העולם קטן... לא ידעתם?

edna99

New member
העולם קטן... לא ידעתם?

מי שרוצה לרדת מהארץ כדי לברוח מהטרור כדי שיפתח את הרדיו ויקשיב היטב לחדשות על עולמנו הקטן והמופלא: 20 אחוז מתושבי צרפת הם מוסלמים! המספר המדוייק לא ברור אבל כולם יודעים שהוא הוך וגדל בקצב מסחרר! בגרמניה ישנן שכונות שלמות של מוסלמים שאף נוצרי שפוי (חוץ מפועלי הזבל) לא מעז להכנס לתוכן! בארצות-הברית כ-60 אחוז מהשחורים הם מוסלמים תומכי אש"ף! באנגליה יש כ-10 מיליון מוסלמים פנאטים! בשבדיה, נורבגיה, דנמרק ופינלנד קצב הילודה של המוסלמים מאיים על שינוי המאזן הדמוגרפי תוך פחות משלושים שנה! ביוון, ספרד ובאיטליה יש מושבות של מוסלמים המוגדרים על-ידי מקורות בטחון אמריקאים כ"משתפי פעולה וקיני טרור של אל-קעידה" (הארגון של בין-לאדן). רוצים עוד או שזה מספיק? כי הרשימה ארוכה וכבר כוללת 23 מדינות בעולם בהם קיימת אינתיפאדה של מוסלמים נגד נוצרים! אז לאן יש לרדת? כנראה שמי שיש לו שכל כבר יעדיף להישאר בארץ או לעלות לארץ...!

Yaniv-DC

New member
שימוש מאוד לקוי בעובדות תוך הטייתן

"בארה"ב 60% מהשחורים הם מוסלמים תומכי אשף!" אז בארה"ב 15% מהאוכלוסיה הם שחורים, כלומר 60% מתוכם יוצא 9% מכלל האוכלוסיה. בהנחה שלא כולם ילכו לערפאת מחר בבוקר, מצבינו לא כזה גרוע. סקר שנערך בשבוע שעבר הראה ש-20% מהאמריקאים מאשימים את ישראל, אבל 56% מאשימים את הפלסטינים. את השאר זה לא מעניין. "בגרמניה ישנן שכונות שלמות של מוסלמים שאף נוצרי שפוי (חוץ מפועלי הזבל) לא מעז להכנס לתוכן!" - גם בישראל יש שכונות שלא הייתי נכנס אליהן גם באור יום. "בשבדיה, נורבגיה, דנמרק ופינלנד קצב הילודה של המוסלמים מאיים על שינוי המאזן הדמוגרפי תוך פחות משלושים שנה!" - כנ"ל לגבי ישראל וערביי ישראל. לפחות בשבדיה, נורבגיה, דנמרק ופינלנד פחות חם ולח בקיץ. "ביוון, ספרד ובאיטליה יש מושבות של מוסלמים המוגדרים על-ידי מקורות בטחון אמריקאים כ"משתפי פעולה וקיני טרור של אל-קעידה" (הארגון של בין-לאדן)." - בישראל יש חמאס, ג´יהאד, אל אקצא, תנזים פת"ח ועוד רבים וטובים. "20 אחוז מתושבי צרפת הם מוסלמים! המספר המדוייק לא ברור אבל כולם יודעים שהוא הוך וגדל בקצב מסחרר!" - תזכיר לי מתי הפעם האחרונה שהם התפוצצו בקניון/מסעדה/בית קפה/סופרמרקט/בר מצווה? וכאן ההבדל. אלה שרוצים לברוח מהארץ לא עושים זאת בגלל מוסלמים. כאלה יש מיליארד, בכל מקום. אלה שרוצים לברוח מהארץ רוצים לגדל את הילדים שלהם בשקט ולא להפוך לרווקים מחדש (שונא את המילה אלמנ/ה) או סתם חושבים שגיל 22 זה עדיין צעיר. אין לי בעייה עם הבאת עובדות, יש לי בעייה עם שימוש לא נכון והטיית עובדות לטובת הצדקת/שלילת רעיון מסויים. מצטער, לא קונה.

