העולם שטחי, אז שוחטים

Anthony Soprano

New member
העולם שטחי, אז שוחטים

לא אתייחס לריקוד אלא למשהו חיצוני ורדוד בלבד- לשירה יש פנים יפות מאד, גוף ממוצע פלוס מינוס- אבל הרגליים שלה כל כך עבות לכל אורכן- שתשתדל ללבוש בגדים שמחמיאים לה כלומר שלא חושפים את הרגליים כל כך כי זה קצת מביך. הפרט השטחי והקנטרני הזה היה נסלח ולא מקבל שום התייחסות אם היתה יודעת לרקוד (מה שהיא לא). גם לא נראה שבורכה בהרבה שכל. והתגובה שלה לשיפוט- המבטים שלה היו חלולים, מטומטמים ורעים (את יכולה להיות מופתעת בלי ההבעות האלה).

2 Mיכל

New member
אם הלבוש הזה היה מפריע לה היא הייתה

אומרת. לדעתי זו לא סיבה ללבוש בגדים שמתאימים לריקוד במקרה שלה. זה לא שהיא משהו מיוחד, פשוט לא רזה כמו דוגמנית נניח. אם היא הייתה רוקדת רומבה עם שמלה עד הרצפה פשוט לא היו רואים מספיק וזה סתם היה הורס.

ויקיטה

New member
לא לזה הכוונה

כי אפשר להתאים בגד שמתאים גם לריקוד וגם למבנה גוף שלה. כי לי זה מאוד צרם בעין והיה מאוד קשה להתרכז בריקוד ולא בביקורת על המראה שלה!

דנטל

New member
לא נעים לי להגיד

אבל אם רגליים עבות זה מה שמקשה עלייך להתרכז בעיקר ולא בתפל, אז הבעיה היא בך ולא בשום שׂמלה. זה בסדר, גם המבט שלי היה תקוע ברגליים שלה ולי בעצמי יש רגליים הרבה יותר עבות, אבל
למרות זאת ניתן היה לשים לב לריקוד והוא לא היה טוב, כך ששוב אני חוזרת לענין שהבעיה היא לא בשמלה...

aMoRe1992

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

מי אתה חושב שאתה כדי לדבר ככה על שירה?!
היית רוצה רק להגיע לקרוסוליים שלה. ובקשר למה שכתבת אני מעריצה שלה ואני לא יכולה להתעלם מכל זה. אומנם שירה אינה 60 90 60 ומה שזה לא יהיה אבל בכל זאת הפנים שלה מהממות. חוץ מזה שמכירים ללמוד לאהוב בן-אדם קודם לומדים את האופי שלו ולא משנה מה משקלו או אם הרגליים של הבן-אדם עבות במקרה הזה
ככה שירה.אלו הנתונים שלה.וזה לא יפה לצחוק עליה או להעיר לה כי זה די פוגע. גם הרגליים של אנה אהרונוב לא רזות ומישהו אומר משהו?! למה העולם שותק?! למה רק לשירה מעירים? שירה אוהבת להתלבש סקסי וזה עניין של טעם. ואם היא שמה שמלות שמראות רגליים זו כבר החלטה שלה ושל המעצבת של השמלה ואין לך שום זכות להתערב בזה. לדברי הריקוד. שירה היא טיפוס אנרטי. דניס יותר טיפוס שקט.ודניס עושה קצב שקט ועדין משלו וזה לא ממש אכפת לו אם זה מתאים לשירה.ואחר-כך רואים את התוצאות של השופטים. שירה צריכה לרקוד ריקודים קופצניים ואני מקווה שדניס יבין את זה לפני שיהיה מאוחר מידי. מקווה שהפנמת את הדברים,חג שמח.

IIRR

New member
....

מה קשר בין להעריץ מישהו לאיך שהוא מתלבש??? שירה באמת לא נראתה טוב עם שמלה קצרה-זה לא בגדים שמתאימים לה- אם הנתונים שלה הם רגליים עבות וקצרות-אז יש מספיק שמלות שאפשר להתאים לה, ומה שהיא לבשה בתוכנית לא התאים לה בכלל... ודרך אגב-לאנה יש רגליים רזות...

elall

Member
מנהל
לא רזות אבל סקסיות!!!

