ואני מנצלת את השרשור הזה בשביל לספר!=) הגיע אלינו ילד חדש... ישב לי במקום... טוב נו... מה אכפת לי... במלא רציתי לשבת ליד חברה שלי... טוב... עברץי ליד סמדר... התחלנו להתכתב ולדבר... והיה לנו סדר יום משוגגגגגגגע! שעתיים ביולוגיה! ושעתיים תנ"ך! סיוווווווט! טוב... אני וסמדר ממשיכות להתכתב... יש צלצול להפסקה... אנחנו יוצאות למגרש וזה... הולכות יושבות אני היא ואדווה (עוד חברה) בצד האחורי של בית הספר... טוב... הלכנו... היו שם בדיוק 3 כיסאות... ישבנו דיברנו... כל הפריקים הגיעו... הם דיברו... לא הזיז לנו... ואז... הגיע על היד שלי איזה יצור מוזר! מצץ לי את הדם! איזה צעקה דפקתי... ואייייייייך קפצתי... זינקתי מהמקום... כולם פתאום הסתכלו עלי... אני היתי כזה בהלם... אחרי זה... כל האזור של היד שלי היה אדוווווווום שחבל על הזמן! ארר! אני שונאאאאאאאאאאאת חיות קטנות למינהם! ואז... בשעור תנ"ך... הלכתי לשבת ליד סמדר... ומאחורינו אדווה ודנה (חברה אחרת...-/) ואז עוד פעם התכתבנו... וככה עברנו כמה דפים... ואז התחלנו להתכתב על המורה... ובדיוק היא באה ולקחה דווקא את הדף הזה! היא התחילה לקרוא... אני וסמדר לא ידענו מה לעשות! ואז היא אמרה לנו: אם השיעור שלי עד כדי כך משעמם אותכן... אתן עכשיו שתיכן תעשו סיכום על כל ספר שופטים שלמדנו! ועוד שלחה אותנו להירשם בנוסף... ויש לנו עוד עבודה להגיש... רק שהיא לפחות לא בתור עונש... והיום זה אחד מהמפגשים האחרונים של הקבוצה שאני איתה... אה... וגם בשיעור תנ"ך... המורה שלי נכנסה לכיתה... ואמרה שהילד החדש איתנו בקבוצה... אני בהתחלה ממש התבאסתי! יאללה! עוד אחד שיעשה לי עכשיו בעיות?! אמרתי לעצמי... אבל בסוף הלימודים הוא בא אלי... ושאל אותי אם אני צריכה עזרה בעבודה שלי בתנ"ך... כי הוא מבין בזה! איזה מותק! הוא בא אלי ישר אחרי ביה"ס... ועכשיו הוא רואה טלוויזיה... עשינו כבר כמעט חצי עבודה! איזה אחלה!=)