העולם הערב

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
העולם הערב

למישהו יש פרקים ? אני מתגעגע לתכנית האבודה הזאת ואני אשמח לדעת שיש עוד אנשים שמחזיקים את המפתח אליה

נירש

New member
תודה על המאמץ, גלי

אני מקדיש לך את קריינית הרצף, ומרק של סבא נחום. :)

מים, מים, מים...

<השיר של רובי>. אהה... טוב אני אתוודה... יש לי קלטת ישנה... האיכות גרועה עם עוד כמה דברים מביכים על אותה קלטת <כמו קיילי בגלגול הקודם, קרוב רחוק ותופסים ראש>. טוב, אני עוברת לפורום ווידויים.

ברור!

אחרי העולם הערב (או לפני?) היה "קרוב רחוק". דקות ארוכות הייתי בוהה בדמויות אוסטראליות דו-מימדיות שטוחנות מיים במעגלים אינסופיים, בעודי ממתין לתפוס שמץ מראשו הקרח של אברי גלעד מרחף בחלל

@@oshra

New member
לפני !!

קרוב רחוק היה ב- 18:00 או 18:30 והעולם הערב ב-19:00

NoKiHa

New member
קרוב רחוק היה בשש..

כל ערב ראשון.. קרוב רחוק ומדי אחרי זה עולם הערב... אחחח, זכרונותיה היפים של בת 3 :))

okok4

New member
נוסטלגייה

אי שם בכיתה ד´. שיחת היום בבית הספר: טום מת! הלם טוטאלי! מה יהיה על פיפה? איך תתמודד עם זה סאלי? וסטיבן? וסופי? וכריסטופר הקטן, שכל מה שהוא עושה בסדרה זה ליסוע על טרקטור צעצוע בסלון עם פלסתר מודבק על אפו (ילד מוכה? ניתוח פלסטי? לא ברור). ואז, כמו תמיד, הלם נוסף. פיפה מוחלפת. במקום הבחורה הבלונדה החיננית, המתוקה והחייכנית, אנו מקבלים מפלצת קיטש טראש, שמזנקת על סאלי הקטנה בכל הזדמנות ודורשת (דורשת!) חיבוקים ונשיקות. ולמה? כי בעלה טום מת בתאונת דרכים! (הוא כנראה לא הקליק). מי את? וואט איז? את בכלל לא מכירה את טום! הרי הגעת לסידרה לפני שני פרקים. מי נתן לך בכלל את הזכות? ואז הגיע מייקל עם בנו היידן. מייקל התחתן עם פיפה המגעילולה והיידן רקם תכנונים להתחתן עם סופי. גילוי עריות? אתם אמרתם. נקפוץ קצת קדימה (פטרישה מתחתנת עם פישר... בובי מאמצת את הסם שמרטיב במיטה... קארן ובלייק עוזבים את ביתם החמים של אלסה המכשפה ואלף האלף...) הלם נוסף. אישה צעירה מגיעה לסאמר ביי במסווה של מורה. מתברר שהיתה לה ילדה שדומה באופן חשוד למדיי לסופי, אך אבוי, הילדה מתה בטביעה של ספינה. ממממ... יש לי כבר חשדות.... ואז, נכון, הלם רביעי ואחרון. חוף פרדייס חודרת בחוצפה ללוח המשדרים של ערוץ 2 החדש. "קרוב" מועברת לשידור בימי חמישי ושני בלבד ואנו מריחים כבר את הסוף. מה לעזאזל נגמר עם סופי ואמה האבודה? לעולם לא נדע. חודש לאחר מכן הסדרה יורדת סופית מלוח השידורים וגם החתולה שלי מתה. המדינה נכנסת לתקופת אבל, שמסתיימת רק שערוץ STAR + ההודי מחליט לקנות את התוכנית ולשדר הכל ממהתחלה. הריגוש, הריגוש. אפילו הקלטתי את הפיילוט. אבל לא. בתום שידור 400 פרקים אבדו לערוץ הזכויות. מה יהיה? לפני בערך 4 שנים קנו החינוכית את העונות החדשות. אבל זה כבר לא זה. אלסה, פישר, פיפה (2), סאלי, וגם אלף נשארו אותו דבר. אבל רוח הנעורים אבדה להם. לעד.

IC4

New member
רגע רגע

פיפה היתה 1 ואז היתה 2 נכון ? כי אני זוכר איזה שמועה שפיפה 2 היתה בעצם הפיפה הראשונה אך עזבה לתקופה מסוימת בה כיכבה פיפה 2 ואחר כך 1 חזרה או משהו כזה בכל מקרה זכור לי איזה ג´ק מפרחחי פיפא שעוזב את סאמר ביי למען להתגייס לחיל הים וחבר שלו טראויס שיש לו אח נשוי לאחת רופאה? ועוד זוג טרי שאחת מהן דוגמנית ושסופי החמודה מתאהבת בבעלה ויש להם ילד כמעט תינוק שעלול למות וגם אחת מתה ומישהי רואה את הרוח שלה (זה היה לכמה פרקים, די רעיון עלוב כדי להחזיר את השחקנית בתפקידון קטון) ואיך שלא להזכיר את אלף המדכא , את מרילין הבלונדה ופישר המנהל! או שכל מה שאמרתי עכשיו זה כבר מהעונות המאוחרות יותר? ולא היתה איזה אחת שרשמה בספריי אדום שלא יורד על הלוח משהו ?

יש לי את הקלקט.

זה אולי סוג של רמאות.... אבל זה מה יש. לקט הוא לא פחות טוב. (אז מה אם לא הקלטתי בעצמי....)

ורק בשביל מי שמכיר את דוד.....

100 שקל.... שכירות כמובן... מה נראה לך שבשביל 100 שקל עלובים תקבל את הקלקט של העולם הערב...? יא אללה איזה אנשים.... אני לא שודד.....

אני משה המבודד...

טוב... נסחפתי..

זה בסדר..... כולנו נסחפנו.... ../images/Emo8.gif

יש לי אפילו את שני יומני העולם הערב (יצאו רק שתי מהדורות למי שלא זוכר) יא..... איזה כיף לי!

נירש

New member
הסבר קצרצר

העולם הערב הינה התוכנית המיתולוגית של ארז טל ואברי גלעד (וקריינית הרצף עינב גלילי) ששודרה בערוץ 2 הנסיוני מזמן. תוכנית מצחיקה לאללה, עם כל מיני קטעי ראיונות הומוריסטיים ושירים מצחיקים. כמו, נניח, קיציס, רק בערך פי 534 יותר מצחיק. היו שם קטעים כמו התחקיר שעשו על הזמר שמעון דן, וטענו שאם משמיעים את השירים שלו ברברס הם משמיעים מסרים הקוראים לסגידה לשטן ולהתאבדות... נו, התלהבתי. האמת? כשאני קורא את זה, זה לא מצחיק - אבל תאמיני לי, זה היסטרי.
בברכת "מי יתן וגלי תמצא לנו חומר (טוב) וכולנו נסגוד לה לעולמי עולמים", ניר

למעלה