העונה החדשה ... מישהו יודע אולי מתי זה אמור להתחיל..??
S sxsuxv New member 25/1/05 #2 אף אחד לא יודע מתי בדיוק.... אבל... זה מתישהו בסוף חודש ינואר..... ורשום את זה למעלה בפרטים...(של העונה השלישית....)
אף אחד לא יודע מתי בדיוק.... אבל... זה מתישהו בסוף חודש ינואר..... ורשום את זה למעלה בפרטים...(של העונה השלישית....)
ה ה ו ד י ה 21 New member 25/1/05 #3 הנה...--> מיכל את הנספקת ליספור אם כן אז כמה בנתיים שאלו??? העונה השלישית תעלה בסוף חודש ינואר. שידורים חוזרים- עונה שנייה כל יום ב-18:40
הנה...--> מיכל את הנספקת ליספור אם כן אז כמה בנתיים שאלו??? העונה השלישית תעלה בסוף חודש ינואר. שידורים חוזרים- עונה שנייה כל יום ב-18:40
י ילדה שובבה1 New member 25/1/05 #7 סיונו'ש וכולם...אל תתעצבנו כנסו... שאלה כזאת,או דומה תגיעע עוד מלאאא פעמיייייייםםם.. אנחנו פורום...בשביל זה אנחנו כאן לא חחח ניצטרך לספוג עוד מלא כאלו.. מקווה שהבנתן
סיונו'ש וכולם...אל תתעצבנו כנסו... שאלה כזאת,או דומה תגיעע עוד מלאאא פעמיייייייםםם.. אנחנו פורום...בשביל זה אנחנו כאן לא חחח ניצטרך לספוג עוד מלא כאלו.. מקווה שהבנתן
S sivanye8 New member 25/1/05 #9 הילה מאמי אנחנו לא מתעצבנים אני ומיכל סתם סופרים את הפעמים ששלחו את ההודעה הזאת
R real snake New member 25/1/05 #15 חברה כנסו שניה..../images/Emo22.gif לא להתעצבן ששואלים את זה , נכון לפעמים זה מאודדדדדדדדדדדד אבל שאני אומר מאוד אני מתכוון לזה מאוד מעצבן!. תענו ברוגע כי כל פעם זה מישהוא אחר... אז לאט לאט!
חברה כנסו שניה..../images/Emo22.gif לא להתעצבן ששואלים את זה , נכון לפעמים זה מאודדדדדדדדדדדד אבל שאני אומר מאוד אני מתכוון לזה מאוד מעצבן!. תענו ברוגע כי כל פעם זה מישהוא אחר... אז לאט לאט!
כ כפרה על אגם New member 25/1/05 #16 אנחנו לא מתעצבנים.. כמו שסיון אמרה אני והיא רק עשינו מזה בדיחה ואנחנו עדיין עונים להם (חוץ מהיום שבקושי הייתי בפורום אז לא..)
אנחנו לא מתעצבנים.. כמו שסיון אמרה אני והיא רק עשינו מזה בדיחה ואנחנו עדיין עונים להם (חוץ מהיום שבקושי הייתי בפורום אז לא..)