העולם מתקדם

קספיאן

New member
העולם מתקדם

Google search: Searched the web for god. Results 1 - 10 of about 41,700,000. Search took 0.09 seconds. Searched the web for sex. Results 1 - 10 of about 190,000,000. Search took 0.11 seconds People know what's really important in life

"מחקר" זה לא מראה על כך שהעולם

מתקדם מחקר זה מראה על כך שאין לך מה לעשות בחיים,חוץ מלכתוב הודעות טיפשיות כאלה נו באמת יש גבול לטיפשות....

באהבה1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifברגע זה הפרכת את האבולוציה!!!

הוכחת שאנשים יותר נחותים מהקוף!!! פירוש: מאז הקוף היה רק ירידה במצב ולא עליה והתפתחות כמו שאומרת האבולוציה!!!

קספיאן

New member
שניכם בפניקה, הא?

אפשר לדמיין את הידיים שלכם רועדות על המקלדת. הדת הולכת ונעלמת מהעולם, אנשים יודעים מה חשוב באמת. אהבה1, סקס אצלך מקושר רק לקופים? איך באת לעולם? לפי התאוריה שלך, שני קופים הזדיינו ואז נולדת, נכון? יש לך הסקת מסקנות גאונית,לפי הלוגיקה שלך, בטח הוצאת לפחות 200 בפסיכומטרי, נכון? אה, בעצם למה לך לעשות פסיכומטרי, באוניברסיטה יש אנשים שבאים ללמוד, שם בטח לא מקומך. בעתיד אני צופה שהדתיים יחיו בשמורות טבע, שם אנשים יוכלו לבקר אותם ולראות איך אנשים מתפללים לקיר אבנים, או תולים פרה מתה על המצח.

יש לי גם גילוי מרעיש

שים לב לנתונים הבאים רשמתי טל מוסרי שים לב לתוצאות : בערך 1,290. החיפוש נמשך 0.19 שניות סוף סוף העולם מבין מהי מטרת החיים!!! סקס סמים וטל מוסרי!!!

קספיאן

New member
מי? מה?

על מה, the fuck, אתה מדבר? מי זה טל מוסרי? 1290 תוצאות? לעומת 140 מיליון למילה סקס, אני רואה שהסקת מסקנות שלך, כמו של אהבה1, משוללת כל קשר למציאות. ודרך אגב, מכיוון ש IQ זה intelligence quotient, אולי תסביר לי למה הניק שלך הוא intelligence intelligence quotient 150? כנראה באמת השתרבב שם 0 בטעות. ודרך אגב, סקס וסמים, שניהם דברים מצויינים, ניסיתי את שניהם פעמים רבות, וכדאי לך לנסות.

חחחח תגיד אתה בדיחה או מה?

אתה מדבר ברצינות? או שאתה סתם עושה את עצמך? ממש הרסת אותי מצחוק בהודעה הזאת חחחחח "על מה, the fuck, אתה מדבר? מי זה טל מוסרי? 1290 תוצאות? לעומת 140 מיליון למילה סקס, אני רואה שהסקת מסקנות שלך, כמו של אהבה1, משוללת כל קשר למציאות" חחחחחח זה הקטע שהכי הרס אותי,עוד לא קלטת אימבציל? "ודרך אגב, מכיוון ש IQ זה intelligence quotient, אולי תסביר לי למה הניק שלך הוא intelligence intelligence quotient 150" השם intelligence היה תפוס אז הוספתי איי קיו "כנראה באמת השתרבב שם 0 בטעות. ודרך אגב, סקס וסמים, שניהם דברים מצויינים, ניסיתי את שניהם פעמים רבות, וכדאי לך לנסות. " כנראה שהסם עדיין חי נושם ובועט בתוך מוחך הזעיר(גם אחרי השימוש נשאר ממנו קצת במוח) תזהר שיום אחד לא תקבל איזה פלאש באק. לאיזה סטלה שהיתה לך פעם ותחשוב שאתה קומקום או משהו

טל מוסרי הוא מנחה בערוץ הילדים

ואומרים כאילו בצחוק שהעולם עומד על שלושה דברים סקס סמים וטל מוסרי(אצלנו זה טל מוסרי בעולם זה רוקנרול) לא זוכר מי אמר את זה בדיוק אבל זה תפס וכולם התחילו להגיד את זה... צחקתי עליו מיכוון שהוא היתעקש להמשיך להיתווכח איתי על שטויות הבאתי את טל מוסרי כדוגמא להראות לו כמה ה"מחקר"שלו טיפשי והוא לקח את זה ברצינות

Piren

New member
LOL

seems to me we have Kitsis and Freedman fan ... Atleast it's nice to know that you've grown outside of the Yeshiva and peeked into the world of Channel 6 and Channel 22 ... Not to mention your excessive use of the Internet (Which was declared forbiden by sevral rabai's a few years back... good to know they have reversed that decision since(

Lu Tze

New member
LOL. סוף סוף אמרת משהו מצחיק בכוונה

אני מתכוון, זה היה בצחוק, נכון?

למעלה