העולם הזה מתוסבך...

holyprincess

New member
העולם הזה מתוסבך...

לאחרונה אני מבולבלת ביותר, אני יודעת בוודאות שאני נמשכת לגברים ולא לנשים!
אבל יש לי איזה פאק שגורם לי להידלק על נשים יותר מאשר על גברים (לא בקטע מיני) אולי יותר בקטע של סקרנות והתעניינות רגשית נראה לי...משהו בכלל לא מובן שעדיין אני בעצמי כבר תקופה די ארוכה מנסה לברר ולא מצליחה למצוא תשובה.
אני מרגישה שעד שאני לא ימצא תשובה עם עצמי לדבר המוזר הזה אני לא אמצא מנוח כי זה כבר די מטריד אותי...

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים או לא, אבל משהו כזה נשמע לכם מוכר? המחשבות מטריפות לי תראש....!!
זה משהו שהוא לא נורמאלי? איך זה הגיוני שאפשר להתאהב במישהו בלי להימשך אילו מינית?
אני חייבת לציין שאין לי חברים מהקהילה בכלל אז ככה שאין לי גם אם מי לדבר על זה, בעיקר שרוב הסביבה שלי שכביכול נורא פתוחה ובלה בלה בלה די אנטי גייז וכו'...

Kutaly

New member
לא כלכך מסובך

אם דברים לא מצליחים להיכנס לך לתבניות הרגילות, תבדקי: אולי התבניות לא בסדר.
אצל הרבה ביסקסואלים המשיכה לנשים שונה מהמשיכה לגברים.

איך אפשר להתאהב במישהו בלי להימשך אילו מינית? כמעט כמו שאפשר להימשך מינית בלי להתאהב...
לי נראה שבהחלט אפשר ואת דוגמא מצויינת לכך

Apikachu L

New member
בהחלט באת למקום מתאים

כן, לי זה נשמע מאוד מוכר חלקית, כי אצלי לגבי משיכה לאנשים - קודם באה התעניינות אינטלקטואלית ואחר כך משיכה לעיתים קרובות, או שהם באים ביחד (תלוי באישיות, אנשים עם אישיות ש"עושה לי את זה" - הרבה יותר מהר יש משיכה רומנטית גם...אם כי מבחינתי ההפרש בין חברות לאהבה הוא מאוד קטן לפעמים)
בהחלט אפשר להתאהב בלי להמשך מינית - אנשים א-מיניים רבים (לא כולםן) בהחלט מתאהבים ורוצים יחסים רומנטיים בלי הקטע הגופני.
אנשים רבים יכולים להמשך למגדר אחד פיזית, ולאחרים - רומנטית, או שילובים שונים של גברים - רק מינית, נשים גם מינית גם רומנטית, למשל.
המיניות והמשיכה האנושית הם די מורכבים ומאוד מגוונים, וכנראה אפשר למצא הכל מהכל.

קחי את הזמן לברר לעצמך מה ההגדרות שאת רוצה, אם בכלל.
ממה שאת מתארת, אפשרי שאת בי-רומנטית, במובן שאת יכולה להתאהב ביותר ממגדר אחד, או אפשרי שאת הרבה דברים אחרים - תבחני את עצמך ותני לעצמך זמן. אל תתחייבי להגדרה אחת - זה לא נישואים קתוליים, והרבה פעמים משיכות מתפתחות.

בהצלחה!

holyprincess

New member
תודה על התשובה...

אני מניחה שבאמת רק הזמן יעשה את שלו, כי כרגע אני בן אדם שבכלל לא סגור על עצמו בהרבה תחומים....חוסר החלטיות זה לא דבר זר לי (לצערי).

Apikachu L

New member
לדעתי זה לא חוסר החלטיות

יש הרבה ציפיה בחברה להיות תמי מוגדרות, מהודקות, ברורות ולא מטושטשות, ורציונליות, כאשר מצד שני - בני אדם הם לעולם לא כאלו. לא בדעות, לא בערכים, לא במעשים. לדעתי זה לא חוסר החלטיות אלא כנות עצמית והבנה שלפעמים לוקח זמן להחליט, ולהיות לא סגור על עצמך - זה בעצם אומר לחשוב על כל מיני דברים, ולא - בום טראח, באופן אוטומטי להחליט בלי להחליט.
חבל לי שלא להיות סגורה על עצמך בחברה נשמע קצת כמו גנאי, כמו משהו לא חיובי. כמו משהו שהוא תהליך שפחות מדברים עליו, שצריך לעשות רחוק (בהודו?) ושלא נראה את זה...

תני לעצמך זמן ללמוד את עצמך, להתלבט, להתנסות. להסגר על עצמך, להפתח על עצמך ואז להסגר שוב

holyprincess

New member
אנסה מה, נשים?

אני יודעת שאני לגמרי לא בכיוון הזה כי עצם המחשבה גורמת לי לקצת חלחלה בלי לפגוע באף אחד....

Apikachu L

New member
אולי בעניין של נסיונות מחשבתיים יותר

מה גורם לך חלחלה? הרעיון של המגע הגופני או הרעיון של קשר?

holyprincess

New member
מגע גופני... קשר נשמע לי הגיוני לחלוטין!

עצם הרעיון של אישה ואישה מצד אחד מצחיק אותי מצד שני עושה לי קצת חלחלה.

mitgaber

New member
מה עם אופציית ה'שלישייה'?

ככה גם תיהיה עם אהובתך-הריגשית..וגם עם המאהב-הגופני..

Kutaly

New member
*סליחה, לא ההחלטות, הקביעות.

הקביעה שלך, טיגריס, היתה נמהרת וע"פ כמה הודעות בפורום. זה מעט מאוד בשביל להגיע לכזאת קביעה חד משמעית.

ההחלטה איך להזדהות היא שלה.

אוהדאדם

New member
זה נורמלי לגמרי

יש הרבה מאוד רגשות, לא תמיד קשורים זה לזה, אנחנו שמים תחת "מתאהבים", ומשיכה מאוד חזקה יכולה להתקיים גם מול מישהי שאת לא נמשכת אליה מינית ולא רוצה בה כבת זוג. אני לא בטוח שאת נופלת תחת המטריה הביסקסואלית, אבל זה בהחלט הפורום הנכון לבוא אליו עם התלבטויות, גם אם התשובה היא בסופו של דבר: אני סטרייטית, אני פשוט מכירה כמה בחורות ממש ממש מדליקות...

למעלה