוא לבדוק אם אתה מסוגל לתכנת אותו מחדש(הו, אני לא מדבר על זה מהעונה הראשונה. הוא רק התחיל ללמוד. אצל איצ'ירו מדובר בניסיון של שנים בנושא). נ.ב. האם יש בפורום מומחה לתרבות היפנית?

meytar

New member
אני חושבת שזה רעיון מעניין...

הרעיון נשמע לי טוב... אבל לאיזה סוג חפצים בדיוק את מתכוונת, כלומר זה יכול להיות כל דבר, אפילו סתם עפרון, או נעל, או דברים כמו שעונים, מחשבונים, דיסקמנים וכאלה?

הלדין

New member
תחשבו...

לאיזה חפצים יש סבירות גבוהה מאד שהם יהיו במגע עם מסך מחשב? זה יכול להיות עיפרון וזה גם יכול להיות מחק וזה יכול להיות מד זווית. במרבית המחשבים יש תוכנת מחשבון משלהם. נ.ב. עד כמה שזכור לי, מחשב כיס ומחשבון הם אותו דבר, הלא כן?

Light woman

New member
לא.... מחשבון זה הדבר שמחשבים איתו

ומחשב כיס זה מחשב קטן מאוד.

בסדר,ההצעה שלי ^.^

העלילה המרכזית: הדיג'יגורלים הם הופכים לדיג'ימונים,הם מגיעים לעולם הדיגיטלי באמצע חופשת הקיץ. כולם נמצאים באותו בית-מלון,והם לא ממש מכירים אחד את השני.. אבללל..איכשהו כולם מקבלים הזמנה כזאת,(אתם יודעים שתולים בדלת או מכניסים לתוך החדר ומניחים על השולחן..)שאומרת להם לבוא לרחבת הדיסקו שיש במלון,בגלל שיש איזה מופע.. בהתחלה כל אחד רצה לוותר על זה,בגלל כל מיני דברים שונים,אבל בסוף הם מחליטים ללכת למופע. כשהם מגיעים,הם מגלים שרק הם נמצאים שם,ואין עוד אנשים ברחבה. וכשהם מתכננים ללכת משם.. הם שומעים קול שקורא להם בשמות שלהם,הם מסתובבים ואז באמצע הרחבה יש אור וממנו יוצאת הולוגרמה של זה או זאת שמכניסים אותם לעולם הדיגיטלי.. הדמויות- יוקי(כותבים את זה ככה yuuki,והפירוש הוא אומץ ביפנית)-ה"גוגל בוי",הוא נער סקרן מאוד,ויש לו כמובן את כל המאפיינים של נערי המשקפת,הוא די דומה באופי שלו לדיוויס. הוא לובש בגדים בגוונים חמים,(אדום,כתום..וכ'ו..) והוא די פופלרי,בייחוד בגלל שהוא שחקן כדורגל די מצטיין,יש לו אח קטן ומעצבן שבגללו הוא החליט ללכת למופע ולא להישאר בחדר. מיוט(אפשר גם לכתוב מיוטו,וכן,השם מאוד מושפע מפרינסס טוטו..)-הזאב הבודד,הוא חביב הבנות,בייחוד בגלל מראהו המקסים,אבל מראה חיצוני זה לא הכל,הוא לא מתייחס לבנות שמקרקרות סביבו,ורודפות אחריו בכל דרך שהיא. למען האמת,הוא מתעלם מהן לגמרי. לא ממש אכפת לו מאנשים אחרים,הוא לבדו,זה הדבר הכי חשוב. אבל..ברגע שזה מגיע ליצורים חסרי-ישע וחלשים,הנמצאים בצרה,הוא יהיה שם כדי לעזור להם ואפילו יעמיד את עצמו בסיכון אם ידרש בכך. החיים שלו די אפלים,הוא עצמו לא ממש זוכר את העבר שלו,והוא מעדיף את זה כך.(בסיפור,הוא כמובן הולך לגלות את העבר שלו,לאט לאט..) ריי-המתוקה,אם אפשר לכנות אותה ככה. היא אומנם מתוקה,אבל תמימה..טוב..היא אפשר ממש לומר שהיא תמימה,ואי אפשר לומר שהיא לא. היא לומדת בלט,(שוב..פרינסס טוטו..)ויש לה רגשות חיבה מאוד חזקים כלפי מיוט,אבל היא לא ממש מראה אותם. היא די ביישנית,ולוקח לה זמן להיפתח אל הקבוצה. אבל מרגע שהיא נפתחת,אז הכל משתנה ^^ היא די חייכנית,אפשר לומר שהיא אחת מאלה שמעודדים את הקבוצה להמשיך הלאה ברגעי משבר. אפילו כשהיא במשבר,היא לא תראה את זה כלפי חוץ,כדי שהקבוצה לא תפגע מזה,או משהו. היא מנסה לשמור שהקבוצה תישאר יחד ולא תתפרק. סו-הטומבוי והדאגנית,היא נערה קופצנית למדי. אנרגיה לא חסרה לה,זה מה שגורם לה,להיות המועדפת של יוקי. אומנם יש בין השניים האלה ויכוחים,אבל..בסוף הם תמיד מסכימים. אבל כמה שהיא קופצנית,היא בהחלט יודעת מתי צריך לחזור בחזרה ולוותר ומתי לא. היא מחבבת את יוקי,ולא רוצה שיפגע. היא הרבה פעמים מגיעה עם עצות חכמות. ובהחלט מוסיפה לקבוצה עם העצות שלה ועם הדאגה שהיא רוחשת כולם. ואחרון,אחרון חביב ^^ לוק- הילד הצעיר בחבורה,הוא לא ממש יודע מה התפקיד שלו,והרבה פעמים חושב שהוא הורס לכולם,במקום לעזור להם. המחשבות האלה גורמות לו הרבה פעמים,לפחד ולהסס לפני שהוא פועל. הוא מנסה לחייך כמה שיותר,וכשהוא עם יוקי,שאותו הוא מחשיב כאחיו הגדול,מכיוון שלו אין אחים גדולים,הוא מרגיש מאושר. הקבוצה הזאת היא כמו המשפחה שלו,והוא לא יוכל לסבול אם משהו יקרה לה. זהו,זה יצא די ארוך,לא?! ^^

