העונה החדשה...

jagholistic

New member
העונה החדשה...

לפני כמה דקות ראיתי פרומו לעונה החדשה של ג'אג.... (הפרומו מגניב)... אל תתיחסו הערה שוית! הקיצר יש למישהו מושג מתי היא תעלה?

כן גמני ראיתי את הפרומו...

לא יודעת מתי יתחילו השידורים... אמרו בקרוב.... נקווה שבקרוב מאוד...... אני כבר לא יכולה לחכות!!!

Hieros Gamos

New member
פרומו באמת חמוד אבל למה לעזאזל

מאק מנשקת שם את באגמי?! אם אנ'לא טועה אין נשיקות של מאק עם אפחד חוץ מהארם בעונה הזאת....*מרימה גבה* השידורים יתחילו ב18.12

גם אני ראיתי

אני צועדת לי על ההליכון בחדר כושר מרימה את הראש ומה אני רואה
הארם... הארם...
וחיוך מאוזן לאוזן , כולי מאושרת שגאג חוזרת לעונה חדשה, וחושבת על הרגע שבו אני באה לספר לכם על זה אבל כבר הקדימו אותי ולמה הארם נראה כזה מודאג בקטע האחרון?

Hieros Gamos

New member
כי הוא כל כך יפה כשהוא מודאג../images/Emo99.gif

וגם כשהוא לא מודאג

כן כן תהרסי לאלה שלא יכולים

או לא רוצים לאפות... ייאי זה אומר שזה מתחיל שבוע אחרי שרוזוול נגמר - פאן פאן פאן

Hieros Gamos

New member
אני לא אפיתי את העונה הזאת!!

חוץ מאת ג'אגאתון אבל זה רק בגלל שהתחשק לי לראות את השיחה שוב ואת הנאום של הארמי
אה כן...ואת הארמי עם גופיי ומכנסיים קצרים חח

vitamin P

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo35.gif

יש לפורום סלנג חדש? ואני ממש לא מעודכן בו
טוב מגיע לי עונש חחח

Dark Storm

New member
מי שמחפש אותי, אני ב ICQ

אני רואה פה טלויזיה אז שלחו הודעה באיי סי (למי שיש), המס' רשום בכרטיס האישי שלי בתפוז :)

רררררררררררררררררראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ראיתי!ראיתי!ראיתי! איזה בייב הבייב שלייייייייייייי!!!!!!!!!!!! כמה הוא יפה בעיקר בקטע שמראים אותו במטוס!! האאא נשבעת לכם כמעט ביצעתי בטלויזיה מעשה *מגונה*
!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה הוא יפה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה ממש פשע להראות ככה!!!!! לא יאמן! ועכשיו לקטעים שהעלו לי את הסעיף ועשו אותי ככה
. מה הם אומרים כ"כ הרבה פעמים מאק ולא אומרים הארם?????? ומה ל-ע-ז-א-ז-ל מראים אותה מתנשקת עם בעגמי??????????? למה ללכלך לי ת'טלויזיה???????????????????. אבל....
וזה אבללל גדול...הסיום של התשדיר שיחק אותה. הפרצוף של הבונבון בהתבוננות ארוכה עליי דרך הטלויזיה...
נו ברור שהוא לא יכל להפסיק...
אההה...ומשהו אחרון...
לבעלי לב חלש: עזבו, דלגו על אדריפטד 2.(הפרק הראשון של עונה 7) עצה אישית ממני. לא כדאי לכם לראות. עד היום יש לי חור פתוח בלב בגלל הפרק הזה
. ובחיי שאני לא צוחקת.
מי שיכול לדלג כי הוא אוהב את עצמו שיעשה את זה....כי אצלי הלב כבר אבוד בגלל הפרק המז#$@!ין הזה....

טלמ

New member
פרומו ממש טוב

מושך את העין, ממש לעניין נ.ב אני סגן יו"ר מועצת תלמידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזכיר לי שבכיתה דברנו על

המועצה ואף אחד לא ממש רצה ללכת כי בביצפר שלנו היא לא משהו (היו רק שני מתמודדים, ושניהם נבחרו במפתיע
) אז כזה מישהו אמר בשיא הרצינות: "המועצה של מקווה חרא
אני הייתי יו"ר מועצת תלמידים ביסודי ושינינו דברים
" זה היה כזה מצחיק

למעלה