העונה הגרועה עד כה

gamus

New member
העונה הגרועה עד כה

אולי זה לא הדבר הכי פופולרי להגיד, אבל העונה המשודרת עכשיו בערוץ 1 פשוט מזעזעת. אני צופה נלהב מזה מספר שנים בגלל העובדה שהסדרה (בעברה) גרמה גם לחשוב, ולא הסתכמה הפצוצים וחיזרים. הפרקים האחרונים לא היו שונים משום סדרה סוג ז . אני ממש מקווה שהמצב ישתפר בקרוב כי חבל לי. אני לא יודע מה הסיבה לכך, אולי לכותבים נמאס ואולי הם הפסיקו לחשוב.. וכמו שחברה שלי אומרת:"שמכניסים רומנטיקה למד"ב המצב ממש קשה.

Echelon

New member
אתה ממש טועה

העונה הזאת נחשבת לאחת העונות הטובות ביותר. נכון יש פרקים שאני לא מת עליהם, אבל יש כאן פרקים ממש טובים. אני לא מבין מה רע בפרקים שראינו עד עכשיו, והכל רק הולך ומשתפר. חבל לי שאתה מרגיש ככה, וחוץ מזה, קצת רומנטיקה ומד"ב רק מוסיף לסדרה.

nzkiwi

New member
בעונה הזאת יש את שני הניגודים

שני פרקים שעדיין לא שודרו (ללא ספויילרים) שאת שמם לא ארשום כדי לא להרוס, אחד מהם ממש מעולה מכל הבחינות וזכה אצלי בפרס הדרמה והשני ממש על הפרצוף מכל הבחינות (בימוי, משחק, תסריט וכו...), אבל זה כבר עניין של טעם... נכון שבכל עונה יש את הפרק הכי טוב ואת הכבשה השחורה אבל בעונה הזאת (7) ממש הרגשתי את זה, יתכן שהדבר נבע מסמיכות הפרקים. *רבע ספויילר לא לפספס פרקים כפולים!!!

morashtty

New member
כשאתה אומר "הטובות ביותר"

לפי איזה קנה מידה אתה מתכוון הרי יש בסך הכל שמונה עונות ולמרות שאני לא זוכר כל כך את העונות הראשונות (עבר הרבה זמן מאז) אני לא חושב שהעונה הזו טובה יותר.

Isildur

New member
לא הייתי ממהר לשפוט

אני לא הייתי ממהר לשפוט עונה עד שלא ראיתי אותה עד הסוף

למעלה