MARMELAD

New member
ooooooh I´m shaking

מה זה החארטה הזה? עדנה? עוד פעם פופוליטיקה בגרוש? כמה מעייף. אם זו הסיבה הכי טובה שיש לך לגרום לי להישאר בארץ - אז היא לא משהו. אני מעדיף לקחת את הסיכונים שלי באמריקה שונאת המיעוטים מישראל אוכלת יושביה. דרך אגב, השותפה שלי שנפצעה בפיגוע ביום ששי כשעבדה בבית קפה עדיין בטיפול נמרץ. לא יודע למה, אבל נראה לי שאם היא הייתה עובדת בבית קפה בסינסינטי זה לא היה קורה לה.

shaffavi

New member
בית קפה בסינסינטי? - כנראה שלא

הקפיטריה במגדלי התאומים? - כנראה שכן. אבי, שעובר מדי יום ליד ואדי התאומים. בברכה

MARMELAD

New member
אוי - נכון - אתה צודק

שכנעת אותי - קבל ביטול על כל מה שאמרתי קודם. באמת ארה"ב היא מקום הרבה יותר מועד לפיגועים מאשר מדינת ישראל. אני מייד מבטל את הכרטיס ועובר לגור באיזו עיר שלווה בארץ. חדרה. (בעצם היו שם פיגועים) נתניה. (לא, לא טוב - גם שם היו) אולי איזו יישבו שקט בגוש עציון (בעצם לא) אולי בעיר הבירה של המדינה הנפלאה הזו (רק בלי לצאת מהבית) אז אני יודע! אילת! (אה - גם שם תפסו שני מחבלים בשבוע שעבר) אז אתה יודע מה - אני עובר לגור אצל כושי בקילומטר ה101 ומקווה לטוב. תודה לך שהארת את עיניי בסטטיסטיקה המרשימה.

shaffavi

New member
סטטיסטיקה?

עדנה הציגה סטטיסטיקה. יניב התיחס לסטטיסטיקה. אתה, כמה אופיני, הגבת בגסות רוח, לעגנות וזילזול. הבאת דוגמא פרטית של שותפה שלך. עניתי לך בדוגמא פרטית. הבנת? וארץ ישראל היא אכן ארץ נפלאה ומופלאה. יום טוב,

מתלמות

New member
זה ממש מכעיס!!!

זה לא חדש שבאירופה יש מוסלמים..אבל מה הקשר ?!?! זה לא שעצם קיומם מוסלמים זה ישר מחבלים או אנשים רעים!! אנשים פה בארץ באמת לא בורחים מהמוסלמים, אלא מהבוץ הישראלי ותאמינו לי שיש ישראלים ויהודים שהייתי בורח מהם הרבה לפני שהייתי בורח ממוסלמים זה פשוט מכעיס כל ההכללות האלה!

תותי-בת

New member
לפי מה שאני זוכרת ... משהותי הקצרה בגרמניה בקרב משפחה גרמנית מאיזור קרייס אופנבאך - המוסלמים שם באו ברובם מטורקיה. למוסלמים שם יש שכונות שרק הם גרים בהם והן נחשבות לפחות איכותיות מאלו של התושבים הגרמנים. מה שעוד שמעתי מבני הנוער הגרמנים איתם הייתי הוא שאסור/לא מומלץ להם להגיד (למרות שהם מאוד היו רוצים - רואים לפי הבעות הפנים שלהם) שהם שונאים אותם ו/או רוצים מאאאאוד שהם יעופו משם כיוון שאז ישוו אותם ל.. (ואת זה לקח הרבה מאוד זמן ל"גרמניה שלי" להגיד...) לנאצים!! בעיקרון ממה שאני יודעת הגרמנים מתרחקים מהם כמו מאש! הם לא מתערבבים איתם בכלל והם מן מיעוט שמאוד לא אוהבים. מ"היתקלות" אחת איתם בפסטיבל היין, אני יכולה להגיד שהם ניסו להיות נחמדים אלינו וכשהם שמעו שאנחנו מישראל הם חייכו - לא יודעת למה! - ואז פשוט הגרמנים שהיו איתנו אמרו לנו להתרחק מהם, והחבר´ה שם התחילו לעשות רעש וניסו להרוס תא טלפון לאחר מכן כבר התרחקנו משם ולכן אין לי מושג מה קרה. בקיצור מה שאני יכולה להגיד זה שממה שהבנתי, אכן, אף אחד אחר חוץ מאוכלוסיית השכונות האלו לא מתקרב לשם. עד כאן מיהוד. שיהיה לנו שבוע טוב, רק בריאות, ליאת.