meytar

New member
ממממ... הכל נחמד,

אבל נראה לי שלא כדאי החלק שהם הופכים לדיג'ימונים, כי זה יהיה יותר מדי כמו בעונה הרביעית לא?

Light woman

New member
אז? והדיג'ימונים זה כמו בעונה

הראשונה P: אני חושבת שכדאי שהם גם ישתנו וגם יהיו להם דיג'ימונים... בהתאם לאופי... למשל לזאבים הבודדים לא יהיה דיג'ימון בהתחלה, אבל הם ישתנו ראשונים לדיג'ימונים..

וכרגיל..שכחתי משהו \=

שכחתי את הפחדים שלהם >__< אז ככה: יוקי-אין לו ממש פחד,הוא לא פחדן. אבל הוא פוחד שמי שמסביבו יפגע,ושהוא יעשה טעות שתעלה לכולם במחיר החיים שלהם. מיוט-הוא פוחד להרגיש. הוא פוחד להרגיש שאכפת לו ממישהו,ולכן הוא מסתיר כל רגש אנושי,כדי שהוא לא יפגע,וכמובן שהוא פוחד שיצורים שחלשים וקטנים ממנו יפגעו. ריי-היא פוחדת מחרקים,וזוחלים.. והיא גם פוחדת מהמבט הקר שיש לפעמים על הפנים של מיוט,למרות שהיא מאוד מחבבת אותו. היא פוחדת לפגוע באנשים,היא גם פוחדת מהחושך.. סו-אין לה ממש פחד,כמו ליוקי. אבל היא פוחדת שהיא לא עושה את התפקיד שלה בקבוצה כראוי,וזה מעלה בה הרבה חששות,היא פוחדת להישאר לבד. לוק-הוא די פוחד מהכל,מרעשים לא מזוהים. מיצורים שהוא לא מכיר והם גדולים ממנו,בהתחלה הוא אפילו פחד מיוקי ומשאר חברי הקבוצה,אבל אז הוא התעשת.. ולאט לאט הוא לומד להתגבר על הפחדים שלו ^.^

Ray girl

New member
מממ...

קו עלילה אין לי במיוחד... אבל אפשר להכניס קצת יותר דיכאון.. שם: קרוליין "קרו" שינטאקי גיל: 11-14, תלוי מה הגיד של שאר הדמויות שיער: שחור, חלק, ארוך מאוווד (עד הברכיים), אבל בעולם הדיגיטלי השיער שלה משתנה ל... עדיין לא החלטתי... ^_^ גובה: 1.61 בגדים: בעולם האמיתי - חולצה מכופתרת לבנה, מכנסיים מתרחבים ונעלי ספורט והציפרניים צבועות כל ציפורן בצבע אחר. בעולם הדיגיטלי - חולצה שלמעלה חומה ולמטה כחולה ומתרחבת בשרוולים, תחתונים אדומים מתחת לרשמת שחורה, ונעליים גבוהים בורדו. ועדיין כל ציפורנן בצבע אחר צבע דיג'יכלי: שחור מזל: דלי אישיות: די תמיד בעולמה שלה, אומרת דברים מוזרים מאוד (כמו בשיא קרב למשל: בא לכם לשחק דמקה?), די צינית, די שובבה, אוהבת לשיר, נראת תמימה, אבל היא לא! XD חלומות ושאיפות: החלום שלה הוא להיות זמרת בלדות , רוק ואלקטרוניקה (שכחתי! זאת מוזיקה ממוחשבת כזו...) ושתהיה לה חברת אמת. אהבות ל: שירה, הסרטים שיגקו ומולן רוז', אמא והחתולים שלה: קוטג' עם עובש, זלמן ופישפשית. עבר: כשהייתה קטנה אבא שלה עזב את אמא שלה כדי לחיות עם איזה פקידת בנק צעירה יותר... אמא שלה הולידה אותה בגיל 14, היא בת יחידה, שבוע לפני שנכנסה לעולם הדיגיטלי ראתה איך זלמן נדרס ונשאר בחיים כשהיה דרוס (ובסוף הזריקו אותו להרדמה). היא נולדה במיצרים וגרה שם עד גיל 10, ואז עברה ליפן (זלמן נדרס ביפן). עוד משהו?

meytar

New member
אני יודעת שעשית אותה לבד..

אבל באתר דולז מאניה...

Ray girl

New member
לא!

את הבייס אין לי מושג מאיפה אבל אני עיצבתי לבד לבד, בצייר!

למעלה