העולם הבא

haimgod

New member
העולם הבא

שלום בני אדם נפלאים! לאחרונה הייתי שרוי במצב טרנס מיוחד אשר לא הצלחתי להשתחרר ממנו במשך שבוע, שכבתי בבית חולים ואנשים חשבו שהשתגעתי. אני מתרגל מדיטציה מזה כבר 10 שנים, ובמקרה האחרון נכנסתי לטרנס כ"כ עמוק שלא נכנסתי אליו בחיים. בזמן שהייתי שרוי בטרנס, דיברתי עם רוחות והמדריכים הרוחניים שלי, הם סיפרו לי את העתיד ונתנו לי משימה להביא בשורה מסויימת לעולם. מי שמעוניין להקשיב לסיפור האישי שלי מוזמן להתקשר אליי: 050-6407201. אהבה לכולם! חיים.

sofish7

New member
ואווו....../images/Emo2.gif

אולי בכל זאת תכתוב את הסיפור שלך כאן?!

ShirBS

New member
איפה "כוח הרסני"?

אני קוראת מדי פעם בפורום הזה והאידיוט הזה כבר 5 רשומות בערך לא הגיב...

ירדן121

New member
תספר לנו את הסיפוררררררררררררר!

פליזזזזזזזזזזזז ומה הבשורה????????????????????????

aarontwito

New member
הסיפור שקרא לי

קודם אני רוצה להגיד שהסיפור הזה הוא ממש רציני ושווה לקרוא ניפני בערך 7 חודשים אני תמיד הייתי צוחק על דתיים שהם מאמינים במישהו שהם אפילו לא רועים ולא ששומעים תמיד הייתי אומרים להם אמא שלך אכלה בלי לינטול ידים והייתי אומר להם כאלה דברים של דוסים ולאט לאט בשמפחה שלנו התחיל להיות הרבה בלאגן אמא שלי ניהתה משוכעת אבא שלי קיבל דום לב ולאט לאט התחילתי להבין שזה ביגלל שצחקתי עליהם אז הלכתי לרב אמנון יצחק וסיפרתי לו והוא אמר לי שאני ילך לכולם ויבקש סליחה ויחזור בתשובה ויניח תפילין אמרתי לו שאני לא מוכן להניח תפילין ושלמור שבת ובכלל להיות דתי כי אני לא מאמין הוא אומר לי למה את לא מאמין?אמרתי לו כי אני לא ראיתי אותו ולא שמעתי אז הוא הוציא אותי איתו החוצה הוא אומר לי תיסתכל לשמש אני אומר לא שאני לא יכול כי זה מסנבר ואז הוא אומר לי עם על השמש אתה לא מצליח אז על עליו אתה רוצה אמרתי לו שעדיין אני לא מאמין תן לי עוד סיבה להאמין בו הוא אומר לי ככה לקח כוס ואומר לי את רואה את הכוס עם המים האלה אני אומר לו ברור שאני רואה היא לידי ואז הוא אומר לי איך היא נוצרא אמרתי לו במפעל ואז הוא אומר לי איך המפעל נוצר אמרתי לו ממכונות ואז הוא שואל אותי איך המכונה נוצרה אמרתי לו מבני אדם ואז הוא שואל אותי ואיך הבן אדם הזה נוצר? אמרתי לו לא יודע?הוא שאל אותי עם מפיצוץ אתה חושב הוא מקוף אז אמרתי לו כן אז הוא אומר לי איך הפיצוץ הזה נוצר רק מהשם ומאז אני מאמין וחזרתי בתשובה ושיניתי את ה' לאהרון לא היה לי אפילו תנ"ך בבית והמשפחה שלי חזרה בתשובה כמה דקות אחרי שביקתי סליחה מכולם אבא שלי עבר את הניתוח של הדום לב

למעלה