וזה כל ההבדל בין שירה לאנה וכל שאר הבנות. גם לדורית מילמן ועוד רקדניות ברגליים לא בדיוק רזות אבל הם נראות טוב. אצל שירה, אין מה לעשות הרגליים פשוט לא יפות. אבל בכל זאת, למה פתחתם על זה דיון? כאילו שלריקי גל יש רגליים סקסיות והשמלה הקצרצרה שהיא לבשה ממש עוזרת לה?!!! היא נראתה ממש מזעזע בהשוואה לשירה אבל רקדה ממש יפה. מסקנה: אפילו שמלה הכי לא מתאימה ורגליים לא יפות לא יכולים להרוס את הריקוד ואת הכישרון.

IIRR

New member
הרגליים כן רזות...

אני מכירה אותה ובטלוויזיה היא נראית יותר גדולה.

"למה רק לשירה מעירים?"../images/Emo2.gif

זו שאלה שתמיד הטרידה אותי ולא תפסיק להטריד אותי לעולם, לצערי. בכל מקום שאני רואה תגובות עליה- הן לרוב שליליות, לצערי, ואם כבר יש טובות תמיד יש הערות רעות איפשהו. לא מצליח להבין את זה. ועזבי את זה שתמיד בכל כתבה או משהו דומה, תמיד לשירה זה נראה שיש לה מין מזל "נאחס" כזה... אולי זו רק הרגשה אישית שלי, לא יודע. שירההה
כ"כ שירתית

בקשר לרגליים...

או לשמלה או מה שזה לא יהיה זה נכון שהיא לא ממש רזה אבל מה זה משנה? היא באה לרקוד לא להראות את הגוף שלה... כדי לרקוד לא חייב להיות דוגמנית..אבל בקשר לחלק השני של ההודעה אני מסכימה עם כל מילה היא רוקדת מגעילללל ולדעתי היא הייהתה צריכה לעוף ולא פבלו נכון הוא לא ממש השקיע ולא רקד ממש יפה אבל היא רקדה הרבה יותר גרועעע ממנוו היא רקדה פשוט לא יפה..היא לא יודעת להתאים את הריקוד למה שמבקשים.. חבל על דניסס הוא דווקא מזה חמודד ואותו אני אוהבת..רואים שהוא יודע להגיע לתוצאות טובות ראו גם עם ניצה בעונה שעברה שהיה לו מלא סבלנות איתה..שירה חושבת שהיא רוקדת מדהיים ובגלל זה היא אטומה להערות..

elina12

New member
בקשר לשמלה ...לא שירה מחליטה עליה

המעצבת אפרת קליג מחליטה מה הרקדנים ילבשו...היא פשוט לא התאימה טוב את השמלה לגוף של שירה. לפי דעתי היא הייתה צריכה לעשות אותה קצת יותר ארוכה ב-2 שלוש ס"מ.

i love עדי

New member
זה כל כך לא חשוב בעיני.

שתרקוד עם מה שבא לה ושלא נדבר שבכלל לא היא מחליטה על הלבוש. זה כל כך רדוד . גם קצת הגזמנו לשירה יש רגליים לא רעות בכלל ולא כל מי שמופיעה בטלוויזיה צריכה להיות 60-90-60. זה שטחי מידי בכלל לכתוב על זה =\

דנטל

New member
סתם הערה, כי זה חוזר פה פעמיים ../images/Emo13.gif

90-60-90 החזה והאגן, מן הסתם, אמורים להיות יותר רחבים מהמתניים, לכן חזה 90, מתניים 60, אגן 90 = 90-60-90.

למה פתחתם את הדיון השטחי הזה?../images/Emo42.gif

שירה רוקדת זוועה, מה לעשות? גם אני אוהבת אותה, חושבת שהיא יפה, משחקת יפה.. אבל רקדנית? היא לא. וממש לא מעניין אותי איך הרגליים שלה נראות, לכל אחד יש מבנה גוף משלו. זה לא פורום אופנה, דוגמניות או וואטאבר.. זה פורום רוקדים עם כוכבים.

למעלה