העולם עפ"י

luka on1

New member
העולם עפ"י

תקחי לך חופשה לתיאלנד להודו לגולן, תקני לאהובתך פרח, תקטפי לה באמצע הדרך ותביאי לה ככה באמצע היום, תתקשרי לאמא/ אבא תאמרי לה/ו כמה את אוהבת אותם שבזכותם את מה שאת, תסגרי דלת שתיי בידיעה שתוכלי לפתוח עוד 20, תסיימי שיחה תמיד עם חיוך על הפנים גם כשאת הכי כועסת, תתקשרי לחברה כדי לאמר לה כמה היתגעגעת, תשלחי מיסרון למישהי שמזמן לא דיברתן עם חיוך וגעגוע, תעזרי לזקנה לעבור תכביש, תאמצי כלב/ חתול/ תוכי למלא את חלל החיות שאין לך, תיתרגשי כשמתקשרים לאחל לך מזל טוב למרות שלא השקיעו במתנה מיוחדת, תקחי איתך מצלמה לכל מקום וצלמי את החוויה הכי שטותית שלך כי אלה הזכרונות שיעלו חיוך על שפתייך כשתיזכרי בהן...תעריכי כל יום שאת נושמת, כל דקה שאת נמצאת אם הסובבים/ אוהבים אותך, כי כל אחד יודע את התסריט שלו (גם אם יש לפעמים שינויים בדרך) אבל אף אחד לא יודע מתי ואיך הוא יגמר.... ממני אליכם

פאפי11

New member
כל כך נכון...

אני גם מדי פעם מיישמת כמה מהדברים שרשמת ואין לך מושג כמה שזה ממלא... לפעמים שוכחים לעשות את הדברים הכי פשוטים, סתם כי שגרת החיים שוחקת או שלא עושים דברים מכוח ההרגל. אז כדאי מדי פעם כן לשבור את ההרגלים האלו וסתם לקחת שנייה לחשוב על הדברים הבאמת משמעותיים או לדוגמא סתם למשל, אני מדי פעם מתקשרת לאנשים שהייתי איתם בקשר טוב והקשר נותק ואחרי שנים אני מתקשרת לשאול מה נשמע כי סתם התחשק לי, לא משנה כמה תחשבי שאת מגוחכת זה ממלא מאד ולא תמיד התגובות היו מה שציפיתי אבל אני לא מתחרטת... והכי חשוב, המשפט שכתבת "...תעריכי כל יום שאת נושמת, כל דקה שאת נמצאת עם הסובבים/אוהבים אותך" (וזו תוספת שלי) כי לא תדעי מה יקרה מחר, וחיי את ההיום...

מקסים!

גם אני בעד הדברים הקטנים או הגדולים שגורמים לנו להרגיש יותר טוב. ולסיים שיחה מכעיסה עם חיוך זה באמת משהו שכדאי לדעת לעשות חבל על העצבים חחח

למעלה