Mister Pinto
New member
העולם האמיתי :: פריז !!!
טוב, אני לא מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב MTV. אני מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב- YTV... גם ככה בפורום YTV כולם מדבריםפ שם רק על פרוייקט Y אפילו שהוא כבר נגמר, אז החלטתי לדבר פה
טוב אז את האמת שפריז יצא פחות טוב משיקאגו שראיתי ולאס וגאס (שבת דודה שלי ראתה). קיצר, ראיתם את הפרקים של השבוע??? הפרקים ניהיים יותר ויותר יפים חחח ראיתם כמה הם רבו? קודם כל לדעתי [ל-ד-ע-ת-י!], כריס (סי.טי) בנאדם מגעיל, מסריח, מפונק וכל זה... ראיתם מה הוא עשה בקטע של הפרחים!?!?!??!?!?!?!? מי שפיספס: ליה קיבלה פרחים, היה רשום שם שזה מכריס. כריס לא ממש הבין מה הולך אבל בידיוק יום לפני הוא רב עם כל הבנות- שהפרחים זה מה שגרם להם לאהוב אותו שוב והם התחילו לנשק אותו וכאלה... קיצר ליה מקבלת אימייל שרשום בו "היי זה כריס (ידיד שלה), קיבלת את הפרחים?" או משהו כזה... ואז היא הבינה שמדובר בכריס ידיד שלה ולא בכריס שאיתה גר בבית וכריס שיקר... איזה מניאק הוא וואי מה זה, שלוש ימים כריס ידיד שלה חיכה לתודה בטלפון ---> וכריס מהבית (סי.טי) לא אכפת!!! בעעעעע...
טוב, אני לא מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב MTV. אני מדבר על הפרקים שיש עכשיו ב- YTV... גם ככה בפורום YTV כולם מדבריםפ שם רק על פרוייקט Y אפילו שהוא כבר נגמר, אז החלטתי לדבר פה