העדרות קלה

silverhawk

New member
העדרות קלה

אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אתכם שעכשיו שהתחילו בשעה טובה ומוצלחת הלימודים באונ', בגלל העומס שנובע מהשביתה, יכול להיות שאעדר קצת מהפורום מידי פעם. אז אני מתנצל מראש.

Roy1232

New member
וכמו שאמר פעם דייב מאסטיין

I'm adddicted to chaos. רק שבמקרה שלו זה היה כאוס שונה לחלוטין

MetalSinagouge

New member
אבל המורה לאזרחות אמרה שאין הבדל../images/Emo10.gif

פויה עלייך, יא קומוניסט.

jast

New member
חחחח

כן.. המורה שלי לאזרחות פעם אמר גם שהקומוניסטים היו כמעט כמו הנאצים.

MetalSinagouge

New member
טססס...

ועוד אומרים שמורים הם גם בני אדם. הם אומנם יכולים לטעות (משהו שהם מצטיינים בו), אבל הם לא בני אדם.

Roy1232

New member
רואה סילבר, זה היתרון של לימודים בפתוחה

תיהנה כמה שאפשר
. מה אתה לומד?

STATY

New member
חחח בהצלחה סילבר!

מקווה שאתה עדיין זוכר אותי [בכל זאת 4 שנים לך תזכור] אממ שאלה מפתיע שהתווכתי עליה עם מישו אבל שנינו היינו צריכים ללכת אז הוויכוח נעצר באמצע וזה הולך ככה... אני: "וואו יצא לי לדבר עם מישו בטיול שנתי על חלומות צלולים ואז נזכרתי בנושא פתאום-" ירון: "כן אני זוכר שאמרת על זה משו פעם לפני כמה שנים וחפרת על זה... שוב עם השטויות האלה שלך?" אני: "למה שטויות?" ירון: "אין דבר כזה לשלוט בחלום, אתה יכול לעשות דימיון מודרך כשאתה ישן אבל אז אתה בעצם ער" אני: "אמממ כן רק שזה לא דמיון מודרך זה נטו חלום רק שהתודעה שלך עירנית" ירון: "אז זה לא חלום אתה פשוט ער וחולם בהקיץ או משמתמש בדמיון מודרך..." דעתכם אנשים? היה וויכוח דומה כשעוד הייתי פעיל פה (לפני 4 שנים) אבל ממש לא היה לי כוח לחפש אותו פה מה גם שיש לי שעת 0 מחר (שזה עונש משמיים) ואני במילא חוזר הביתה רק ב-7 [בערב] חחח בכל מקרה אחלה שבוע לכוווולם! גל

silverhawk

New member
ודאי שזוכר

אבל לא עברו עדיין 4 שנים, אני לא מנהל כ"כ הרבה זמן.
מה דעתנו? שפשוט אין קשר בין הדברים דימיון מודרך זה דבר אחד, וחלומות צלולים זה דבר אחר לחלוטין. תפנה אותו לאתר של הלוסידיטי אינסטיטוט, הנושא הוכח באופן מדעי, אין כאן שאלה בכלל. וברוך שובך.

STATY

New member
חחח

חוזר...? אני מקווה שאני אצליח לכתוב פה מידי פעם. עכשיו אחריי השביתה והכל יש לנו אקסטרא לחץ. בכל מקרה כייף להיות פה שוב! יום טוב לכולם!

למעלה