העולם האמיתי :: פריז !!!

Mister Pinto

New member
העולם האמיתי :: פריז !!!

טוב, אני לא מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב MTV. אני מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב- YTV... גם ככה בפורום YTV כולם מדבריםפ שם רק על פרוייקט Y אפילו שהוא כבר נגמר, אז החלטתי לדבר פה :) טוב אז את האמת שפריז יצא פחות טוב משיקאגו שראיתי ולאס וגאס (שבת דודה שלי ראתה). קיצר, ראיתם את הפרקים של השבוע??? הפרקים ניהיים יותר ויותר יפים חחח ראיתם כמה הם רבו? קודם כל לדעתי [ל-ד-ע-ת-י!], כריס (סי.טי) בנאדם מגעיל, מסריח, מפונק וכל זה... ראיתם מה הוא עשה בקטע של הפרחים!?!?!??!?!?!?!? מי שפיספס: ליה קיבלה פרחים, היה רשום שם שזה מכריס. כריס לא ממש הבין מה הולך אבל בידיוק יום לפני הוא רב עם כל הבנות- שהפרחים זה מה שגרם להם לאהוב אותו שוב והם התחילו לנשק אותו וכאלה... קיצר ליה מקבלת אימייל שרשום בו "היי זה כריס (ידיד שלה), קיבלת את הפרחים?" או משהו כזה... ואז היא הבינה שמדובר בכריס ידיד שלה ולא בכריס שאיתה גר בבית וכריס שיקר... איזה מניאק הוא וואי מה זה, שלוש ימים כריס ידיד שלה חיכה לתודה בטלפון ---> וכריס מהבית (סי.טי) לא אכפת!!! בעעעעע...

N I R VA N A

New member
דווקא

לדעתי כריס בסדר... עם הפרחים הוא מהתחלה אמר שהוא לא זוכר אם הוא שלח או לא כי הוא הרי היה שיכור אז אפשר לסלוח, בכללי הוא לא כזה בן אדם רע - פשוט הבנות המפונקות והסנוביות של הבית גורמות לו לצאת רע - בסך הכל מה הוא עושה להם?? הן פשוט לא יודעות איך לחיות עם עוד בני אדם, ובגלל זה יש להן בעיות איתו (רק בגלל שסגנון חייו קצת שונה משלהן)... אבל את ליה אני ממש ממש שונא!!! היא פשוט ביצ'יט מפונקת!!!! היא מרכלת מאחורי הגב, סנובית, מגעילה בקיצור ממש בלתי נסבלת... החביבה שלי זאת: מלורי - היא ממש ממש יפה!!!!! היא באמת דומה לג'יזל (כמו שליה פעם אמרה), אבל דבר אחד אני לא יכול להבין אצלה: איך היא שותה אלכוהול בכמויות כאלה?!?!? הלוואי עלי (להיות מסוגל לשתות ככה)

Reutk

Active member
אני מסכימה בכול מילה

ליה הזאת באמת מעצבנת והקטע שהכי הרגיז אותי שהיא אמרה שמשהו מעליב אותה היא לא תסלח לו על זה בחיים איזה פרינססה מפונקת

גלׁ

New member
אבל אין יותר גרוע מאדם

המעצבנים האחרים לפחות עושים לנו מעניין אבל אדם כל כך מעצבן איך הוא נדבק לכל מי שהוא רואה ברחוב והוא גם כזה קנאי. כשליה קיבלה את האימייל מחבר שלה כריס הוא כל כך שמח ועכשיו שטינה רוצה להחליף חדרים הוא מסכסך בינהם עוד ואומר שזה לגיטימי..

למעלה