העוזר של רוברטו

ביטלית

New member
העוזר של רוברטו

טוב אני והשגעונות שלי...אני יודעת אני מאוד משועממת...תסלחו לי! טוב עכשיו לעיניין: העוזר של רוברטו,לא נראה לכם קצת מוזר? הוא כל הזמן "בפינה" ולא ממש שמים
אליו...גם בפרטים שלו באתר של ערוץ הילדים...לא כתוב עליו כלום כלומר הפרטים של הדמות חסויים. הוא משחק אותה טיפש אבל שמתם
שכשהיו השני פרקים עם הקלפים גם הוא שיחק עם קלפים וניסה להראות לרוברטו כל מיני דברים עם הקלפים,אולי זה קשור איך שהוא לחידה? מה הסיפור שלו-אנחנו לא יודעים אבל מי שקצת משעמם לו או שבידיוק עלה לו רעיון לראש על הדמות של העוזר מוזמן לכתוב פה...: *גם השם שלו לא כ"כ ברור מה איך קוראים לו? סתם בלי קשר: החלטתי לאמץ איקון!:
חשבתי לקרוא לזה שוליקוקו..חחחחח סתאם

כי העוזר הוא סתם..../images/Emo185.gif

הוא דמות מפגרת,הוא לא אמור להראות,פשוט שרוברטו מדבר,אז הוא בדר"כ עושה דברים מצחיקים מאחוריו,לרוב גם יש לו יציאות מצחיקות..ככה זה..

mominman

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

דמות כל כך לא נחוצה ... אבל כנראה שיש בה משהו, כי דמויות כאלה בדרך כלל מורידים בשלבי ההפקה של התוכנית, כסף ושחקנים מיותרים.

shoooko

New member
../images/Emo124.gifנ"ש-איך מבטאים את השם משפחה

של עדי הימלבלוי(נטשה)? יעזור מאוד אם תרשמו את זה באנגלית ככה אני יבין איך מבטאים את זה

WdanaW

New member
../images/Emo9.gifמבטאים ככה.. ../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

מבטאים ככה
Himlebloy
יום מקסיםםם

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא נראלי שהוא קשור..

נראלי שהוא סתם דמות משנית כדי להצחיק... והזה עם הקלפים זה לא קשור גם הייתה איזה חידה שהוא ניסה לפתור...

A Radcliffe

New member
העוזר...

חייב להיות לרוברטו עוזר כי לכל הרשעים יש עוזר... והוא חייב להיות מוזר כזה.... אין לי מושג למה כל העוזרים הם מוזרים... נראה לי בסוף יגלו שהוא איזה גאון---> כן בטח!!!!!!!!!!!!!!!!! ו...
שוליקוקו בא לעולם! |שוליקוקו|

למעלה