העוגה מוכנה
M MP826 New member 10/5/04 #4 ענת נפלתי מהכיסא עכשיו ../images/Emo122.gif איזה עוגה מהממת אני כבר מתארת איך הילד יגיב כל הכבוד לך ושאלה: איך עשית את הפרחים והעשב?
ענת נפלתי מהכיסא עכשיו ../images/Emo122.gif איזה עוגה מהממת אני כבר מתארת איך הילד יגיב כל הכבוד לך ושאלה: איך עשית את הפרחים והעשב?
H H i l a 1 New member 10/5/04 #7 WOW יצא מדהים!!!!!!! נראה ששווה כל רגע של השקעה כשהתוצאה כל כך מהממת
M meiravit1 New member 10/5/04 #11 בעוגה זו הוגדרה מחדש המילה "מושלם"! יפהפה ואכן מושלם. מעניין כמה שנים ייקח לי להגיע לרמת מקצוענות שכזו (ואני יודעת שתגידי שזו המורה שלך אבל אין ספק שלא רק...). כל הכבוד!
בעוגה זו הוגדרה מחדש המילה "מושלם"! יפהפה ואכן מושלם. מעניין כמה שנים ייקח לי להגיע לרמת מקצוענות שכזו (ואני יודעת שתגידי שזו המורה שלך אבל אין ספק שלא רק...). כל הכבוד!
נ נויתן New member 10/5/04 #14 העוגה מדהימה...אין מילים... רק שאלה קטנה... עקבתי כאן אחרי הכנת הדמויות לעוגה...... כמה זמן זה לקח? כמה זמן מראש הכנת את הדמויות המשגעות האלה? ושאלת תם...זה לא מתקלקל?
העוגה מדהימה...אין מילים... רק שאלה קטנה... עקבתי כאן אחרי הכנת הדמויות לעוגה...... כמה זמן זה לקח? כמה זמן מראש הכנת את הדמויות המשגעות האלה? ושאלת תם...זה לא מתקלקל?