העולם הוירטואלי

soofgania

New member
העולם הוירטואלי

לא פעם אני רואה התכתשויות ,מריבות ועקיצות למיניהם בין חברי פורום זה או אחר. לעיתים חברים חשים פגועים כ"כ ומחליטים לנטוש את הפורום במטרה לא לחזור אליו עוד לעולם וישנם המחליטים לעשות הפרדה ברורה בין העולם הוירטואלי לחיים במציאות. הדברים לא אמורים רק לגבי הפורומים, זה קורה גם בבלוג/צ'אט/מסנג'ר. ויש מקרים מסויימים בהם גיליתם שחברים וירטואלים שסמכתם עליהם בגדו בכם, ריכלו עליכם וכד' האם אתם מאלה שלא נשארים חייבים או שאתם מאלה המכניסים לראש שבסה"כ נחשפתם לעולם וירטואלי וממילא אתם לא באמת מכירים אותם. עד כמה משפיע עליכם העולם הוירטואלי ?

תשובה

העוןלם הווירטואלי משפיע לא רק על כולם באופן מחושי מששפיע גם בעבודה שאין ריכוז או במשפחה שפתאום דברים נדחים מה שכן גוגל פתר חצי מבעיות החיים היום יום שלי

הכי טוב......

לחשוב בריא ולא להפוך את הוירטואליות למציאות. לפחות לא לתת לוירטואליות להשפיע על היום יום שלנו כי אז זה כבר פוגע בחיים האשייים וחבל, אני למשל מאלה שלא מערבבות את הוירטואליות למציאות . ולפעמים גם עושה הפסקות מהפורום ומהבלוגים אחרת מתמכרים לזה ואז נפגעים מכל דבר שאומרים עליכם . ככל שאתם יותר זמן במחשב ויותר מכורים לבלוגים ולפורומים אז זה כאילו הופך לחלק מחייכם אבל אם תקחו קצת הפסקות מדיי פעם זה יעזור לכם ולא תהיו מושפעים ממה שאנשים חושבים או אומרים עליכם.

bad apfel

New member
>>מגיב.!!

שלום לכולם ושבוע טוב.! אז ככה..נכון שהעולם הוירטואלי יכול להיות מעניין,מאתגר,ואפילו סוחף. אנחנו צריכים פשוט בתת מודע לקחת בחשבון שכל זה זמני לא אמיתי וחולף. נכון שיש פה אנשים שלוקחים את הוירטואלי והופכים אותו לאמיתי נפגשים מכירים ואפילו ידוע על כמה זוגות שהכירו פה וכרגע חיים במשותף והקימו משפחה. עם כל זה תמיד צריך להישאר אופטימים לזכור שמחר הוא יום חדש והכי חשוב.!!!!! לא לפגוע באף אחד לכבד כל אחד באשר הוא. לתת לכל אחד לרצות להיכנס להרגיש בנוח ולהרגיש כיף.להרגיש שפה הוא או היא יכולים להיכנס "לשפוך את הלב" לשתף אנשים חדשים או שהם לא מכירים ברגשות והתיעץ איתם ולקבל חוות דעת על כל נושא.. מה שאנחנו צריכים לעשות זה לתת להם את ההרגשה הנכונה והמתאימה... נ.ב כתבתי הרבה לסיכום..אל תתנו לוירטואלי להשפיע עליכם ... כנסו תכירו אנשים תהנו בכיף..רק אל תשכחו לחזור למציאות.! המשך שבוע טוב.

למעלה