העולם האמיתי

EYNATI

New member
העולם האמיתי

התרגלתי כל כך לעולם הוירטואלי שכבר שכחתי איך מתנהגים בעולם האמיתי .... עלי יש מתוסים שאני מסוגלת להגיד הכל בכל מחיר וזה גם יצא שנון בשנים האחרונות הפכתי לחיית כתיבה .... אין על השנינות היוצרת שלי "ככה הכי פשוט להכיר " זה התשובה האולטימטיבית לכל הסקפטים של האנטרנט .... על כל הנפילות באנטרנט אני עונה ש "ככה זה בני האנטרנט " וחיה עם זה (ספק בשלווה ) והיום ... נתקלתי בעולם האמיתי , פנים מול פנים בטעות עם טרנינג בלי סידור גבות .......איך פותחים דיאלוג מול אדם עם פנים ?!?!? , כבר שכחתי .... שכחתי שמשאירים לו מספר כי אין לו תמסנג'ר שלי .... שכחתי שיש משחק אמיתי .... שכחתי שנותנים טיפה יותר אמון באנשים כי יש לו פנים וכתובת ... ולא תיאור יפה נלחמתי ... איפלו הזעתי טיפה .... גם פישלתי טיפה ... נתתי לו ללכת ( אפילו שרציתי שהוא יבוא לקפה לספגטי וכוס מים ) בניתי על קלישאות הנט' שהוא פשוט יגיע .... ואיזה קטע הוא לא הגיע .... נהנתי לשחק בעולם האמיתי .... בעולם בלי התרוצים והתיאורים , זה מה יש זה מה מקבלים .... אני לא יודעת אם פספסתי איתו תמומנטום , אני מקווה שלא ... ושאני אראה אותו שוב , ואשחק יותר טוב אבל בלי שום קשר היה כייף לשחק בעולם האמיתי .....

העולם האמיתי

גם אני כמוך במשך שנים שיחקתי רק בעולם הוירטואלי, שיחקתי בבוץ הלא נעים הזה, איבדתי את נישואיי, כי הייתי עסוקה בלשחק בכאילו, כשאת מה שיש באמת, לא ממש טרחתי להשקיע, לבדוק, לגשש וכך מצאתי את עצמי שבזמן שאני שיחקתי בכאילו, בעלי שיחק על באמת, עם מישהי אחרת... לאחרונה גיליתי שיש גם חיים מחוץ לביצה הזו (אפשר לשים לב לזה כאן, כי אני בקושי כותבת בזמן האחרון, למרות שאני יום יום פה) ואני מאוד מאוד נהנית לחיות את החיים האמיתיים... מאחלת לך שתדעי לשחק באמת הפעם, בעולם האמיתי

EYNATI

New member
אז נזכרתי שיש עולם אמיתי

התכעכעתי אליו הוא השאיר לי טעם של עוד ....

למעלה