עילית32

New member
טעות בסיסית !!!!!!!../images/Emo31.gif

עדנה, את מזכירה לי את חברה שלי רחל, שכתבה לי אי מייל רק היום- ובו היא אומרת:" אני נורא שמחה שמצאתם דירה חדשה- אבל את שומעת על האנטישמיות הגואה באירופה? את לא דואגת? אני הייתי מתה מפחד- פה אני לפחות בבית" האמת היא שאיכשהו יצאתי מזה בתשובה מאוד כללית..ובחרתי לא לענות לה על כך שאין- פשוט אין שום קנה מידה שניתן להשוות בין אנטישמיות ( או שנאת זרים כללית ) באירופה לבין מה שקורה בישראל עצמה. הרי היכן נהרגים כל יוםיהודים טובים בגלל היותם יהודים וישראלים? נכון, בישראל!!! והיא שואלת אותי אם אני לא מודאגת? התאפקתי מלענות לה: אלוהים אדירים- יש לך 2 בנות מקסימות בנות 5 ו ושנתיים- איך את לא פוחדת להוצאי אותן מפתח הבית??? ועכשיו לעניין- עדנה, אכן יש בהחלט אוכלוסיה מוסלמית באירופה- וגדולה מאוד. והאם בארץ אין? אכן יכול להיות שחלק מהמוסלמים בחו"ל שייכים לארגוני טרור- ובארץ אין ארגוני טירור? ההבדל הוא שבישראל ארגוני הטרור מפוצצים אזרחים ישראלים במסעדות ובתי קפה, עושים פיגועי ירי לעבר מכוניות נוסעות, ואפילו הצליחו לגרום לממשלה להפעיל צוי 8- לא פחות ולא יותר!!!! איפה שמעת שזה קורה באירופה?? ולסיכום- מי שחי בחו"ל מבחירה אינו בורח ממוסלמים היות וידוע וברור שיש מהם בכל העולם- מי שעזב עשה זאת כי נמאס לו מהביצה הישראלית- נמאס לו מלהיות פראייר ( מילואים וקריעת תחת כשאוכלוסיות שלמות אחרות לא רק שלא עושות מילואים- אלא עוד מקבלות על כך כספים), נמאס לו מזה שבסוף החודש לא נשאר כלום מהמשכורת, נמאס לו מהמאבקים היומיומיים עם השחיתות ואי הצדק החברתי, נמאס לו מהמתח , הרעש, והמערבולות הפוליטיות ....בקיצור - נמאס. והאמיני לי- כאחת שחיה בגרמניה, מפחידים אותי הרבה יותר הניאו נאצים מאשר המוסלמים שבד"כ לא מחפשים צרות כי הם בעצמם אורחים כאן- ואם יש מחפשי צרות הרי שניתן להשוותם לעארס הישראלי המצוי המסתובב בחבורות ומחפש קורבן. כמו שאמרה מישהי לפניי- עדיף להתרחק מהם וגם מגלוחי הראש- אם כי די בטוח שאף לא אחד מהם הולך להתפוצץ לנו מול הפרצוף באמצע בית הקפה....

Le Parisien

New member
אם כך, עליי להבין שאת

לא ממש אוהבת מוסלמים. מזמן לא נתקלתי בטקסט כ"כ גזעני, מה גם שעבור רבים הנסיון לקשור את ההחלטה לגור מחוץ לישראל והטרור הוא מופרך מיסודו. עבורי (וידעתי ארועיי טרור לא מעטים ליד הבית) זה בכלל לא היווה שיקול. ההחלטה נבעה ממכלול גורמים שקשורים בעניינים מהותיים הרבה יותר אשר רלוונטיים גם בימי שלום.

