argentinick
New member
העוגה המושלמת ?
הכנתי מספר פעמים עוגה כושית ע"פ המתכון של נטע מהפורום, אשמח למספר הכוונות : 1. לעיתים העוגה יוצאת לי עם בטן כלפי מעלה, ולפעמים כלפי מטה - מדוע ? מה משפיע על הנושא ? כיצד אופים עוגה ישרה ? 2. אני נוהג להקציף את הביצים עם החמאה, להוסיף סוכר, ואז את התערובת לערבב עם קמח, קקאו וכו' - האם סדר הערבוב משנה בכלל ? 3. האם זה משנה אם משתמשים בקמח תופח, או בקמח רגיל + אבקת אפייה ? 4. מה תפקיד הסודה לשתייה שבמתכון ? 5. במה אפשר להחליף את האשל ? 6. לאחר הערבוב נוצרות לי בועות בבלילה, אני מנסה להעלים אותן, אך בתנור שוב נוצרות בועות, בעיקר במרכז העוגה, מדוע ? 7. מדוע כדאי לשים כלי עם מים בתוך התנור, כיצד זה משפיע על הלחות ועל העוגה ? תודה ולילה טוב
הכנתי מספר פעמים עוגה כושית ע"פ המתכון של נטע מהפורום, אשמח למספר הכוונות : 1. לעיתים העוגה יוצאת לי עם בטן כלפי מעלה, ולפעמים כלפי מטה - מדוע ? מה משפיע על הנושא ? כיצד אופים עוגה ישרה ? 2. אני נוהג להקציף את הביצים עם החמאה, להוסיף סוכר, ואז את התערובת לערבב עם קמח, קקאו וכו' - האם סדר הערבוב משנה בכלל ? 3. האם זה משנה אם משתמשים בקמח תופח, או בקמח רגיל + אבקת אפייה ? 4. מה תפקיד הסודה לשתייה שבמתכון ? 5. במה אפשר להחליף את האשל ? 6. לאחר הערבוב נוצרות לי בועות בבלילה, אני מנסה להעלים אותן, אך בתנור שוב נוצרות בועות, בעיקר במרכז העוגה, מדוע ? 7. מדוע כדאי לשים כלי עם מים בתוך התנור, כיצד זה משפיע על הלחות ועל העוגה ? תודה ולילה טוב