אני מעריך ומכבד אותך כפי מה שאני מעריך ומכבד את כל המעריצים שלי, אבל עם כל הכבוד,
בתור האדם החכם בעולם (מה לעשות? עובדה ידועה, מוכחת ומגובה בראיות

), דווקא אני הוא זה שאין מתאים ממנו לקבוע מהו העולם העתידי ואיך ייראה. כל-כך מעניין אותך איך ייראה העולם העתידי? הנה לך, בבקשה:
השפל הגדול השני-קווים לדמותו-תחזית של מאור פז, הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים ומומחה ברמה עולמית לברבורים שחורים. | תפוז פורומים
שארית המאה ה-21-קווים לדמותה-תחזית של מאור פז, העתידן הטוב ביותר בכל הזמנים וגאון ברמה עולמית. | תפוז פורומים
ומחשוב קוונטי.
תקשורת - לווינים שמשדרים וקולטים מסמארטפונים
הם כבר עושים את זה.
תחבורה - רכב שמתאים לתנועה בים באוויר וביבשה
כבר יש. פשוט לא הכניסו אותם לייצור המוני.
זה גם בכל מקרה לא עתיד התחבורה.
עתיד התחבורה האמיתי הוא שיהיו משמעותית פחות רכבים על הכבישים, כי להרבה פחות אנשים יהיה כסף למכוניות.
בעתיד הרחוק יותר, כשכל מי שכתבו בשרשור הזה יהיו מתים חוץ ממני וממך, וגם אני ואתה כבר נהיה אנשים זקנים, מכוניות מעופפות בדיוק ייכנסו לאופנה.
אנרגיה - מנוע שמייצר מימן ממים ויוצר אנרגיה מהמימן
פחות אנרגיה ממקורות מתחדשים, יותר אנרגיה מזהמת של נפט וגז, ומקורות אנרגיה חדשים, בין היתר, האנרגיה החדשה מנוגה, והאנרגיה הישנה והעדיין בלתי שמישה שייתן לנו גישה אליה הילד הממציא הגאון, טריליונר האנרגיה והקריפטו השוויצרי ממוצא גרמני.
כסף - בנק ארנק ומטבע דיגיטלי
אני לא מספר לכם מהם מטבעות הביטקוין הבאים. שכחו מזה. רוצים לדעת מהם מטבעות הקריפטו הבאים לעלות במאות אלפי ומיליוני אחוזים? תכתבו לי בפרטי. אבל זה יעלה לכם 100,000 שקל. אם לא, אז לא.
חלק כבר קיים, חלק פשוט לא נכון, והבעיה העיקרית, היא הרבה מידע חסר בדברים שלך.
אמרתי הכי הרבה שאני יכול מבלי שסוכנויות הביון יתנקשו בי על אמירת העתיד (הם הרגו על זה אנשים לא פעם וממשיכים להרוג על זה אנשים עד עצם היום הזה), אני מקווה שזה מספיק.
זה אפשרי בהחלט פשוט גלגלים מחומר שגם נותן ציפה לרכב על המים וונטות עם ציר לתעופה באוויר ודחיפה במים
זה כבר קיים. השוק הפוטנציאלי קטן להחריד. אף-אחד לא רוצה ולא צריך כזה. זה למה הם לא נכנסו לייצור המוני, לא שמעת עליהם, ואני זה שצריך לספר לך שכבר יש כאלו.
עד כאן דבריו של האדם החכם בעולם (בעצם בהיסטוריה, אבל אתה יודע, הצניעות שלי וכל זה...).