העולם השתנה

העולם השתנה ../images/Emo4.gif

אני בספק אם קיימים בעולם הזה עוד אנשים רגילים אוקיי אני מגיעה לבצפר רואה את כל החברות שלו, חלק מהן פריקיות וערסיות, הרבה מהן...ושלא לדבר על הבנים, כל אחד סקייטר היה לנו הפנינג חוגי בצפר באולם ספורט ואני הצגתי כדוריד, בסדר מראים קפוארה להטטנות טניס שולחן וכו´ ואז הגיע ה-TV DANCE (איזה חתיכים!!!!!!!!!!), חתיכים חתיכים אבל כולם שם או פריקים או ערסים, כולל הבנים וכולל הבנות, אבל הם רקדו יפה, היה יפה... אחר כך אני חוזרת הביתה, אני רואה תיכוניסיטית חברה שלי עם מכנסיים קצרות רחבות ככה: |--------------------------------------| (
) וגופייה כזאת פריקית גיליתי שאנשים רגילים (לא פריקים, לא ערסים, רגילים) כבר לא קיימים
נראה לי אפילו אני לא רגילה!
ולא, אין לי שום דבר נגד פריקים וערסים, להפך

liorlord

New member
אצלי יש מקרה אחד

חבר שלי התפתח לפריק שאנטי, חחח איזה מצחיק השיער שלו

אני נייטרלי

אני לא ערס כי אני לא ילך ישים לך 24 שעות מיזרחית ואני לא פריק תודה לאל הקטע זה לא איך הבנאדם מתלבש אלה מה התחביבים שלו מה שמזכיר לי יש אצלנו אחד כזה גבוהה טיפה שמן את ניקרעת איזה תחפושות יש לו בפורים האחרון הוא התחפש לחנון איזה קורע זה היה

liorlord

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי שרק אחד השתנה בחופש הגודל, למרות שהוא היה פריק ברמה נמוכה מאוד לפני החופש, במהלך החופש הוא התפתח. אני לא מדבר על הערסים שיש בבית ספר, ועל כל הפריקים שלא חסר. את הערסים אני לא ממש אוהב, הם מעצבנים, אבל הפריקים ממש נחמדים

האחד הזה שאצלך

תיקח 50 כאלה זה מה שיש אצלנו בערך... אני פעם ב לובשת מכנסיים נופלות כאלה ומתלבשת כמו פריקית, אבל אני מודה, זה יפה מאוד אבל אני ממש ממש מורידה אותם למטה
חחחחחחחח אבל כשאני לובשת מכנסיים כאלה אני שמה בוקסר עליי שלא יהיו פאדיחות למיניהן

יש לי חברה (כן! יש לי חברה!)

שהיא מתלבשת ממש ממש כמו פריקית, היא שמה איפור כבד, והכלללללל בלעעע יום אחד או שהיא מתלבשת כמו זונה או שהיא מתלבשת כמו פריקית...ושלא לדבר על הצמידים המכוערים והקוצניים האלה שיש לה על הידיים אבל היא מתלבשת בשביל הקטע כל דבר שהיא עושה זה בשביל שיסתכלו עליה, בשביל שהיא תמשוך צומת לב ביום הראשון של הלימודים (שרובכם הייתם בשביתה) עשינו טקס וישבנו ככה כל הבנות על הספסלים (אם אפשר לקרוא לזה ספסלים) שבפאטיו ואז ההיא (חברה שלי) התחילה לעשות קטעים כאלה, הזייניקים החדשים שביום הראשון בחטיבה מגיעים היא פתאום מתחילה לעשות כפיים בקצב ומושכת איתה כמה בנות, היא היתה כזאת צומית בטקס הזה יווווווווווו אבל כשהיא מתלבשת כמו זונה זה כזה מגעיל! ועוד יש לה שם של שרמוטה...

liorlord

New member
אם מדברים כבר על זונות

בטיול שלי מלפניי יומיים, לא היה צריך לבוא עם תלבושת, ויש שם אחת, שמה זה מתלבשת כמו זונה, אבל ממש זונה
ולא רק הבגדים, גם ההליכה שלה, גם איך שהיא מסדרת את השיער. אבל חבל עליה, היא ממש יפה, חבל שהיא מתנהגת כמו זונה.

liorlord

New member
אצלי הפריקים יותר נחמדים

בעצם הם ממש נחמדים. אבל הערסים מעצבנים.

אני שונאת בנות שמתלבשות כמו זונות

וערן, פריקיות זה דווקא לא כזה דבר מגעיל זה יפה מאוד, במיוחד בנות אבל בנות רזות, ויש גם כאלה שהן רזות בבטן אבל יש להן חזה די גדול, וזה יפה, אומנם זה יפה אם החזה לא גדול בהגזמה
, אבל פריקיות שמנות זה מגעיל

M a D C o W

New member
אנחנו בביצפר מוצפים

בערסים ופרחות... יש חברה שחושבת שהיא פריקית, והיא בכוח מנסה להיות פריקית. אבל לא נראה לי שיש לה בכלל מושג מה זה פריק... יש לה כל מיני שגעונות...

liorlord

New member
ערן

מה אתה מפרסם את המספר פלאפון שלך, יכולים להטריד אותך. הייתי מאוד קרוב להטרדה.

ערן! פריקים ובטח שפריקיות זה לא דבר

מגעיל! להפך! זה דבר יפה גם אני מתלבשת לפעמים כמו פריקית, זה אומר שאני מגעילה? קודם כל, פריקים (אני רושמת בשפת זכר מטעמי נוחות
) הם נחמדים, הם לא כמו ערסים שאם תגיד להם מילה הם יקללו אותך בקללות לפי דעתי ילדה ערסית היא ילדה פרחית, כמובן באיך שהיא מתלבשת

למעלה