העונה החמישית ב-AXN מישהו יודע באיזו שעה ישודר הפרק הראשון של עונה 5 היום?
Y yafufa88 New member 8/7/07 #1 העונה החמישית ב-AXN מישהו יודע באיזו שעה ישודר הפרק הראשון של עונה 5 היום?
C carmel16 New member 8/7/07 #2 קודם כל מזל טוב!!! אכן העונה החמישית הגיעה..למרות שכבר ראיתי אותה אבל אני רוצה לאחל לאלו שלא ראו..הרבה מזל טוב !!! חחחחחחחח זאת אחת העונות היפות..שיהיה לכם מהנה וצפייה נפלאה!! העונה תשודר היום בשעה 16:45 ושידור חוזר בשעה 19:45 צפייה מהנה לכולם!
קודם כל מזל טוב!!! אכן העונה החמישית הגיעה..למרות שכבר ראיתי אותה אבל אני רוצה לאחל לאלו שלא ראו..הרבה מזל טוב !!! חחחחחחחח זאת אחת העונות היפות..שיהיה לכם מהנה וצפייה נפלאה!! העונה תשודר היום בשעה 16:45 ושידור חוזר בשעה 19:45 צפייה מהנה לכולם!
S SharoNofit New member 8/7/07 #3 ../images/Emo41.gifמי כאן עוד לא ראה את העונה החמישית...../images/Emo35.gif או מתכוון לראות שוב....? כי מעניין אותי אם יהיו פה שוב כמו פעם שירשורים על הפרקים היומיים.....
../images/Emo41.gifמי כאן עוד לא ראה את העונה החמישית...../images/Emo35.gif או מתכוון לראות שוב....? כי מעניין אותי אם יהיו פה שוב כמו פעם שירשורים על הפרקים היומיים.....
S slayer510 New member 8/7/07 #5 אמממ... אני!! אני מתכוון לצפות בעונה 5 ב-AXN שוב, למרות שצפיתי בה כבר ממזמן. אני אצפה בה סתם כך, בשביל הכיף, כשיהיה לי משעמם כשיהיה לי זמן אני גם אפתח פה שירשורים על הפרקים היומיים, אני אשתדל. יאללה סמולוויל 5!!
אמממ... אני!! אני מתכוון לצפות בעונה 5 ב-AXN שוב, למרות שצפיתי בה כבר ממזמן. אני אצפה בה סתם כך, בשביל הכיף, כשיהיה לי משעמם כשיהיה לי זמן אני גם אפתח פה שירשורים על הפרקים היומיים, אני אשתדל. יאללה סמולוויל 5!!
S slayer510 New member 8/7/07 #8 התכוונתי לכך שראיתי את עונה 5(וגם 6), אבל אני אצפה בה סתם כך, בשביל הכיף! ואני גם אגיב פה על פרקים יומיים, אני אשתדל.
התכוונתי לכך שראיתי את עונה 5(וגם 6), אבל אני אצפה בה סתם כך, בשביל הכיף! ואני גם אגיב פה על פרקים יומיים, אני אשתדל.
S slayer510 New member 8/7/07 #6 נקווה לטוב למרות שעונה 6 משודרת כרגע ביס ואני בספק גדול אם AXN ישדרו אותה.