חייב להגיב

נכון שיש מיליוני מוסלמי בכל רחבי העולם, אבל מה הקשר לאנטישמיות? המוסלמים בעצמם הם "שמים" (למי שלא יודע) כך שהם לא יכולים להיות "אנטי-שמים"... דבר אחד שיהיה ברור לכולם וזה מה שאני מנסה להגיד כל הזמן: מדינת ישראל (הסכסוך הישראלי ערבי) הוא הוא זה שמסכן ישראלים ויהודים ברחבי העולם. כתבתי כאן בהודעה קודמת שאף פעם לא נתקלתי באנטישמיות באירופה, עכשיו אני נזכר שדווקא כן... בתחנת הרכבת בוינה "וסט באן הוף" (תחנת רכבת מערב) "זכיתי" לקללה על היותי יהודי... אבל מי קילל אותי? אוסטרי אנטישמי??!! לא!!! ערבי אנטי ישראלי!! וזו הייתה קללה בערבית!! אז מהי המסקנה המעשית המתבקשת מכל האמור לעיל? תסיקו אותה לבד, זה לא קשה.

עילית32

New member
ישיבה מנייטרא- שאלה חשובה!!!!

אני חייבת לשאול אותך שאלה אחת פשוטה: איך אתה מסביר את זה שלפני קיומה של ארץ ישראל, לפני נכרזת האו"ם על הקמת של מדינת היהודים הלא היא ארץ ישראל- הייתה לנו שואה איומה בגרמניה ובכל אירופה שהשמידה 6 מיליון יהודים??? הרי אז לא יכלו לשנוא אותם בגלל ישראל- כי היא לא הייתה קיימת!!!! תתעורר אדוני- אנטישמיות - זה שם המשחק, היהודים הושמדו בגלל אנטישמיות שהיא שנאת יהודים. ואם כבר- אז איך אתה מסביר את תקופת האנוסים בספרד? הפוגרומים במהלך ההיסטוריה? איך????

למרות שאני לא הישיבה

אני אענה לך, או אשתדל לענות. אנטישמיות תמיד הייתה. העם היהודי הוא עם שונה מכל העמים, ההיסטוריה שלו שונה, המהות שלו שונה, הוא שונה בהכל מכולם, ולכן תמיד העמים קינאו בעם היהודי, ושנאו אותו. השנאה בדרך כלל הייתה שנאה דתית, הנוצרים ראו ביהודים כופרים ומתבדלים, ושנאו אותם. לגבי השואה, השואה היא סוגיה מאוד ארוכה, אני לא יכול לכתוב כאן אפילו לא רבע מכל מה שיש בנושא, אבל רק אציין כמה עובדות מושתקות שהציבור הרחב אינו מודע להם בכלל: התנועה הציונית בראשית המאה בראשות הרצל, יזמה כידוע את רעיון הקמת בית לאומי לעם היהודי. אחת השאלות שהטרידה אותם הייתה איך לשכנע יהודים שלא חסר להם דבר לעלות לארץ ישראל. הרצל כותב ביומנו, שהאנטישמיות היא גורם מעולה שישכנע יהודים לעלות לארץ ישראל. "האנטישמים הם הידידים הטובים ביותר שיש לנו" כותב הרצל ביומנו. הרצל שהיה גם עיתונאי, זרע בעיתונות הנוצרית מאמרים אנטישמים ארסיים בגנות היהודים, בהם הוא כתב שהיהודים שמתעשרים על חשבון הנוצרים מהווים סכנה לאירופה, ועוד ועוד... לאחר שהרצל נפטר בשנת 1904, המשיכה התנועה הציונית במדיניות זו. שלושים שנה אח"כ עלה היטלר לשלטון.

MARMELAD

New member
אפשר לאמר שאני מסכים איתך

למרות שאני לא ממש ירדתי לסוף דעתך...... אם אתה אומר ששנאת הישראלים/יהודים בעולם היא בגלל עובדת קיומה של מדינת ישראל - אני לא מסכים. אבל אם אתה אומר שהסיבה היא התנהלותה הנלעגת של המדינה - אז אנחנו באותו המחנה

למעלה