העולם חרא|
|

Compasta

New member
העולם חרא|../images/Emo10.gif|

העולם חרא!!! ביום שישי הזה לי ולהקתי הצנועה היתה אמורה להיות הופעה ראשונה בפומבי שהיא על חומר שאנחנו עובדים עליו כבר כמעט שנה... ההופעה נדחתה מכיוון שהיום מנהל המועדון שבו היינו אמורים להופיע מתקשר ואומר שהוא שכח והוא כבר הבטיח לתוסס את המועדון (אבל מה זה תוסס?-תוסס זה מין מסיבת טראנסים לילדים מד´-ו´) עכשיו אני אישית קבעתי עם המניאק לפני חודשיים וכבר פירסמנו את המודעות המכוערות האלה (הקובץ...) אז אני ממש עצוב ומדוכא והייתי מול הפורום כשאמרו לי אז החלטתי שאתם תהיו תומכים ותעודדו אותי אז יתקבלו בברכה:א)ברכות ועידודים.ב)מכתבי שנאה לנמרוד(מנהל המועדון). וג)סתם דברים שבא לכם להגיד בהקשר אז אנא עודדו אותי!!

danezeq

Member
תלמד להבא

להתרחק ממנו... הוא לא אחראי ובינתיים קח ת´זמן, תתכוננו טוב, תיהיו יותר מוכנים - זה יגיע
ועוד משהו מנסיון חיים שלי
(בלי שום קשר להופעות) אף פעם אל תתאכז מדבר שציפית לו ונדחה כי יש דברים שאני מצפה להם שלא מגיעים בכלל ולא נראה שיגעו בקרוב

TalKz

New member
חחח זה כמו להגיד

סבתא שלך מתה! עכשיו יהיה לך יותר קורנפלקס לאכול בבוקר!!

NiGa

New member
חלש, סבתות לא אוכלות קורנפלקס!

אז הבדיחה היא עליך ,טל!

CabriA

New member
ראסמי....

אם כבר אז צ´יריוס.... מקסימום נסקוויק.

Kodak997

New member
חחחחחח לא נעים אבל......

אני חסיד די גדול של דייסת קוואקר....... זאת הסטייה שלי אפשר להגיד.......

טוב...

רציתה: א)ברכות ועידודים.-תיהיה חזק עזוב את המפגר של המועדון ב)מכתבי שנאה לנמרוד(מנהל המועדון).-אני שונא אנשים שמבטיחים ולא עושים שום דבר זה ממש מעצבן תמשיך עם החיים- ההופעה היא לא הם

Reign Of Chaos

New member
Dear Nimrod...

\\שלום! הגעתם למזכירה האלקטרונית של נמרוד, אנא השאירו הודעוה לאחר הביפ// BEEEEEEEEEPPPP!!!!! שלום נמרוד, תחייך... כן, כדאי לך לחייך, כי הרבה זמן אתה לא הולך לחייך עוד!
**מואהאהאהאה!** אתה יכול לברוח, אך לא להתחבא! Beeeeppppp!!!! חחחחח..... חלש אני יודע!
אבל אתה יכול לעשות לו כמה מתיחות טובות, אתה יכול לקחת השראה מהאתר השולט www.calls.up.co.il אתר של מלא מתיחות בעברית מוקלטות... שולט פשוט שולט.!

וואי וואי איזה אתר טוב

יש שם דברים ממש מצחקים מאיפה מצאתה אותו?? לכולם האתר הזה מומלץ!!!!!

Reign Of Chaos

New member
מאיפה מצאתי אותו? שאלה טובה...

בעיקרון שמעתי כמה חיקויים בבצפר שלי של פאגין (Fagin Abag = Fag in a bag
) ואז די ציוו עלי להוריד שם קטעים ובמיוחד את "גונב הקולה" ואז ישר הורדתי את זה ונשפכתי מצחוק!! כולם- באמת משהו מומלץ! http://www.calls.up.co.il

אתה יודע...?

בדיוק אתמול שנכנסתי לאתר שמעתי את הקטע הזה!!!!! זה קטע ממש מצחיק :..את לא יכולה לעזור לי?.." או ש "באיזה צד הקולה תמיד יוצא פאנטה..." הרג אותי מצחוק מ ו מ ל ץ ! ! ! ! ! ! ! (למי שאוהב לצחוק...)

למעלה