העולם הוא במה

בת מלכה

New member
העולם הוא במה

אתה ידעת שזה מה שאני רוצה. לא היה לך מושג איך, אבל היה ברור לך שאתה מגשים לי את הפנטזיה הזו. אז הלכת לכל פורום שמדבר על הנושא, פרסמת במועדונים, הכרזת בכל מקום שהרשה לך. שכרת את האולם הענק, אירגנת עליו מיטה קשיחה, סידרת את התאורה, את הוילונות ואת המוזיקה ברקע. לא היה לי מושג שיום אחד תגשים לי את זה... אמרת לי שאנחנו הולכים לראות הצגה. "אז למה אנחנו נכנסים אל מאחורי הקלעים?" תמהתי "אה, אני מכיר את השחקן הראשי, נגיד לו שלום" והצלחת לשכנע אותי. נכנסנו ופתאום אני מגלה את עצמי מול קהל של חמש מאות אנשים! והמוזיקה התחילה להיות חזקה קצת יותר. דפק לי הלב... ואז באת מאחורי, התחלת להפשיט אותי תוך כדי ליטוף. נישקת לי את הצואר מאחור... הורדת לי את החולצה, ליטפת לי את השדיים מעל החזיה, דחפת לי יד לתוך החזיה. ואתה ממשיך. הייתי המומה. רק עמדתי ובין הרגליים מתחילה לה בריכה קטנה. והורדת לי את החזיה. הפטמות שלי היו כל כך זקורות, עד כדי כאב. והרמת לי את החצאית. כולם כבר יכלו לראות לי את התחתונים. ואתה ממשיך... פתחת את רוכסן החצאית ונתת לה ליפול. סובבת אותי אליך, כולם השתאו מהחוטיני הקטנקן שלבשתי. רק עכשיו הבנתי למה ביקשת שאני אלבש רק את החוט הסקסי הזה... ואז השכבת אותי על המיטה, נתת לי נשיקה קטנה על האף, אמרת לי "תהני" והתחת לגלוש אל בין רגלי. בדרך ליקקת, מצצת ונשכת כל מה שנקרא. הפטמות קיבלו טיפול קליל. הפס הזה, המגרה הזה, שבדיוק מתחת לשד, קיבל ליקוק עדין. הלשון שלך גלשה מעצם החזה אל הטבור, נשכת אותו קצת וירדת אל בין רגלי. הזזת את התחתונים שלי הצידה והתחלת ללקק. צעקתי מעונג. לא יודעת למה, אבל זה הפתיע אותי פתאום... המשכת עם זה, כשאני תופסת לך בראש, מקרבת אותך יותר ויותר אליי. האגן שלי נע בקצב הסמבה שהתנגנה ברקע. זה כל כך התאים למה שהרגשתי באותו הרגע. פתאום שלפת דילדו ענק, כאילו משום מקום וקירבת לי אותו לפנים. הסתכלתי עליו המומה. לא מאמינה שזה יחדור לתוכי. העברתי עליו סיבוב עם הלשון. ראיתי שזה גירה אותך... הורדת אותו אל בין רגלי ודחפת אותו בעדינות פנימה. כל פעם מכניס קצת יותר. התחלת להאיץ את הקצב... מהר... יותר... יותר... יו... גמרתיייי! שאגתי. "את חושבת שזה נגמר פה? הוֹ, לא" לחשת לי באוזן. בעודי מוטלת על המיטה, עייפה מהמאמץ ומהמאמץ הנפשי נעמדת מולי והתחלת להתפשט. הרגשתי שאני מתחילה שוב להתגרות. הזין שלך עמד, כמו שמעולם לא ראיתי אותו. מצדיע לכבוד כל האנשים שבאו לצפות בנו. קרצת לי. ידעתי שלקחת ויאגרה לכבוד המאורע... ממש כמו שחלמתי... הזזתי את הראש שמאלה והבטתי בקהל. לא הצלחתי לראות יותר מדי, בגלל התאורה החזקה שהופנתה אלינו, אבל הצלחתי לראות כמה אנשים מתמזמזים קשות, כל מיני גברים מאוננים, שמעתי בחורה אחת גונחת בקול גדול ורחוק היה בחור שגמר בשאגה רמה. סובבתי את הראש בחזרה אליך. עלית עלי. וחדרת, בבת אחת. זיינת אותי כל כך חזק. הפכת אותי על הבטן, והעמדת אותי בדוגי סטייל. מולנו היתה מראה גדולה, שלא ראיתי אותה קודם. הסתכלתי עלינו. אתה מזיין אותי בתחת בכל הכח, דופק אותי כמו פטיש אויר, קהל של מאות אנשים מסתכלים עלינו ואני... גונחת וצורחת! זיינת אותי מכל הכיוונים, בכל התנוחות. נתנו שם סצינה של למעלה משעתיים. בסוף כבר לא יכולתי יותר. התיישבתי על המיטה ואוננתי מול כולם. גמרתי בצעקה, לקול מחיאות הכפיים...

bugbuster

New member
ההולכים למות מצדיעים לך הגבירה

קראו הגלדיאטורים בהיכנסם לזירה.
אני מומחמא. נורא נורא נורא. (והמילה נורא באה לתאר מצב צבירה של משהו קשה.. נורא,
)

אוווווץ`

זה כאב. אבל אני לא מתייאש אולי אני שיכור בטלן אבל אני... אהה לעזאזאל עם זה אני הולך להטביע את יגוני עם איזה וויסקי...

Lateralus 666

New member
מזמן שלא

קראתי סיפורים טובים ומפתיעים כמו שלך !! הם מגרים, שונים ונוגעים בכמיהות נסתרות ואפלות. בקיצור - תמשיכי !!! :-*

למעלה