העוגה הראשונה שלי

חומבוס

New member
העוגה הראשונה שלי

נטע - זו אני בניק אחר... שוב מודה לך על ההכוונה והמענה

זו העוגה הראשונה שהכנתי. היא לבני האהוב שחגג 3 שנים. יש כאן את כל הדברים שהוא אוהב.
אפשר לראות שיש פס מכווצץ' בכוכב כי בעוונותיי "קיפלתי" את בצק הסוכר....
מאוד פחדתי לכסות עוגה מורכבת בפעם הראשונה אבל איכשהו הצלחתי (העוגה הורכבה משתי עוגות והיה לי קשה להגיע לגבהים מדוייקים).

לדעתי דורה יצאה נחמדה מקדימה, אבל מאחורה - זוועה, לכן שמתי לה את תיק הגב...
אשמח להדרכה איך יוצרים מכנסיים, בטן וחולצה בצורה יפה. (החולצה מאחור הייתה מזעזעת).

הכי מגניב היה "מר מפה" שמבצבץ לו...

אשמח לדעתכם.

חומבוס

New member
העוגה השנייה

חגיגות יום ההולדת נמשכות...
זו העוגה השנייה בחיי...
פו הדוב לא כזה מוצלח. לקח לי מלא זמן לעצב לו את הראש ובדיעבד הגפיים היו צריכות להיות קצרות יותר.
גם הסגירה יצאה לא מדוייקת (עוד לא היה לי חותך סרטים)
זו עוגה שלקחה לי כשעה וחצי (ב הזמן חיפשתי הדרכות על איך מפסלים את פו) ובגלל זה לא עשירה יותר. אבל המתוקי שלי כל כך נהנה ממנה שהסתער עליה בבית והוריד לפו אוזן אחת ומאוד שמח על כך.

חומבוס

New member
והעוגה השלישית שלי

איכות הצילום לא משהו. זה צולם בלילה והסרטים טרם הודבקו (רק העמדתי לניסיון לראות איך ייצא).
הפעם היה לי חותך סרטיםשלא הכי הסתדרתי איתו.
על הסרטים הטבעתי חותמת של לבבות (כמו הלבבות שעל העוגה, אבל רק כחותמת).

גם זו הוכנה במהירות שיא של כשעה וחצי במצטבר.

עוד משהו - פיסול נראה לי החלק הפחות מאתגר. העוגות מהוות לי אתגר קשה יותר כי אני אופה ב...טוסטר אובן. אני בחרדות איומות שהעוגה תישרף או תצא גרוה, אבל עד כה למרות קרייססים (שחלקתי אותם עם נטע) הכל יצא בסדר.

חגיגות יום ההולדת של הפשוש יימשכו וכאימונים אמשיך לעשות עוד.

ושאלה: לכמה זמן נשמר בצק סוכר שצבעתי ולשתי ואיפסנתי בשקית בקופסא אטומה?

תודה רבה, שמחתי לשתף

net the jet

New member
עוגה יפה! שווה לחכות לצלם באור יום. למרות

שעם הפלאש זה יותר טוב מהראשונה. עדיין שווה לחכות לאור יום- הצילום זו המזכרת היחידה שנשארת :)

hilatw

New member
מאוד אהבתי את כל העוגות!! ואין לך מושג איזו

הצלחהאיזו צלחה יש לך כמתחילה!!! העוגות מקסימות ואת יודעת בדיוק היכן את צריכה לשפר. ומר מפה בחלט גנב את ההצגה

למעלה