שנייה שקד, אתה לומד במקווה ישראל בחולון? או משו בסגנון? חח
K Kingsley Shacklebolt New member 6/12/04 #21 בוקר טוב ברוך../images/Emo42.gif טכנית זה מקווה ישראל במקווה ישראל אבל כן זה נמצא בין חולון ת"א בת ים ואזור .. קיצר,כן. למה
בוקר טוב ברוך../images/Emo42.gif טכנית זה מקווה ישראל במקווה ישראל אבל כן זה נמצא בין חולון ת"א בת ים ואזור .. קיצר,כן. למה
H Hieros Gamos New member 6/12/04 #22 כי אני מכירה מישי משם (פחות או יותר חברה שלי חחח יותר חברה של חברות שלי אבל גם לי יש קשר איתה חח היא באה לכפ"ת ביום שישי) גם כן ב-יב'....
כי אני מכירה מישי משם (פחות או יותר חברה שלי חחח יותר חברה של חברות שלי אבל גם לי יש קשר איתה חח היא באה לכפ"ת ביום שישי) גם כן ב-יב'....
V vitamin P New member 7/12/04 #27 לדעתי הם צריכים לשדר את עונה 6 שוב וברצף מיד אחר כך את 7 למה???? יותר גאג
V vitamin P New member 7/12/04 #29 אני בגמילה!!! אני בגמילה מחקתי את האייסיק והמסנגר חחחחח אבל סתם כי קצת נמאס לי החלפתי מספר באייסיק כדי להתחיל מחדש אני מחפש חברים חדשים אם מישהו מעוניין המספר שלי הוא :200553986
אני בגמילה!!! אני בגמילה מחקתי את האייסיק והמסנגר חחחחח אבל סתם כי קצת נמאס לי החלפתי מספר באייסיק כדי להתחיל מחדש אני מחפש חברים חדשים אם מישהו מעוניין המספר שלי הוא :200553986